maanantai 4. tammikuuta 2016

Uusi vuosi meidän silmin


Uusi vuosi vaihtui tänä vuonna Levillä ystäväperheen kanssa. Mökkiloma loistavassa seurassa oli juuri se mitä me kaipasimme loman päätteeksi. Rentoa oleilua, hyvää ruokaa ja tietenkin hieman urheilua.



Isommat ilotulitukset jätettiin tällä kertaa väliin ja keskityttiin ihastelemaan meidän omia raketteja, joiden seuraaminen oli ehkä jopa jokseenkin hupaisaa. Parempiin kun ei ollut tänäkään vuonna varaa panostaa tai ehkä paremmin sanottuna, halua panostaa ;) Mutta fiilis oli hyvä ja raketit juurikin riittävät.



Uuden vuoden kakkuun oli tarkoitus tänä vuonna panostaa hieman enemmän, mutta kaikkien kommellusten jälkeen olimme oikein tyytyväisiä tähän luomukseen. Maukas ja ihan somakin. 


Vihdoin sain itselleni lautailukaverin, koska meidän 5vee aloitti lumilautailun. Poju on aloittanut laskettelun piirun alle 3-vuotiaana ja nyt joulupukki toi tämän joulun ehdottomasti odotetuimman joululahjan eli laudan. Yllätyin kuinka nopeaa tuon ikäinen oppii uusia asioita. Meidän pieninkin aloitti laskettelun. Hurjapää olisi halunnut mennä mielummin yksin kuin meidän kanssa, mutta aivan vielä ei taidot siihen riitä ;)



En taida koskaan kyllästyä tykkylumen kauneuteen. Levin huippu ja luminen Tuikku on joka kerta kokemisen arvoinen. Tälläkin kertaa oli pakko uhmata kylmyyttä ja kaivaa kamera esille.

  
Tänään palasin jo takaisin töihin. Tuntuu kyllä mukavalta olla kotona. Blogi on myös tarkoitus herätellä arkeen ja aloittaa vuosi taas kivoilla ideoilla. Kotikin pitäisi karsia joulusta ja kääntää katse kohti kevättä.


Miten teidän uusi vuosi meni?


24 kommenttia:

  1. Kauniin näköistä, kun lumi kuorruttanut paikkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä upean näköistä! Ei tuota voinut olla ihailematta <3

      Poista
  2. Ihania lumisia maisemia :) nuo ovat kyllä hurjan kauniita :)

    Onnen hetkiä uudelle vuodelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumi tekee maasta kyllä todella kauniin. Etelässä ollaan varmaan tosi innoissaan sinne tulleesta lumesta. Pakkanen toki on yllättänyt kaikki.

      Onnea sinnekin uudelle vuodelle!

      Poista
  3. Siis apua miten ihania kuvia <3 Mulla on nyt niin kova lappikuume että nää on kyllä suolaa haavoille :D Ja niin ihana kakku <3 nimim. terkkuja dieetiltä, hihii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nadja <3 Nyt sinun kyllä pitää suunnitella matkaa lappiin. Kaunista ja mukavaa <3 Tsemppiä dieettiin!!!

      Poista
  4. Mahtista kun koko perhe pääsee mäkeen ! Levi on kyllä aivan best paikka lomailla. Mielessä onkin jo levottomuutta...ihan pian päästään rinteeseen huristelemaan :)

    Kivaa tynkäviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ihanaa on ollut saada viimein koko poppoo rinteeseen. Hurjan äkkiä tämä aika kyllä menee. Levillä on aina todella mukavaa ja kaunista, tykkään! Lähdetäänpäs joskus porukalla laskemaan :)

      Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  5. Oikein hyvää uutta vuotta <3

    VastaaPoista
  6. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Hyvää alkanutta vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi <3 Oikein hyvää alkanutta vuotta!

      Poista
  7. Komeita maisemia, näyttää niin kylmältä!! Kyllä ois pakko päästä lappiin, viime kerrasta taitaa olla jo lähes 30 vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kylmä oli kyllä kun tuuli tosi paljon. Nyt se kylmyys onkin levinnyt koko maahan. Hyrr!!! Tänään oli jo kotikonnuillakin -31! Ehottomasti alat suuntaamaan katseesi jo lappiin, sinä ole sellainen maailmalla kiertelevä nainen, joten Suomen lappi kannattaa ehdottomasti kokea, "lyhyen" tauonkin jälkeen ;)

      Poista
  8. Ihanaa alkanutta vuotta ja mahtavia lautailuhetkiä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinnekin, kiitos! Me ollaan kyllä innoissaan tästä laskuhommasta :)

      Poista
  9. Siis nuo lumiset maisemat, vau!!! Ja kakkukin on hyvin söpö<3 Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on kyllä hurjan kaunista... ehkä siis saan sinutkin joskus tuonne raahattua :D
      Oikein mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  10. Vaikka en itse laskettelemista harrastakaan, niin lapissa tulee muutama kerta käytyä tyttären perheen luona ja Ylläksellä on monesti murtomaahiihtoa harrastettu.

    Ihanat kuvat ja suloinen pieni laskettelija!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina <3 Varmaan monelle laskettelu ei ole tuttua, kuin ehkä lapsuudesta. Hiihtämisestä minäkin tykkään, vaikka enemmän löydän itseni rinteen puolelta lauta jalasta :) Mukava varmasti päästä Ylläkselle, sekin on kiva paikka!

      Poista
  11. Ihania kuvia ja namin näköinen kakku ♡Mukavaa työviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jassu <3 Meillä oli kyllä komea kakku ;) onneksi saatiin se kuitenkin tehtyä :D

      Poista
  12. Onpas kauniit lumimaisemat! Vau, teillä on kyllä nuori lautailija siellä! :) En osaa edes kuvitella meidän tyttöä laudan tai edes suksien päälle vielä, vaikka taitaa olla lähes saman ikäinen teidän poitsun kanssa. Ensi talvena voisi hänelle ehkä perussukset hankkia. Eipä täällä kyllä luntakaan juuri ole, joten isovelikään ei ole vielä tänä vuonna päässyt jatkamaan viime vuonna aloitettua hiihtoharrastusta.
    Oikein ihanaa alkanutta vuotta teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tosiaan tuo 5vee aloitti nyt lautailun ja tykkää tosi paljon. Oppi jo eka päivänä mitä pitäisi tehdä ja ei mennyt kauaa kun laski jo kaatumatta! Lapset siis oppii älyttömän nopeasti. Hiihtämään olen laittanut lapset jo alle 2veenä... heh.. Hyvin ne on senkin taidon oppineet, vaikka matkat ovat olleet lyhyitä. Nyt tämä meidän nuorin 2v9kk aloitti tosiaan laskettelun ja sekin meni hyvin. Pysyy hyvin omilla jaloillaan suksilla pystyssä ja pystyy nyt jo laskemaan lyhyitä pätkiä itsekseen (toki on remmeillä kiinni, jotta ei pääse karkaamaan kauas ;)) Iso koko tosin on plussaa, pystyy selkeästi paremmin hallitsemaan suksilla olemisen. Suosittelen siis kokeilemaan, vaikka niitä hiihtosuksia. Lapset tuntuvat nauttivan siitä! Mutta älä stressaa, lapset löytävät omat harrastukset ja kiinnostuksen kohteet varmasti myöhemminkin. Ja jokaisen lapsen ei tarvitse osasta laskea tai hiihtää :)
      Oikein ihanaa alkanutta vuotta teidänkin perheelle <3

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...