keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ei pöllömpää


Olen tässä pohtinut meidän neidin huonetta. Pienen huoneen sisustaminen isoilla huonekaluilla on aika hankalaa, mutta ei toki mahdotonta. Projekti on vielä kuitenkin kesken, koska tarkoitus on laittaa neidille koulupöytä huoneeseen. Koulupöytä meiltä löytyy jo valmiina, jopa kaksin kappalein, mutta vanhan pulpetin sijaan taidan sittenkin tuoda tytölle minun vanhan koulupöydän. Se löytyi vanhempien kellarista, joten uskoisin sen olevan vieläkin oikein hyvä. Tosin se on aika iso, joten pitää toivoa, että se mahtuu huoneeseen.Jaksan ihastella Ooh noolta saatua pöllö pussilakanaa päivästä toiseen. Neiti ei ole suostunut juuri mitään muuta käyttämään siitä lähtien kun lakana tuhsahti meille postitse. Kauniit petivaatteet tekevät kyllä ihmeitä koko sisustukseen ja päiväpeitot saa rauhassa viikata kaappiin.

Huomasin, etten ole juurikaan laittanut kuvia lastenhuoneista ja syy siihen on, että ne tuntuvat olevan aina kesken. Olin jo menossa kameran kanssa heilumaan tytön huoneeseen, mutta sen ollessa kaaoksen vallassa muistin ottaneeni neidin edellisestä huoneesta muutamia kuvia. Kuvat nyt rajoittuivat vain sänkyyn, mutta ajattelin laittaa ne tänne ennen kuin laitan kuvia nykyisestä huoneesta. Eipäs jää tämäkään vaihe elämästä taltioimatta. Repesin vähän viimeisten kuvien kohdalla. Kuvissa nuorin herra laittaa siskon sängyn uuteen uskoon, omalla taidokkaalla tyylillään. En edes muistanut, että pojulla oli jossain vaiheessa noin pitkät hiukset :) Tässä siis pala todellisuutta, plus ne kaikki liput ja laput, vihkot ja kirjat, joita on joka paikassa! Kuulostaako tutulta?


Tämä lämpöaalto on mikä nyt vallitsee on kyllä aivan mahtava! Ulkoilusta nauttii aivan eri tavalla. Huomenna onkin tulossa tosi kuuma päivä ja minulla ei olekaan kuin 10 tuntia töitä :D No itse olen listani tehnyt ja mielelläni pitkän päivän teen. Joten en lähde valittamaan. Nauttikaa te minunkin puolesta :)


15 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä myöntää, että aivan suloisen ihana lakana, ei ollenkaan ihme, että tämä on neidin lemppari! <3 Tsemppiä pitkään työpäivään, onneksi lämmintä on luvattu viikonlopullekin! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on oikein veikeä lakana :)

  Itsekin tein viikonloppuna 10h päivät töissä ja ihana sää oli ulkona. :D mutta onneksi sitä on riittänyt monelle päivää että ei harmittanut sen puolesta :)
  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo pöllölakana eikä tosiaan päiväpeittoa kaipaile :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava lakana! Onneksi saatiin vähän lämpöä tällekin kesää :)

  VastaaPoista
 5. Huuska pöllölakana. Ihana ko markkinoilla on kivoja petivaatteita, ei tartte petata sänkyä :) ko vähän oikasee peittoa. Meillä kans harrastettu rentoa pettaamista eli ei päiväpeittoja enää vaan kauniit vuodevaatteet saa näkyä. Nuorisokin tykkää ko ei tartte valittaa, ettei ole petiä petattu. Ihanaa ko tuli lämpimät kelit ja itelle sattui nyt muutama vapaa päivä, joten ulkona varmaan tulee kunnolla oltua :)

  VastaaPoista
 6. No, höh...Siis hauska pöllölakana :) sorry.

  VastaaPoista
 7. Ihana pikku pesä, tuo tytön sänky..:)

  VastaaPoista
 8. Niin suloinen huone <3 Ja tuo pöllöpetivaatteet on kyllä aivan ihastuttavat!
  Täytyy sanoa, että alkoi hymyilyttää, kun sanoit pojalla olevan pitkät hiukset (toki teidän nykytilanteeseen nähden, mutta kuitenkin). Meän kuopuksella tukka on jo lähes puoleen selkään. (*Tähän sellainen hampaita kiristävä hymiö.*) Kuka oikein saa leikattua ne hiukset supervauhdikkaalta pikkupojalta?? :D

  Onneksi lämpimät päivät näyttävät nyt vain jatkuvan ja jatkuvan. Tsemppiä töihin ja ihania päiviä teille! <3

  VastaaPoista
 9. Lastenhuoneet taitaa aina olla sellaisia "work in progresss" - jos ei muuten niin siksi, että asukas aina laittaa huonetta vähän uuteen uskoon. :) Suloiset kuvat joka tapauksessa, pöllö on ihan ihana!

  VastaaPoista
 10. Ihanat lakanat!! Mä haluan tuollaiset itselleni :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihanat lakanat :). Jotenkin toi pöllökuvio ei viehätä, mut sit taas toisaalta viehättää ;)

  VastaaPoista
 12. Ihqut petivaatteet <3 Sopis meidän pikkuhepullekin, tykkää pöllöistä! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 13. Ei ihme,että ihastelet.on niin söpö tuo pöllökuosi.

  VastaaPoista
 14. Nuo Ooh noon tekstiilit on kyllä aivan ihania <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...