keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Huivia kaulaan, ilmat viilenee

Tänään ilman oli hurjan lämmin päivä. Meille tuntui kesä tulleen takaisin. Todellisuudessa syksy sieltä kyllä tulee, täytyy minunkin se jo myöntää. Kesällä käytin huiveja todella vähän, koska kesä oli ilmojen puolesta loistava. Ei tarvinnut huiviin kietoutua.

Nyt kuitenkin kaivoin huiveja esiin ja löysin muutaman uudenkin. Muut ehkä alkavat jo hieman siirtyä tummempiin väreihin, mutta näin kesäihmisenä taistelen vastaan ja pidän noita hempeitä sävyjä näin syksylläkin. Kyllä siihen harmaaseen villahuiviin saa talvella sitten ihan tarpeeksi kääriytyä :)Tämän ihanan huivin löysin alesta ja hintahan oli huimat 3€ eli pakko oli mukaan kaapata.Pari ihanaa tähtihuivia olen bongannut By Pia´sin valikoimista ja siellä olisi kivoja tummempia vaihtoehtoja. Pitää vain osata päättää minkä ottaa. Värivaihtoehtoja oli niin paljon. 

Oletko jo törmännyt By Pia´sin ihaniin pellavatuotteisiin? Tosi kauniita! Suosittelen kurkkaamaan myös ihanaan blogiin. Useita juttuja mitä voisin mielelläni kotiuttaa :)


4 kommenttia:

 1. Hei,minä olen kanssa kesäihminen-taistelen nyttenkin syksyä vastaan ..Vaikka kai se on pakko pikkuhiljaa antaa periksi..Kauniita huiveja sinulla :-) Nuo Pia´s tähtihuivit ovat ihania! Heiltä löytyy muutenkin kaikkea kaunista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäihminen olen joo <3 harmi että suomen kesä on näin lyhyt. Tosin onneksi jokaisella vuodenajalla on ne omat parhaat jutut. Lapsetkin on jos innoissaan syksystä, odottavat putoavia lehtiä. Talvea taas et pääsee hiihtään ja laskeen. Nuo By Pia´s tuotteet on ihania. Huivia mietin oikeasti ja oon jo monta kertaa aikonut tilata mutten oo saanut aikaseksi.

   Poista
 2. Nuo By Pias' tuotteet on kyllä todella ihania. Pellavatunikaa oon jo pitkään haaveillu mutta en ole vielä raaskinnut ostaa. Aattelin et josko sitten kun saisi elämäntaparemontin kuntoon ois sopiva palkinto itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama ollut kiikarissa ja sit se kiva liivi :) hyvä palkinto olis. nyt nuo uudet lakanat houkuttaa!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...