sunnuntai 30. elokuuta 2015

Pieni poikien huone


Kerroinkin teille poikien pienestä huoneesta, joka on jäänyt täysin pimentoon tänne blogin puolelle. Huone on täysin vaiheessa, koska meidän on pitänyt ratkaista ongelma sänkyjen suhteen. Tällä hetkellä huoneesta ei juuri mitään muuta löydykään kuin kaksi sänkyä ja pieni pöytä tuoleineen. Muuton yhteydessä nuorimman pinnasänky myytiin ja tilalle vaihdettiin isoveljellä ollut Ikean Minnen-sänky. Isommalle pojalle annettiin sängyksi edellisen asunnon työhuoneessa/vierashuoneessa ollut "daybed". Tämä todettiin kuitenkin jo heti alkuun väliaikaisratkaisuksi, koska huone kaipaa kipeästi tilaa leluille. Eli eteisessä oleva lipasto pitäisi saada mahtumaan huoneeseen.


Tilanne on päätetty nyt ratkaista yllätys yllästys kerrossängyllä, joka löytyikin kätevästi vanhemmiltani. Oma lapsuuden kerrossänky kaipaa kipeästi uutta ilmettä, joten projekti on aloitettu nyt hionnalla ja maalaamisella. Ensimmäisen sänky (kaksi erillistä sänkyä) on nyt pohjamaalattu ja huomenna jatkan maalausurakkaa töiden jälkeen. 


Projekti saattaa olla sen verran pitkäveteinen, että parempi sisustella tätä odotellessa. Matto on edelleen kaapissa, verhoja olen harkinnut ja nekin löytyvät kaapista. Seinät ammottavat tyhjyyttä, mutta niillekin on taulut valmiina. 


Mukavaa alkavaa viikkoa <316 kommenttia:

 1. Näyttää todella ihanalta huoneelta, vaalea ja raikas <3

  VastaaPoista
 2. Ihana valoisa ja raikas huone. Ei edes mattoa kaipaa. Kivat vuodevaatteet, ei tartte sänkyäkään petata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Itse kaipailen jo mattoa, mutta noiden kahden sängyn väliin en ole jaksanut sitä alkaa laittamaan. Sängyn petaaminen taas on juurikin lähes aina noin, että jotain vain nakkaa päälle.

   Poista
 3. Hienoltahan tuo huone näyttää noinkin vaikka sisustelut on vaiheessa. Kauniit vuodevaatteet tekee paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 No hiljalleen tuosta tulee hyvä, vaikka aika valju huone tuo vielä on.

   Poista
 4. Kaunis huone. Sinä se osaat ;)<3

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää huone <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis huone - ilman verhojakin :)
  Halauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Toivottavasti saan jossain vaiheessa huonetta hieman enemmän laitettua :)

   Poista
 7. Turhan valkoinen lastenhuoneeksi. Eikä leluja missään. Vaikuttaa lavastukselta :D. Olisipa omakin lastenhuone noin siisti edes joskus, mutta kun leluja tursuaa jokapaikasta niin eipä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ehkä lukenut tekstiä, mutta huone on tosiaan aivan kesken vielä ja sinne kaivataan kipeästi tilaa leluille. Nyt siellä ei ole mitään muuta eli huone ei ole kyllä lavastettu muuten kuin siivottu. Yleensä siellä on poikien leluja siellä täällä. Tosin meidän jätkät pitää kyllä huoneensa suhteellisen siistinä, toisin kuin meidän neiti. Meillä on suurin osa leluista isoissa vaatekaapeissa ja loput eteisen kaapissa, joka odottaa pääsyä huoneeseen kunhan päästään huonetta laittamaan. Ehkä huone pysyykin siistinä kun kaikille leluille on oma paikkansa erilaisissa koreissa ja pusseissa, loput lelut on laitettu kiertoon. Ehkä siis teidänkin kannattaa laittaa leluja hieman kiertoon ja keksiä jotain kivoja säilytysratkaisuja. Ei lapset lopulta kauheaa määrää leluja edes kaipaa :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...