perjantai 13. syyskuuta 2013

Ihanat Bambi designsin korut

Tänään putkahti postista odotettu Bambi designs-korupaketti. Toimitus oli kyllä todella nopea. Kaikki korut olivat pakattu erittäin hyvin. Bambi designsin Katja halusi yllättäen antaa minun valita itselleni kaksi korua. Olin kyllä todella otettu tästä tilaisuudesta ja olen edelleen. Valinnan vaikeutta oli havaittavissa, koska Bambi designsin valikoimassa on paljon kaikkea kivaa. Päätin lisäksi tilata vielä kaksi muuta korua.

Paketista löytyi pöllö korvikset, rannekoru siivillä, bambi nappikorvakorut ja sydän medaljonki.
Huomatkaa nätit itsetehdyt pakkaukset, tykkään!Nämä pölltö ovat kyllä todella kauniit ja näyttävät korvissa. 


Meidän neiti valitsi itselleen nämä suloiset bambikorvikset. Ne pitikin heti laittaa korviin :)


Sydän medaljonki on kyllä minun mieleen. Sydämen saa avattua ja halutessa voi sisälle laittaa vaikka kuvan. 


Rannekorussa olevat swarovskin pisaran malliset kristallit vaihtavat hauskasti väriä eri valossa. Siivet ovat hopeoidut.

Ja näin loppukevennykseksi laitan kuvan ensimmäisestä siskonmakkarakeitöstä minkä olen tehnyt. Lapset toivoivat juuri kyseistä keittoa ja pakkohan se oli toteuttaa. Onneksi tämä oli helppo keitto toteuttaa, mutta ei kyllä voita perus hyvää HK sinisestä tehtyä makkarakeittoa. Tämä ruoka ei ole koskaan kuulunut minun kotiruokiin lapsena, koulusta kylläkin tuttu. Hyvä ja helppo arkiruoka, joka maistuu lapsille.


Tästä on hyvä aloittaa viikonlopun vietto. Kiitos vielä tuhannesti ihanista koruista Katja, palaan taatusti ostoksille myös jatkossa!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!
1 kommentti:

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...