keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Yksinkertainen on kaunista


Kävin viikonloppuna hakemassa meille hieman joulukukkia. Tällä kertaa matkaan lähti hyasintteja, joista pitäisi kuoriutua kauniin valkoisia yksilöitä. Hyasintti on kyllä ehdottomasti minun suosikkijoulukukka. Sen yksinkertainen olemus ennen kukkien avautumista on jo riittävä tuomaan hyvän mielen ja jaksan ihastella (sekä kuvata) sitä jatkuvasti. Ja sama ihastelu jatkuu myös kukkien ilmaannuttua.Pitkään hain joulufiilistä ja lopulta sen löysin. Se löytyi juuri tällaisista pienistä jutuista, joista nautin. Minusta onkin tullut aika fiilistelijä, vaikka aika vähän siihen arjen vilskeessä on aikaa. Siksi pyrinkin luomaan ympärilleni kauniita asetelmia, joista saan hyvän mielen jo pelkällä vilkaisulla. Toki äidin hermoja välillä koetellaan kun pojat potkivat tai lyövät palloa sisällä, ottaen samalla pientä lähituntumaa asetelmiini (kyllä, meillä pelataan sisällä :/ Pojat kuulemma tarvitsevat koko ajan pallotuntumaa... ? ).Olin suunnitellut aloittavani blogissa jälleen lähes perinteeksi muodostuneen joulukalenterin, mutta tänä vuonna päätin jättää sen toteuttamatta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö joulukalenteri voisi onnistua myös ilman numeron laittamista tai luukun avaamista. Olen nimittäin suunnitellut joulukuulle vaikka mitä kivaa, joka voisi olla hyvin myös kalenterin muodossa. En kuitenkaan uskaltanut ottaa riskiä kalenterin suhteen, koska en tiennyt pystynkö sitä toteuttamaan joka päivä. Päällimäisenä syynä oli, etten halunnut tuottaa teille pettymystä tai aiheuttaa itselleni liikaa stressiä. Asiat kun voi tehdä myös toisella/omalla tavalla :)


Joulukuussa tapahtuu kaikkea kivaa <3
Pysykää kuulolla!


22 kommenttia:

 1. Hyasintit on täälläkin lemppareita, juurikin yksinkertaisen kauniita. Ihanaa seurata mitä kivaa olet keksinyt joulukuulle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on vaan niin kauniita <3 Aina syksyllä odottelee koska hyasintteja tulee kauppoihin :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja hyasintista on muodostunut myös yksi omista lemppareistani. <3 Erityisen ihanaa on ollut huomata, etten joudu nakkaamaan tätä kaunokaista pihalle sen alettua kukkia, sillä tuoksu ei näytä enää haittaavan vai johtuisiko vain lisääntyneestä tilasta ympärillä, ettei tuoksu tunnu liian tyrmäävältä. :D Jännäillen odottelen mitä sinulla on joulukuulle suunnitteilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Mulla aina vähän jännittää miten mies kestää hyasintteja. Välillä tosi hyvin ja välillä reagoi ja joudun laittamaan ne pihalle. Mulla on monta kivaa juttua tiedossa joulukuulle :)

   Poista
 3. Hyasintti on ehdottomasti lempparini jouluisin! :) Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siis ole yksin tämän hyasinttirakkauden kanssa :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Meilläkin on hyasintteja. Yksi keittiössä ja yksi minin huoneessa!! Pitääkö niitä muuten kastella?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että mun pitää ostaa muutama vielä lisää ennen joulua :) Pitää niitä kai ihan vähän, mutta en tosin ole juuri itse niitä kastellut kun sitten ne kasvavat älyttömästi pituutta. Eli pikkuisen vain :) heh... en ole kyllä varma!

   Poista
 5. Hyasintit ovat kyllä aivan ihania!
  Mukava nähdä mitä kaikkea kivaa olet suunnitellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Minustakin ne on niin kauniita! Mukava kuulla, että siellä langan päässä pysytään vaikka kalenteria en aloittanutkaan :)

   Poista
 6. Mä en kestä, kun noi on niin kauniita! Pitää vaan tyytyä ihailemaan niitä kuvista, kun en astmaatikkona ja moniallergikkona kestä sitä hajua (joo, mulle se on haju) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyasintit on kyllä kauniita, harmillisesti moni on niille allerginen :/ Haju se varmasti on jos ärsyttää ja tulee huono olo. Miten muistaisin joskus kuulleeni, että niitä on yritetty "kehitellä" hajuttomiksi...? taidan ehkä muistaa väärin :)

   Poista
 7. Hyasinteista tykkään minäkin ja niiden tuoksu tuo minulle aina mieleen lapsuuden joulut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tulee kyllä mieleen omatkin lapsuuden joulut ja jotenkin ne muutenkin saavat aikaan sen kaivatun joulumielen :)

   Poista
 8. Hyasintti on niin joulukukka! Ihana tuli joulukalenteristasi ja pian sen kyllä rakensit. Mukavaa loppuviikkoa Laura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Joo ilta mulla meni kalenterin tekemisessä. Onneksi ostin sen alustan sieltä Ikeasta. Kiitos vielä kerran seurasta! Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 9. Ihanat "sintit"! Hyasintti on minunkin joulusuosikki. PItäisikin käydä ostamassa uusia, koska nämä ensimmäiset alkavat vedellä jo viimeisiään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sintit <3 Nopeasti alkaa kukkia, eivätkä kestä sisällä kauaa... harmi. Mutta onneksi ne on edullisia joulukukkia :)

   Poista
 10. Olen vielä viivytellyt hyasinttien hankkimista, mutta tuskin maltan odottaa jouluun asti :) Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän... munkin pitää varmaan hankkia muutama lisää ennen joulua. Kasvavat niin nopeasti!

   Ihanaa joulun odotusta myös sinulle <3

   Poista
 11. Ihanat kuvat ja ehdoton suosikki täälläkin :) täällä on yleensä toinen kierros parvekkeella odottamassa että saa tilalle laitettua uudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hyvä idea jättää parvekkeelle. Meillä täällä on jo pakkasta, joten se ei taitais täällä ihan toimia.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...