sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Peli-ilta

Olen niin otettu kasvaneesta lukijamäärästä! En olisi uskonut, että minun höpinöitä jaksaa monikaan lukea. Syy blogin perustamiselle oli juurikin se, ettei mies enää jaksanut kotona kuunnella ainaisia sisustusmietteitä, ehkä kyllästyi jo kaikkien käsitöiden esittelyihin, erilaisten projektejen ideointeihin ja kiltisti ehdotti blogin perustamista :D Edelleen hän saa silti kuunnella samoja juttuja ja nykyään ehkä jopa vielä enemmän! Innostus kasvaa vielä enemmän muiden blogeja seuratessa. Olen myös innoissaan siitä, että olen saanut useat ystäväni taas innostumaan käsitöistä. Myös kotona lasten kädentaidot ovat huomattavasti kohentuneet, koska lapset toivovat aina päästä mukaan erilaisiin projekteihin ja kun aina ei voi kaikkeen osallistua niin pitää käyttää luovuutta ja keksiä heille omaa tekemistä.


Meillä oli tänään mukava päivä kun ystävä tuli lapsineen meidän luo kyläileen. Olin tehnyt koko porukalle ruoan ja jälkkärit. Meillä on kyseisen ystävän kanssa tapana tavata aina normaalia kyläilyä pidemmän kaavan mukaan, jolloin aina toinen kokkaa jotain syötävää koko porukalle. Ruoaksi tehdään ihan peruskotiruokia (esim. makaronilaatikko), koska ne ovat niitä lasten suosikkeja. Tällä tavalla voimme kylästellä toistemme luona ilman paineita lähteä kotiin ruoka-ajaksi ja lapsillahan leikit usein pääsevät käyntiinkin vasta alkuinnostuksen jälkeen. 

Illan ohjelmassa oli lentopalloa, joka kuuluu isona osana meidän elämään. Lentopallon maajoukkue on pelaamassa EM-kisoissa Tanskassa ja tänään oli vuorossa Suomi vastaan Serbia. Lentopallo kuuluu minun penkkiurheilulajeihin ja kotona on kasvamassa uusia lentopallofaneja. Eilen totesinkin, että olen todella surkea pallon kanssa kun meidän 3vee poju voittaa minut pallon käsittelyssä mennen tullen. Urheasti yritän pelailla pojan kanssa pallolla ja samalla pelkään ottaa kovia iskuja vastaan. Olen jo alkanut kuulemaan lausahduksia; ei äiti noin, äiti lujempaa, äiti korkeammalle, hassu äiti :)Sohvakin on viritetty jo enemmän syksyn tunnelmaan. Vaihdoin osan tyynyliinoista hieman tummempin väreihin. Tykkään noista H&M homen pellavatyynyliinoista ja untuva tyynyistä. Niitä näkee useissa kodeissa, mutta en kyllä ihmettele, onhan ne kivat.

Lapsien vauhdikkaan menon johdosta sohvakin sai hetkellisesti valkoisen lakanan ylleen, koska istuintyynyt oli pakko laittaa pikaisesti pesuun. Onneksi koskaan ei ole tylsää.
Sain vihdoin myös aikaiseksi liittää blogin myös Facebookiin eli jos haluat liittyä lukijaksi myös sitä kautta niin ei muuta kuin tykkäämään sivusta. Lisään kuvakkeen pian myös oikealla olevaan valikkoon.

Tälläistä tällä kertaa. Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa ja tulevaa viikkoa <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...