torstai 19. syyskuuta 2013

Maalaa itse - unpaid

Halusin näyttää teille tämän minun pari vuotta sitten maalaamani lehtitelineen, -laatikon tai miksi sitä ikinä haluaakaan kutsua. Meillä se kulkee laskulaatikkona eli Unpaid-laatikkona, johon saadaan aina niitä meidän rakastamia laskuja kerätä. Näin joskus liikkeissä vastaavia Unpaid-laatikoita ja sellaista teki kovasti mieli. Ne olivat silloin aika hinnakkaita, joten päätin toteuttaa vastaavanlaisen laatikon meille (nykyään näitä löytää edullisestikin ja niitä tuntuu oleva tarjolla useissa paikoissa).

Ikeasta löytyi edullisesti ihan puisia sopivan mallisia laatikoita, joita oli helppo lähteä maalaamaan, koska niitä ei oltu käsitelty mitenkään. Silloin en oikein löytänyt mistään kirjainsabluunoita tai hinnat olivat huikeita. Onneksi löysin Prismasta ihan pahvisen sabluunan, joka sai kelvata. Valkoinen maali oli valmiina kotona, koska oltiin silloin juuri maalaamassa takkahuoneen kattoa. Kirjaimet ovat maalattu meidän rempasta jäljelle jääneellä seinämaalilla.


Maalasn laatikon vain kertaalleen valkoisella, koska halusin siitä hieman läpikuultavan. Kuvista nyt puuttuu kuva laatikon toiselta puolelta, mutta siellä on yllättäen maalattuna tähti. Metallinen pieni ripa tuohon etuosaan olisi ollut täydellinen, mutta sellaista en silloin löytänyt.


Hyvin on maksamattomien laskujen -laatikko ajanut asiansa käytössä ja kulkenut aina tarpeen mukaan asunnossa paikasta toiseen. Tällä hetkellä tämä meidän pieni tietokonenurkkaus sijaitsee makuuhuoneen nurkassa. Meillä on makuuhuoneessa Ikean liukuovivaatekaapit, joten ostettiin saman tyylinen pöytä kaapin ja seinän väliin tietokone pöydäksi. Nurkkaus oli pitkään vain koiran sängyn paikkana, kunnes mies aloitti opinnot ja tarvitsee työpistettä. Onneks nurkkaan jäänyt väli oli millilleen juuri pöydän levyinen ja saimme sen siihen mahtumaan.

Työtuolin kanssa sain hieman tehdä töitä. Olisin niin halunnut esim Eamesin DSW tuolin työtuoliksi, mutta mies sanoi sille ison vastalauseen. Minun oli pakko luopua ajatuksesta, koska mies on lähes kaksi metrinen, huono selkäinen ja tulisi istumaan tuolilla enemmän kuin minä. Sain kuitenkin esittää väritoiveen ja toivoa, ettei tuoli olisi ihan kauhea perustyötuoli. Onneksi löytyi tämä kompromissi, johon kumpikin oli lopulta tyytyväinen. Lupaan myös esitellä muun makuuhuoneen jossain vaiheessa. Huomasin, etten ole siellä vielä käynyt kuvaamassa.

Päätin juuri (sain luvan), että lähden huomenna Habitare-messuille pienimmän kanssa eli jos joku näkee tungoksessa äidin vauvan kanssa, se olen minä :) Taidan ottaa vielä mukaani vaunut eli olen mahdollisimman paljon kaikkien tiellä. Seuraani saan hyvän ystäväni, kummipoikani sekä hänen pikkuveljensä. Vauhtia varmasti riittää.

Olette varmaan kuulleet Tiimarin konkurssista...? Ei ollut yhtään mukava kuulla asiasta, mutta näyttää tämä taloustilanne nyt ajavan yhä enemmän ja enemmän yrityksiä ahtaalle. 
Toivottavasti pian helpottaa!8 kommenttia:

 1. tuo tiimarin homma vituttaa ystäväni puolesta. edes työntekijätkään eivät taida palkkojaan ulos saada mikäli uutisia on uskominen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä harmillista kun tilanne menee tuohon, työntekijöiden tulisi aina saada palkat. Kai palkkaturva ne loppukädessä maksaa.

   Poista
 2. Nuo tietokonetuolit ovat aina vaikea päätös.. Teillä on yllättävän kaunis sellainen! :-)

  Harmillista tuo Tiimarin konkurssi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kaunis kylläkin :) Ja parasta, siinä on hyvä istua. Yllättävän monessa sellaisessa tuolissa minkä olisin hyväksynyt, oli todella lyhyt selkänoja eli ei hyvä pitkälle miehelle. Ja vielä pahempi kun selkä on ajoittain kipeä.

   Poista
 3. Tiimarin juttu oli kyllä kökkö. Mut hei, hieno lehtiteline, ja super kivaa messureissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla oli kyllä todella mukavaa ja pieni muru oli kuin enkeli. Ystävän lapset eivät olleetkaan mukana, joten saimme rauhassa keskittyä kaiken katseluun.

   Poista
 4. Harmittaa myös tuo Tiimarin konkurssi, mutta minkäs teet. Laskulaatikko on kyllä kaunis! Ihana lastenhuoneenkaappi muuten tuossa aikaisemaassa postauksessasi. Hyvää viikonloppua ja messuja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva että tykkäät. Tosi harmillinen, en ole kuullutkaan ovatko liikkeet olleet auki vai suljettuina. Parit askartelujutut olis sieltä ainakin tarpeen vielä hakea... Messut olivat kivat, pitäisi kohta laittaa kuvia tulemaan kun saan vaan aikaa istahtaa kunnolla koneelle. Hyvää viikonloppua myös teille!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...