sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Uutta poikien huoneeseen


Joululoma etelässä on päättymässä ja huomenna ajellaan jo takaisin kotiin. Suurin osa ajasta meni täysin väsymyksestä palautumiseen, syömiseen sekä perheen yhteisiin hetkiin. Nukuttuakin tuli enemmän kuin aikoihin. Joulu oli juuri sellainen kuin toivoinkin. Onneksi loma vielä jatkuu. Tarkoitus on mennä kotiin vain muutamaksi yöksi, lähinnä vaihtamaan laukkuihin puhtaat vaatteet. Sillä tarkoituksena on suunnata ystäväperheen kanssa uuden vuoden viettoon mökille.


Ajattelin lomalla tekeväni paljon myös blogin eteen, mutta päätinkin tehdä toisin, anteeksi. Oli pakko ottaa samalla myös pienesti lomaa täältä, jotta sain täysin akut ladattua. Konetta tulee arkena helposti tuijoteltua liikaakin.


Kuvissa näkyy poikien joululahjoja, jotka olivat myös tämän sisustaja-äidin mieleen. Pojat olivat pitkään toivoneet lisää legon säilytyslaatikkoja ja saivatkin niitä nyt lahjaksi. Toiseen pienin sujautti niin legot, junat kuin autot ja toiseen isompi laittoi kokoamansa lahjalegot. 

Myös etsinnässä ollut YOYO adventure automatto löytyi viime hetkellä ennen joulua ja nopean toimituksen ansiosta matto ehti vielä joulupakettiin. Voin siis lämpimästi suositella Kaisu-Leenan nettipuotia, Klaadaa muillekin. Matto tulee poikien uudistettuun huoneeseen ja vanha matto siirtyy neidille. Matto on aika kapea (70cm), mutta uskon sen olevan aivan riittävä poikien huoneeseen. Lopputuloksen tosin näen vasta kotiin päästyä.Toivottavasti teilläkin oli onnistunut joululoma ja akut on nyt ladattu niin loppuvuoteen kuin alkavaankin <3


13 kommenttia:

 1. Ihana tuo matto. Meillä oli aikoinaan se kauhea vihree, mutta silloin ei muutenkaan mitään vielä kauheen siistiä ollut lapsille tarjolla. Mustia vaatteita etsin aina kissojen ja koirien kanssa.

  Älä pyytele anteeksi. Loma on lomaa ja ollaan lomalla jos siltä tuntuu. Ehtii tätä ruutua taas tuijottelemaan.

  VastaaPoista
 2. Siis mä oon metsästäny tota mattoa kissojen ja koirien kanssa, ja olin jo tilaamassa sitä monen välikäden kautta Norjasta, ja nyt sen saakin tilattua noin helposti! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva että joulunne meni rennoissa merkeissä. Mukavalta kuulostavat myös uuden vuoden suunnitelmat! :)
  Mulla oli jouluna vain kolme vapaapäivää, joten eipä siinä juuri akkuja ladattu vaikka kivaa olikin. Odotan omaa akkujenlatauslomaa kuumeisesti, vielä viisi työvuoroa ja sitten......... :D

  VastaaPoista
 4. Kivoja lahjoja! :) Täällä samoja ajatuksia. Blogin sijaan keskityin lepoon ja läsnäoloon. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
 5. Kivaa kun sait lomailtua :-) Meillä on tuo sama matto, ja itse tilasin sen ruotsalaisesta nettikaupasta. Se on kyllä ollut suosittu pikkumiesten keskuudessa :-)

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana matto!
  Ennen nuo ns.liikennematot olivat niin kovin riemunkirjavia.
  Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
 7. Parhaat lahjat onkin sekä antajalle että saajalle mieleisiä. :)

  VastaaPoista
 8. Tuo matto on kyllä tosi kiva, meidän poikasella ei vielä huonetta ole, mutta tuon voisin sinne kyllä hyvin kuvitella :-) Enkä usko, että tyttöjäkään kovasti haittaisi, vaikka tuo matto ja pikkuveli heidän nurkkiinsa muuttaisivatkin. Loma tekee niin hyvää, ihana siis, että sait kunnolla lomailtua!

  VastaaPoista
 9. Ihania nuo legolaatikot! Tuo matto on ihan huippu! Minäkin pidin blogihiljaisuutta, ihan perheenkin vuoksi...Teki hyvää! Mukavaa viikkoa ja ajakaa varovasti <3

  VastaaPoista
 10. Tuo matto on ihana, ja loistojuttu, että sitä saa nyt myös Suomesta. Onko se muuten ohut, vai pysyykö hyvin paikoillaan? Ja lomaile rauhassa, myös uutena vuonna:).

  VastaaPoista
 11. Kaunis matto ja huippuhienoa, että löytyi ja ehti vielä pakettiinkin! Löysin kivan legovitriinin Finnish Design Shopista, joka tosin ei ehtinyt jouluksi. Siihen saa ukkoja esille. Käy kurkkimassa, ellei teillä jo ole sellaista ;)
  Ihanaa loppuvuotta ♥

  VastaaPoista
 12. Meillekin pukki toi muutamat legolådat lisää. Ne on kyllä niin ylihyviä legojen säilytykseen - ja toki muidenkin lelujen. Meilläkin muksut saivat sen verran legoja lisää jouluna, että tuli kyllä uudet säilytyslaatikot tositarpeeseen!

  Ja voihan vitsit miten ihana matto(!) Se H&M Homen mattokin olisi ollut kiva, mutta en ehtinyt sitä tilaamaan ennen kuin jo loppui. Eli tuossapa oiva vaihtoehto!! Ihanaa vuoden loppua teille! Kuullaan ja nähdään <3 Haleja!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...