torstai 6. elokuuta 2015

Asiasta ja asian vierestä
Kiireinen työviikko alkaa olla lopussa, työt ovat lähteneet hyvin käyntiin ja olen viihtynyt hyvin. Nyt alkaa hiljalleen huomaamaan kuinka lapset ovat kotiutuneet ja ikävä on hieman helpottanut. Uusia kavereita on tullut kivasti ja syksyn harrastuskalenteri alkaa täyttymään. Eilinen jalkapallo peli ja tämän päivän treenit olivat loistavat ja nuori herra oli enemmän kuin mielissään. Meidän 2vee taas oli enemmän kiinnostunut maassa juoksevista muurahaisista kuin pallosta, samoin taisi olla kaikki muutkin pelikaverit. 

Nappasin meidän Bumbasta taas vaihteeksi muutaman kuvan. Nyt vasta tajusin ettei meidän koira juurikaan leikkinyt edellisessä kodissa. Nyt taas palloleikit kiinnostaa vähän liikaakin. Vanha koira on selkeästi virkistynyt ja pirteä. 

Lauantaina saammekin ystäväperheen Turun seudulta kylään. Niin mukava, että ystävät jaksavat silti tulla meitä moikkailemaan vaikka muutettiinkin tosi kauas.


Vaihteeksi tällainen röpinäpostaus, asiasta ja asian vierestä :)


2 kommenttia:

 1. Kiva, että olette kotiutuneet ja ikävä helpottanut ♥ Lapset saavat harrastuksista ja hoitopaikasta tosiaan nopsasti kavereita ja sitä kautta vanhemmillekin tulee taas uusiakin ystäviä. Hih tuli tuosta muurahaisten seuraamisesta mieleen yksi pieni poika, joka aikoinaan lähti kesken hiihtokisaa seuraamaan oravaa. Sukset pois jalasta ja metsään. Onneksi metsä oli tuttu ja poika löysi tiensä jossain vaiheessa maaliinkin, mutta toimitsijat joutuivat hiukan ekstra-aikaa odottelemaan häntä ja vanhemmat hiihtämään vastaan poikaa etsimään;) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa tosiaan tilanne helpottamaan ja ollaan kotiuduttu tosi hyvin. Lapset ovat saaneet hyvin kavereita ja tykkäävät olla täällä, joten mikä sen parempi. Ei tuo meidän pienin poju tarvitse harrastusta, mutta sisaralennuksella hinta on sen verran pieni, joten sama se on käydä vähän liikkumassa, sen mitä muurahaisilta ehtii :)

   Oikein ihanaa viikkoa <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...