lauantai 7. syyskuuta 2013

Kun on pakko virkata...

Olen täysin hurahtanut näihin ihaniin tiskirätteihin. Näitä tulee nyt virkkailtua aina kun on vähänkään aikaa. Usein kyllä teen vähän kerrallaan, koska aina on monta rautaa tulessa samaan aikaan. Paras aika on kun isommat askartelee tai leikkii ja pienin on päikyillä. Sehän on tietty parasta aikaa muutenkin tehdä ihan kotitöitä ja muita askareita. Meillä vaan tuntuu olevan nyt uhmaa liikkeellä, ettei oikein mistään tule mitään. Se on varmaan tuttua kaikille joilla on saman ikäisiä lapsia. Uhmailut ei varmaan ole menossa hetkeen ohi ja kohtahan tuo pieninkin tulee perässä. Se on sitä elämää ja pitkiä hermoja.
Toiveissa olisi vaihtaa nuo välitilan laatat, mutta miehen mukaan ne tuovat ranskalaista tunnelmaa keittiöön. Olen kyllä eri mieltä :DIhanaa lauantaita kaikille!


4 kommenttia:

 1. Hei-ne on ihania!! Kyllä sinä vaan osaat!

  VastaaPoista
 2. Hienoja tiskirättejä!

  Ai että naureskelin tuolle laattaerimielisyydelle. :D Voin kuvitella, että meillä asiasta käytäisiin samanlaista keskustelua, ja vielä aika samanlaisin repliikein...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, voit siis kuvitella kuinka monta keskustelua ollaan kyseisistä laatoista ja niiden tuomasta tunnelmasta keskusteltu :) mutta olen hyvä vaimo ja annan tämän ranskalaistyylin vaikuttaa keittiössämme. Tosin en takaa tälle pitkäikäisyyttä :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...