torstai 10. joulukuuta 2015

Hillittyä ja hallittua


Kannoin joululaatikon varastosta eteisen lattialle. Pienen kaivelun jälkeen löysin ihanan paperisen joulukoristeen, jonka ostin viime jouluna. Kaunis ja yksinkertainen. Harmi etten ostanut noita kuin tuon yhden.

Edelleen pysyttelen hillityssä ja hallitussa, vaikka huomaan joka hetki kaivelevani enemmän ja enemmän jouluisia juttuja esille. Toivottavasti saisin viikonloppuna tähdet ikkunaan. Olen niiden suhteen tänä vuonna myöhässä, mutta eipäs tuo haittaa. Alan olla jo aika innoissani tulevasta joulusta. Huristamme perheen kanssa Turun seudulle viettämään joulua rakkaiden kanssa. Rakkaita on kyllä täälläkin, mutta ihana nähdä taas miehen perhettä ja tietenkin ihania ystäviäni. Minulla on todella kova ikävä ystäviäni ja vaikka tiedän etten ehdi kaikkia näkemään noin lyhyenä aikana, en malta odottaa, että pääsen edes vähän lähemmäs heitä.

Eilen sainkin postin mukana yhdeltä Turun ystävältäni aivan ihanan kuvan meidän viime talven lumileikeistä. Miten mukava ajatus oli laittaa postikortin sijaan kuva ihan vain meidän viikonlopputouhuista lasten kanssa. Nyt tuota kuvaa on meillä kanneltu mukana ja ihasteltu moneen kertaan. Ehkä joku vuosi toteutan itsekin tämän idean ja laitan kaikille korttien sijaan kuvan jostain meidän yhteisestä hetkestä. Näin kortista tulisi astetta henkilökohtaisempi, eikä olisi edes väliä onko kuva onnistunut vai ei. Tärkeintä olisi se ajatus sen takana. Niin kuin tuossa saamassani kuvassa <3 Kiitos S!


Mukavaa iltaa!


12 kommenttia:

 1. Ihana idea todellakin tuo valokuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin kiva. Pitää kyllä joskus toteuttaa itsekin!

   Poista
 2. Voi että tuo kuvan laittaminen on kyllä tosi ihana ajatus!!Tuo kuusen oksa on ihan mielettömän kauniin näköinen, pitänee käydä itsekkin metsässä harventamassa jotain kuusi puuta=)
  Mukavaa viikonloppua sinne suunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää itsekin kokeilla tuota ideaa joku vuosi, niin kiva <3
   Jäänyt tänne vastaaminen vähän roikkumaan... nyt on pikkumänty jo heitetty menemään. Tekis kyllä mieli vielä hakea jotain vihreää keväällekin <3

   Poista
 3. Meillä kanssa (ainakin vielä) hyvin hillitty joulutunnelma; pientä jouluisaa esillä ja ehkä tällä linjalla jatketaankin:) Kaunis koriste<3 Ihanaista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu oli tänä vuonna kyllä hyvinkin hillitty. Ei se juurikaan lisääntynyt vaikka ajattelin jotain enemmänkin laittaa. Onneksi tuli silti jouluinen tunnelma <3

   Poista
 4. Kauniit kuvat ja ihanat tunnelmat! Minäkin tykkään näin simppelistä, mutta miksi sisustus aina tuppaa lähteä rönsyämään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos KErttu <3 Simppeli oli kyllä tämän joulun sana. En osannut lähteä rönsyilemään, vaikka yleensä olen siinä kyllä todella hyvä :)

   Poista
 5. Kaunis tunnelma! <3 Valoa ja iloa sinne!

  VastaaPoista
 6. Mä kävin JUST viime viikolla hakeen yhden havunoksan..vain yhden ja on niin kiva :) Less is more!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...