sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Luukku 1. ★ 1. adventti ja hyvästit Movemberille



Oikein ihanaa 1. adventtia kaikille!


Täällä on koti saanut taas hieman enemmän joulua ylleen ja 1. adventtikynttilä on sytytetty. Tänä vuonna meidän adventtikynttelikkö muutti ilmeensä täysin.



Tämä DIY adventtikynttelikkö on tehty säilytystölkeistä. Pohjalle on laitettu hiekkaa ja kynttilöiden ympärille haettu lähimaastosta hieman sammalta. Kynttilöihin kiinnitin tähdet aiemmin tutulla ohjeella, jonka löydät täältä. Tähdet tein PicMonkey -ohjelmalla ja tulostin paperille.






Joulukalentereiden avaamista jännitettiin monta päivää ja olihan se kiva kun tonttu oli yöllä käynyt tuomassa yllätyksen. Meillä on ollut jo useana vuotena käytössä nämä ikikalenterit. Tänä vuonna oli tosiaan tarkoitus tehdä kalenterit itse, mutta en sitten ehtinytkään, onneksi nämä ovat edelleen tosi kivat. Luukuista löytyy kaikkea pientä, mutta myös vihjeitä mistä paketti voi löytyä.


Meillä kävi tänään uusia tuttavuuksia kylässä lastensa kanssa. On se mukavaa kun tutustuu uusiin ihmisiin myös näin vanhemmalla iällä. Mukavaa kyllä oli! 

Vieraiden lapset olivat leiponeet meille torttuja, nams! Mukanaan he toivat meille myös ihania jouluisia juttuja 



Me ollaan tänään heitetty myös hyvästit Movemberille! Mieheni oli mukana kasvattamassa viiksiä hyvän asian puolesta ja sai kerättyä porukalla kivan summan rahaa. Nyt täytyy kuitenkin tunnustaa, että olen jo enemmän kuin iloinen, että viiksien kasvatus on tullut tiensä päähän. Tosin tiedän naamakarvotuksen kasvattamisen alkavan uudelleen jälleen keväällä.




Näillä herkuilla mentiin  ja viikset pois ajettiin!

Meidän pienin muru on noussut nyt seisomaan tukea vasten useamman kerran ja treenaus on tuottanut tulosta, sohvapöytä on saavutettu! Hyvästi kaikki ihanat asetelmat!

Heinässä heiluvassa availlaan myös joulukalenteria ja sieltä löytyy ideoita, herkkuja, joulutunnelmaa ja nähtävää. Välttämättä joka päivä luukkua ei avata, mutta usein kuitenkin (en uskalla luvata mitään). 



Tunnelmallista iltaa!


22 kommenttia:

  1. Kauniit adventtikynttilät♥ Ja nams, mitä herkkuja (koristeet on huiput)! Meillä kanssa vietettiin viiksellistä aikaa ja voin sanoa, että ihanaa kun ollaan nyt jouluussa, viikset poissa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Viivi! Hih, hieman innostuin viiksiä askatelemaan. Olen kyllä odottanut noiden viiksien (jo pensselien) poistumista. Niin komea kuin mieheni onkin, on hän komeampi ilman viiksiä <3

      Poista
  2. Ihana ensimmäinen luukku! <3 Ja niin kauniit adventti kynttilät, tosi kauniit! :-) Itselle meinasi tulla hyvin saman tyyppiset, kiinnitettävällä tähdellä mutta olivatkin liian isot lopun kaiken.

    Voi mitä herkkuja, nam! :-)

    Kaunista adventtia! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olinkin juuri samaan aikaan sinun blogissa kun sinä minun <3 Tuo minun versio oli tänä vuonna erittäin edullinen, ei maksanut paljon ja sammaltakaan ei tarvinnut kaukaa hakea ;) Ihanaa kun joulutunnelma alkaa hiljalleen tulemaan!

      Ihanaa adventtia myös sinulle!

      Poista
  3. Hei-tosi kiva idea! Ja taas todella kaunis lopputulos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia! Sopii minusta meille tosi hyvin ja nyt tulee kyllä tuota lipaston päällistä ihasteltua taas hiukka enemmän :)

      Poista
  4. Kauniit adventtikynttilät ja ihana kokonaisuus muutenkin lipaston päällä. Aina sisustusjuttujen ei tarvitse maksaa maltaita. Kekseliäs ja itse käsillään tekevä säästää pitkän pennin (vai pitäisikö sanoa sentin) ja lopputulos on aina persoonallisempi. Ihana blogi täynnä ideoita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanista sanoista <3 Minusta on niin mukava toteuttaa kaikkia ideoita, nautin niin kovasti :) Pitääkin mennä metsään ens viikolla etsiskelemään taas kivoja juttuja.

      Poista
  5. Hienot kynttilät! :) Söpöjä nuo kalenteritkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jemina, kalenterit ovat kyllä lasten kestosuosikit :)

      Poista
  6. Kiva kynttelikkö tuli. Ihanaa viikkoa sinulle !

    VastaaPoista
  7. Ihania joulujuttuja! Jouluisia kuvia on niin kiva katsella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on ihana hiljalleen ripotella joulua kotiin, joulu on kyllä ihanaa aikaa! Mielellään käy kurkkimassa eri blogeissa ihania jouluisia kuvia.

      Poista
  8. Tulin kurkkimaan tänne! :) Kiva kun eksyit blogiini. <3
    Ihania kuvia ja täältähän löytyy myös näitä ihania viiksiä! Meidän esikoisella on torstaina synttärit ja viiksiteemalla mennään tällä kertaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun piipahdit :) Kävin just Tigerissa ja sieltä nappasin aika kivoja viiksijuttuja mukaan :)

      Poista
  9. Kaunista ja ihania ideoita! Ja noi herkut olisivat maistuneet minullekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne maistuivat liiankin hyvin, ei ne kauaa pöydässä viihtyneet vaan menivät parempiin suihin :)

      Poista
  10. Tosi kauniin ja raikkaan adventtiasetelman olet loihtinut! Ja mitä herkkuja...Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Edullisestikin voi saada kivaa aikaan. Tuo kakku on aina niin taivaallisen hyvää :P

      Poista
  11. Kauniit adventtikynttilät <3 Blogissani on sinulle pieni jouluinen haaste *<:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tulenkin haasteen heti kurkkaamaan :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...