lauantai 14. joulukuuta 2013

Luukku 14. ★ Joulukukkia


Kävin hakemassa meille tänään hieman joulukukkia. Me ei olla paljoa jouluna kotona, joten kukkien täytyy olla sellaisia, jotka eivät vedestä juurikaan piittaa. Hyasintit lähtivät kaupasta matkaan ja kotona laitoin ne huolettomasti paperipussiin. 


 Ehkä tuon muovikupin olisi voinut tuolta peittää tai ottaa pois... Tämä on sellainen kiireisen ihmisen joulukukka-asetelma.


Kietaisin ympärille kuitenkin vielä hieman juuttinarua. Meillä kun ei ole lunta, niin taidan huomenna hakea vielä hieman sammalta kaveriksi...

Näistä kaunokaisista pitäisi tulla valkoisia, toivottavasti ehtivät vielä aukeamaan jouluksi.


Meillä on ollut oikea lasten joulujuhlaviikko. Tänään oli vuorossa neidin luistelukoulun joulujuhlanäytös. Nyt puolitoista vuotta luistelleena, taito on kehittynyt ja uskallusta on tullut roimasti lisää. Viime syksynä teemana oli lumiukot, keväällä lahjapaketit ja nyt talven valkoiset eläimet. Ei tarvinnut montaa kertaa kysyä mikä eläin olisi kiva. Valkoinen pupu se oli ehdottomasti! Asun tekemiseen ei vain ollut kauheasti aikaa, joten kaupasta löydetyt pupun korvat ja häntä pelastivat tilanteen. Illalla myös pikkuveli piti pukea pupuksi :)


Löysin jokin aika sitten Tigerista lasten puisia huonekaluja (muistaakseni 3€), jotka pitää itse koota ja maalata. Sain nyt maalattua sängyn valkoiseksi sekä virkattua siihen peiton ja tyynyn. Neiti toivoisikin Sylvian perheelle taloa, mutta vielä ei ole tullut vastaan kivaa puista ja tarpeeksi edullista mallia (vinkkejä otetaan vastaan). 


Tarkkaavaiset voivat huomata, että ainoastaan sängyllä istuva pupu on nykyaikainen Sylvian perheen jäsen. Muut ovat minun vanhoja, rakkaita leluja. Pienellä nallella on jopa hame, jonka olen ommellut aikoinaan siitä tunnetusta sinisestä kalsariasusta :)


Tänään rakas mieheni täytti vuosia ja ollaan hieman juhlisteltu niitä pitkin päivää. Sovittiin ettei juhlita päivää tänään isommin, koska ensi viikolla meillä on tosi tosi kivaa tiedossa. Silloin voidaan juhlistaa synttäreitä paremmin. Aamulla piti kuitenkin viedä kahvia ja kakkua sänkyyn. Päivä menikin lentopalloturnausta seuratessa. Illalla neiti halusi tehdä isille vielä pipareita. Lopusta taikinasta tein mieheni True Love -keksimuotilla sydämen muotoisen keksin. Eihän se pieni rakkauden tunnustus sitten onnistunutkan niin hyvin kuin ajattelin. Siinä imettäessä unohdin piparit uuniin ja ne paloivat kokonaan... En tiedä onko se täysin mustaksi palanut True Love -keksi jokin huono merkki, toivottavasti ei... heh. Mies kuitenkin päätti ottaa talteen tämän rakkauden tunnustuksen Ajatushan on tärkein.



16 kommenttia:

  1. :) ihana postaus! Ja onnea miehelle!! :)

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihana ajatus sinulla oli ♡ tosi kaunis. Tätä oli herkkä ja ihana lukea ♡

    Mukavaa sunnuntaita ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Seija! Saatiin tuosta kyllä hyvät naurut, no ajatus on tärkein <3

      Ihanaa loppuviikkoa :)(joulukiireissä vastaaminenkin jäänyt)

      Poista
  3. Nuo pupunkorvat ovat aivan ihanat!
    Mistä kaupasta olet ne löytänyt?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kun vastaaminen vierähti. Nuo pupun korvat löytyi Br-leluista. Ne oli sellainen setti. Niitä myytiin siinä tiskillä, mutta nuo pupujutut haettiin varastosta kun kyselin niitä.

      Poista
  4. Ihana postaus <3 mukavaa adventtia

    VastaaPoista
  5. Ajatus on tosiaan tärkein! :) Kivasti sopii hyasintit paperipussiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mieskin oli samaa mieltä vaikka koko koti haisi palaneelta <3

      Poista
  6. Voi, suloinen pikkupupu♥ Ja nuo Sylvanian Families hahmot on myös ihanat (meiltäkin löytyy niitä aika paljon ja kaikkea muutakin Sylvanian Families -tavaraa)! Onpa kyllä mukava, että sinun vanhoja eläimiä on säilynyt ja ne pääsevät nyt taas mukaan leikkeihin:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pienin oli kyllä söpö pupu ja sopivasti yökkärikin oli teemaan sopiva :) Sylvian Families on kyllä ihana, teidän upeaa nukkekotia ihasteltiinkin. Yllättävän hyvinä on nuo minun vanhat eläimet pysynyt.

      Poista
  7. Ajatus on tärkein :) Ihana idea laittaa sintit paperipussiin, kivalta näyttää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) mustaksi palaneista pipareista saisi muuten kivoja koristeta kuuseen :) yksinkertaisista jutuista näyttää tämä joulu koostuvan :)

      Poista
  8. On ihanat Sylvanian hahmot. Meidän neiti 4v toivoo kovin pukilta näitä. Aivan mahtavaa, että olet omasi säästänyt. Ja kukat ovat kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sylvian Families hahmot ja ne niiden tavarat ovat kyllä ihania. Olispa kiva tietää millä nimellä nuo hahmot kulkivat minun lapsuudessa, voi kai ne samaakin olla, ainakin niissä oli myös aina koko perhe... nyt kyllä vanhemmat ovat jo hukkuneet... nuo nallet ovat vielä vanhempaa tuotantoa.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...