perjantai 21. elokuuta 2015

Kiitollinen


Joskus vaan tulee hetki jolloin pysähtyy miettimään omaa elämää. On paljon hyviä päiviä, mutta niin kuin jokainen tietää, tulee välillä myös niitä huonoja. Jäin tällä viikolla pohtimaan meidän elämää, minun elämää. Paljon ollaan perheenä koettu ja myös pariskuntana. Elämä on vienyt ympäri Suomea ja Eurooppaa myöten. Viimeisten kahdeksan vuoden aikana olemme muuttaneet enemmän kuin moni koko elämänsä aikana, mutta silti olemme aina osanneet tehdä oikeita ratkaisuja sopimaan silloiseen elämäntilanteeseen. Tällä hetkellä koen olevani onnellinen. Pelkäsin muuttoa todella paljon ja ajatuksissa siirsin sitä kauemmaksi ja kauemmaksi. Viihdyin Turun seudulla erittäin hyvin. Ja suurin syy oli tietenkin ihanat ystäväni, mutta myös työni ja siellä olleet asiakkaat. Kun tekee pitkään tiettyjen ihmisten kanssa töitä, on heistä erittäin vaikeaa luopua. No onneksi mitään pysyvää luopumista ei tarvitse tehdä muutonkaan vuoksi.

Nyt meillä on uusi koti ja molemmilla uudet työpaikat. Pojilla on uusi hoitopaikka ja neidillä uusi koulu. Paljon muutoksia lyhyen ajan sisällä. Kaikki on silti lähtenyt menemään enemmän kuin hyvin. Ja on ollut ihanaa nähdä useita vanhoja kavereita ja tutustua myös uusiin. Kaikki on siis todella hyvin ja aivan turhaan pelkäsin.Tällä viikolla asiakas toi minulle lahjaksi itsetehdyn tarjottimen, joka näkyy kuvassa. Tarjottimen pohja on valkoista Corian-tasoa eli sitä mitä usein käytetään keittiön tasoissa. Puureunat taisivat olla pähkinää. Hienoa käsityötä. Lisäksi sain upean leikkuulaudan, jonka näette vähän myöhemmin.
Olemme matkalla kohti Tamperetta. Huomenna on miehen serkun häät, joihin menemme koko perheen voimin. Mukavaa nähdä sukulaisia ja ystäviä. Sitä ennen pääsemme yöksi ystäviemme luo. Mukava viikonloppu tiedossa. 


Mukavaa viikonloppua!15 kommenttia:

 1. Ihanaa että teillä on kaikki alkanut hyvin, ja elämä tuntuu hyvältä! Tosi isoja muutoksia on kyllä ollut. Perheessä on voimaa! Hienoa tarjotin myös ja onpa kivaa että olet saanut asiakkaalta tuollaisen kiitoksen!

  VastaaPoista
 2. Muutokset ovat ihmistä kasvattavia.Luopuminen voi tuottaa tuskaa,mutta useamman jälkeen ei enää.

  VastaaPoista
 3. Muutokset ovat ihmistä kasvattavia.Luopuminen voi tuottaa tuskaa,mutta useamman jälkeen ei enää.

  VastaaPoista
 4. Muutokset ovat ihmistä kasvattavia.Luopuminen voi tuottaa tuskaa,mutta useamman jälkeen ei enää.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että siellä on kaikki hyvin! :) <3 toivottavasti nähdään jossain välissä jos tuutte täällä suunnalla käymään. ;) -Rosanna

  VastaaPoista
 6. Teillä on niin kaunista <3 Mukavaa kuulla, että kaikki on sujunut hyvin suurista muutoksista huolimatta! Ja ihanaa viikonloppureissua Tampereelle!

  VastaaPoista
 7. Loistavaa kuulla, että olette kotiutuneet huudeille! <3 On ollut varmasti mukava ja helpottava juttu, että sieltä löytyy vanhoja tuttuja ja kavereita - ei tarvitse aivan nollasta lähteä luomaan uutta elinpiiriä ja verkostoja! <3 Kaunista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, että olette kotiutuneet sinne pohjoiseen <3 Ja taas kerran huokailen kauniita kuviasi :)

  VastaaPoista
 9. Paljon muutoskia tosiaan ja aivan mahtava että elämä hymyilee ja kaikki palaset ovat loksahtaneet paikoilleen! Näin ne asiat vaan järjestyy! Ja kuvat ovat kyllä kauniit ja tunnelmalliset, niistä näkyy onni!

  VastaaPoista
 10. Ihana kuulla, että teillä on kaikki siellä hyvin <3

  VastaaPoista
 11. Kiva kuulla, että kaikki on sujunut hyvin :) Ihania kuvia ja tuo tarjotin on todella kaunis!

  VastaaPoista
 12. Hienoa että olette kotiutunut hyvin! Vau, tuollainen kiitos asiakkaalta on iso juttu. Itse tehdystä lahjasta tulee aina sellainen olo, että lahjan saaja on todella ollut ajatuksissa.

  VastaaPoista
 13. Ihanaa, että olette kotiutuneet.
  Terveisiä täältä vanhasta naapurustosta.
  Riitta

  VastaaPoista
 14. Iloisesti muistelen yhteisiä blogitapahtumia <3 Onneksi aina on mahdollisuus tavata uudelleen! Muistan sua kun taas käydään Roviksella.

  Ihania uutisia, että kaikki on hyvin!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...