tiistai 16. joulukuuta 2014

16. ★ Pop Å


Hoi Turun seudulla liikkuva, olethan jo kuullut jouluksi avatusta pop up -liikkestä Pop Å? 

Liike on perustettu kerrostaloasuntoon, joka on vasta upeasti remontoitu. Asunto tulee siis olemaan pian jonkun oikea koti, mutta sitä ennen asunto on sisustettu suomalaisilla design-tuotteilla. Kerrankin kaikki tuotteet pääsee näkemään juuri niille tarkoitetuilla paikoilla. Loistava idea! Asunto on niin hienosti laitettu, että voisin helposti kuvitella itse asuvani tämän tyyppisessä asunnossa.

Sain kutsun tulla tutustumaan liikkeeseen bloggareille suunnatussa illassa, jossa oli todella tiivis ja mukava tunnelma. Kiva oli nähdä paikalla tuttuja ja kierrellä paikkoja kameran kanssa. Alkuun jokainen mukana oleva yrittäjä kertoi meille omista tuotteistaan lyhyesti ja saimme muutenkin hyvää tietoa brändeistä. Mukana oli monta omaa suosikkiani, kuten BEdesign, Musta5101, MAYN sekä Saana ja Olli. Uusia tuttavuuksia oli NaNi, JULJA, Plantui, Valoa by Aurora sekä Turun Kahvipaahtimo. Lisäksi liikkeestä löytyy ihania Nicolas Váhen, L:a Bruketin, Paratiisipajan ja House Doctorin tuotteita.


Makuuhuone oli stailattu upeasti Saanan ja Ollin tekstiilituotteilla ja ihan minun lemppari BEdesignin Beer Shelfillä.


Mieleeni jäi erityisesti tämä BEdesignin tunnelmallinen QBE-valaisin, jota en ollut aiemmin nähnyt livenä.



Kaikista eniten tykkäsin tästä työtilasta. Vanha ovi työtasona on ollut minun pitkäaikainen haave, joka odottelee isompia tiloja toteutuakseen. Ja tuo Deer-hylly! Siitä ei tarvitse paljon edes sanoa, niin hienoa se on.



Joulupukilta voisin toivoa myös noita ihanan simppeleitä LILY -kuhoja!




Myös pieni wc oli sisustettu todella kauniisti. Pienillä jutuilla saa paljon aikaan! 







Pop Å on avoinna aina 24.12. saakka.

Aukioloajat ovat ke-pe klo 11-19, la klo 11-17 ja su 12-16.
Jouluviikolla Pop Å on avoinna ma-ti klo 11-19 ja jouluaattona klo 9.30 - 11.30.

Vielä on siis hyvää shoppailuaikaa jäljellä, vai joko olet liikkeessä piipahtanut ostoksilla? Minulla olisi tarkoitus ehtiä vielä uudelleen pyörähtämään liikkeessä ennen joulua, toivottavasti jo ensi viikonloppuna. Suosittelen lämpimästi tutustumista liikkeeseen tai paremminkin asuntoon. Samalla voi löytää monen hintaisia kotimaisia tuotteita pukinkonttiin. Liike on jo ihan sisustuksellisena elämyksenä upea!


Laura

10 kommenttia:

  1. Onpa kiva idea tällainen kauppa ja kyllä tuotteet näyttää vaan niin paljon paremmalle kun ne näkee oikeassa ympäristössä. Ja niin ihana tuo ovi työtasona ja lily kulhot! :) Love it! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kauppa on niin helmi! Loistava idea laittaa myytävät esineet niille tarkoitettuihin paikkoihin tai keksiä niille uusiakin tarkoituksia. Juurikin tuo työtaso ja lily kulhot on ihania (ja moni muukin) :)

      Poista
  2. Oi, ihanan paljon kuvia, tässä pääsi jo hyvin tunnelmaan. Tuonne olisi hauska päästä käymään, mutta nyt ei enää ennen joulua onnistu.

    Mukavaa keskiviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voinut jättää näitä kuvia laittamatta, kuvat kuitenkin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ❤️

      Poista
  3. Hyvä idea tämä. Hyvä Turku! Ihanaa joulua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuntuu että Turussa alkaa olla vähän kaikkea kivaa :) näitä ihania paikkoja on kiva mainostella koska ne on aidosti hienoja ja kokemisen arvoisia. Hyvää joulua teillekin!

      Poista
  4. Mahtava idea! :D Miksei meilläpäin oo ikinä mitään näin kivaa! x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihan mahtava idea!! Olin kyllä niin innoissani pelkästään tuosta upeasti remontoidusta asunnosta. Ihmeen paljon Turkuun on tullut näitä nuoria yrittäjiä, jotka jaksavat tehdä ja kokeilla aina jotain uutta!

      Poista
  5. Näyttää niin ihanalta ja ideana tuo on aivan mahtava! Harmitti, että silloin en ehtinyt mukaan, mutta tarkoitus on kyllä mennä visiitille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin käymisen arvoinen paikka, kannattaa ehdottomasti mennä visiitille! Toivottavasti olisin viikonloppuna jo terveenä että ehtisin tuolla taas piipahtaa.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...