sunnuntai 16. elokuuta 2015

Mökkeilyä


Vietimme ihanan rentouttavan viikonlopun mökillä. Viikko oli töissä todella kiireinen ja pitkän loman jälkeen totuttelu työntekoon näyttää vievän aikaa. Voin kertoa, että olin iltaisin aivan poikki. Olikin niin mukava pakata laukut ja suunnata mökille perheen kanssa viikonlopun viettoon. Päivisin kalasteltiin, nautittiin auringosta, otettiin rennosti ja iltaisin saunottiin ja paljuiltiin. Sää oli kyllä mitä parhain!


Lapset keksivät rakentaa oman pienen salamajan mökin vieressä olevaan pieneen metsään. Sinne oli ilmestynyt lautalattia ja isi oli pestattu kantamaan vanha kela pöydäksi. Lapset halusivat jopa syödä lounaan salamajassa ja sen jälkeen tiskasivat omat varastosta löytyneet astiansa järven rannalla. Pieniä sisustajia taitaa näistäkin tulla :)


Löysin mökin varastosta yhden tosi kivan jutun, jonka ajattelin laittaa kuntoon ja kotiuttaa meille. Aloitimme myös yhden pitkään suunnitteilla olleen projektin. Jei!


Toivottavasti tekin olette päässeet nauttimaan ilmasta! Kesä ei ole vielä ohi :)


9 kommenttia:

 1. Voi kuinka kivoja kuvia :) Kesä taitaa nyt vasta alkaa...lupasi lämmintä koko viikoksi. Tosin illat ovat jo melko viileitä ja kosteita eli sikäli esimakua syksystä. Mukavaa työviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Laura, aivan ihania kuvia olet ottanut! Ihania hetkiä ja rauhallisia maisemakuvia! Tykkään!

  Onko uusi duuni kiva? :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma kuvissa, niin kesäistä ja nättiä! <3 Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mekin käytiin eilen mökillä, tosin meillä on sinne vain 5min. matka, joten viikollakin tulee piipahdettua :) Ihana lautapolku ja salamaja!

  VastaaPoista
 5. Upeita mökki tunnelmia :) mökkeily on niin huippu kivaa <3

  VastaaPoista
 6. Täällä kanssa työkiireet painavat päälle jättimäisellä tahdilla! Onni on se, että työ on mukavaa, mutta kyllä sitä vaan päivän päätteeksi on ihan rättiväsynyt! Ihanaa, että ootte päässeet mökkeilemään!

  VastaaPoista
 7. Ihanan kesäistä ja tunnelmallista <3

  VastaaPoista
 8. Ihanaa! Varsinkin tuo viimeinen kuva. Siitä saisi ihan huikean taulun. :)

  VastaaPoista
 9. Ai että miten ihania kuvia! <3 tykkään etenki tosta tiskauskuvasta ja tuosta misä pienet kädet vedessä.
  Kuulostaa ihanalta ja onnistuneelta mökkipäivältä, mutta voiko huonoja mökkipäiviä ees ollakaan.? :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...