perjantai 18. joulukuuta 2015

Kohti tätä!


Viikko vierähti hurjan nopeaa, touhua on riittänyt joka päivälle aamusta pitkälle iltaan. Onneksi nyt on viikonloppu ja edessä siintää alkava joululoma. Vielä kun hetken jaksaa, voi nostaa jalat ylös ja nauttia. En tiedä miksi joulu on näin kiireistä aikaa, mutta sitä se taitaa olla useille, töissä sekä kotona.
Viimeisessä kuvassa on se fiilis, mihin pyrin itsekin tänä jouluna. Ja mitä kotiin tulee, olisi kiva jos se myös näyttäisi tältä. Kuva on otettu viime viikonloppuna ja nyt menossa olevan projektin vuoksi koti ei aivan näytä tältä. Ehkä kuitenkin viimeistään sunnuntaina :) Toivossa on hyvä elää! 

Muistakaa käydä osallistumassa upeaan arvontaan, jossa palkintona suomalaisen käsillä taitajan käytännöllinen tuote, joka on varmasti monen sisustajan mieleen.Leppoisaa ja nautinnollista viikonloppua!12 kommenttia:

 1. ihanalta tosiaan näyttää, niin rauhallisen näköistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna <3 yön pienillä tunneilla tulin tänne vastailemaan, saa ajan autossa kulumaan :D

   Poista
 2. Teillä on kaunista <3 Mistähän tuo tosiaan johtuu, että pahin kiire on juuri tässä joulun alla, vai olisiko sama ilmiö kuin ennen kesälomaa, että täytyy saada kaikki rästihommat valmiiksi ennen loman aloitusta. :D Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 töissä on ainakin juuri tuosta syystä kiire, kaikki paperihommat pitää saada valmiiksi ennen lomalle lähtöä. Kotona en ole niin jaksanut stressata kun ei vietetä siellä joulua :) muuten tekemistä on kyllä riittänyt!

   Poista
 3. Täälläkin heiluu moppi tänään oikein urakalla. Ja hei, tuo keittiönvalaisin on upea! Siivousiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin heilui lauantaina, mutta kyllä sitä sotkuakin ehti tulemaan ennen joululomalle lähtöä. Perusarkea :D nuo valaisimet on kyllä niin ihanat, tykkään kovasti <3

   Poista
 4. Ihania kuvia taas! :) Meillä koti on kuin pommin jäljiltä tällä hetkellä, mutta toivon mukaan asia on järjestyksessä aattoon mennessä :D Sitten voikin nostaa jalat pöydälle ja lopettaa stressaamisen pariksi päiväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Sain muuten tuolloin lauantaina siivottua kodin, mutta mikä kumma siinä on kun se jo ehti räjähtää ennen meidän lähtöä tai viimeistään pakkauspuuhissa :/ no onneksi päästiin juhlimaan joulua pois kotoa :D Turha stressi pois ja jalat vaan pöydälle :)

   Poista
 5. Seesteiseltä ja siistiltä näyttää! Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
 6. Kaunistaaa :)).

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...