keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Paremmin kuin hyvin, vai?


Naistenpäivä oli ja meni, enkä ehtinyt sitä teille tänne toivottamaan. Remppaaminen töiden ohella onkin aika rankkaa hommaa, kotiin päästyä olen nukahtanut lähes istualtaan siihen paikkaan mihin olen takapuoleni laskenut. Tämä päivä ei ollut poikkeus, mutta havahduin hereille, eikä unta ollut tiedossa, joten mikä sen parempi paikka kuin tulla tänne teitä moikkaamaan. 

Odotan innolla, että pääsen näyttämään teille mitä kaikkea olemme saaneet aikaan. Pientä jännitystä on havaittavissa, sillä huomaan olevani hieman epävarma uskallanko julkaista tänne kuvia talosta, joka on vielä täysin kesken. Eikä siis millään tavalla muistuta vielä sitä miltä se minun mielikuvissa tulee näyttämään.
Minulla on ollut kaiken tämän keskellä myös `huolehdi itsestä` -operaatio. Olenkin saanut hiljalleen roikkumaan jääneitä asioita hoidettua ja yksi niistä oli silmälasien hankinta. Ehkä joku muistaa, että meidän koira söi minun lasit joskus vuosia sitten. Nyt minulla on vihdoin taas silmälasit. En niitä edelleenkään osaa pitää, mutta ainakin ne on nyt hankittu. 


Olin superonnellinen kuullessani, että näköni on oleellisesti parantunut ja lähes ainoa haittaava tekijä on enää hajataitto. En ihan olisi uskonut, että vuodet ilman laseja olisi parantanut näköä... luulin sen menneen huonompaan suuntaan. En kuitenkaan ehtinyt kauaa hyppimään onnessani näköni palautumista, koska minut palautettiin maanpinnalle. Sain puhelun silmälääkäriltä, joka haluaakin tutkia minut paremmin. Silmäpohjakuvista oli löytynyt jotain perussairauteen viittaavaa. Ja kun minulla ei ole mitään perussairautta! Taisin siis ehtiä innostumaan hieman liian aikaisin. Tuskin sieltä mitään ihmeellistä löytyy, mutta aina tällainen pistää miettimään erilaisia vaihtoehtoja. Syy silmäpohjien muutokseen voi hyvinkin liittyä minun raskauksiin, mutta silti huomaan jännittäväni asiaa. Toisaalta pelkään, ettei tuo näön parantuminen noin oleellisesti voi olla totta. Ei se auta kuin odotella lääkärillä käyntiä, jotta saan selville vastaukset kysymyksiini.

Uskon kyllä syksyn opiskelukavereideni olevan hieman toista mieltä minun näön "paranemisesta". Sen verran huonosti näin tunneilla :DEikös aina ole naistenpäivä? Ihanaa sellaista teille <320 kommenttia:

 1. Hienoa että näkö oli parantunut ja toivotaan että lääkäri on väärä hälytys <3 Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hienoa, että näkö on parantunut, vaikka pelkäsin sen menneen huonompaan suuntaan... torstaina saan kuulla mitä lääkäri sanoo, auts :/

   Poista
 2. Toivotaan nyt ettei sieltä mitään löydy! Itselläni mene pari pientä viivaa oikeassa silmässä ristiin rastiin, mutta ei kuulemma mtn vakavaa. Kauniit ja tyylikkäät lasit valkkasit :) Ja niin seesteinen tunnelma näissä kuvissasi taas <3 Ihan turhaan pelkäät keskeneräisiä kuvia, se on elämää se :) Halit sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuota minäkin toivon ja jotenkin uskonkin siihen. Luultavimmin silmäpohjissa näkyy jotain raskauden aikaista, koska minullahan on ollut raskausdiabetes kaikista lapsista. Se varmaan jättää silmiin jäljen.

   Kiitos <3 on kyllä ihanaa kuvailla kun päivänvalo on näin paljon lisääntynyt <3 Pitää kyllä nyt näyttää teillekin jo hieman enemmän taloa.

   Poista
 3. Likinäköisyys ( jos siis miinuslasit) vähenee useimmiten iän myötä aina, se on ihan normaalia. Kivat lasit olet löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen ymmärtänyt, mutta en ihan tajunnut, että vielä... (heh, koen olevani vieläkin niin nuori :D :D) Nuo on kyllä tosi kivat lasit <3

   Poista
 4. Remppaaminen on kyllä rankkaa työn ja perheen kera. Mutta lopputulos palkitsee! :) Toivottavasti ei mitään vakavampaa löydy tutkimuksissa. <3 Minunkin pitäisi saada aikaiseksi silmälääkärireissu, sen verran joutuu siristelemään silmiään, kun yrittää pidemmälle nähdä tarkkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella rankkaa, mutta lopputulos tulee varmasti olemaan sen verran kiva, ett sen vuoksi on mukava touhuilla. Kannattaa sinunkin varata aika silmälääkäriin tai optikolle, itse huomasin vitkuttelevani sinne menoa aivan liian kauan.

   Poista
 5. Kivat lasit :) Olenkin instagramissa sinua jo seuraillut, nyt löysin tännekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ihanaa kuulla, että löysit nyt myös blogin puolelle! Toivottavasti viihdyt täällä myös jatkossa!

   Poista
 6. Kiitos samoin! Naistenpäivä on joka päivä! :) Kauniit lasit olet valinnut! Ja, tsemppiä remonttiin. Odotan mielenkiinnolla kuvia uudesta kodistanne ja remontista! On mielenkiintoista nähdä lähtökohta ja sitten valmiina. Ehkäpä kuvat antaa myös rohkaisua sille, joka empii vastaavaan projektiin lähtöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. todellakin, naistenpäivä on joka päivä. Mitä nyt muutama päivän voin miehille antaa ;) Kiitos! Remppa onneksi etenee, vaikka vielä on paljon tekemistä. Odotan kyllä innolla lopullista tulosta remontista ja mukavaa päästä sitä sitten teillekin näyttämään. Ja tuo sun viimeinen lause on kylä totta, että moni voi empiä ja saada ehkä rohkaistusta omaan projektiin.

   Poista
 7. Tsemppiä sinne rempan keskelle! Ihanaa ja kamalaa puuhaa samaan aikaan :-D

  VastaaPoista
 8. Itsekin kävin juuri tarkastamassa näön kun outoja oireita alkoi taas silmissä tuntumaan. Ei muuta kuin optikolta lääkärille ja siitä taas eteepäin lähetettä yliopistolliseen jatkotutkimuksiin. En usko itsekään, että mitään vakavaa olisi, mutta huomaan kyttääväni silti postilaatikkoa ja aika tutkimuksiin. Kyllä nämä meidän silmät vielä oikenee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!!! Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa ja oli ohimenevä oire.
   Toivotaan, että molemmilla on vain jotain ohimenevää ja silmät todellakin oikenee ;)

   Poista
 9. Just kävin eilen silmälääkärissä itse, ja syy miksi silmissä vaikutti olevan outo harso, oli silmien (todella suuri) kuivuus.
  Tsemppiä!
  Hienot lasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuivuus voi kyllä vaivata minuakin. Aika usein käytän kosteuttavia tippoja, mutta en selkeästi tarpeeksi usein. Mulla näkyi jotain silmäpohjakuvissa eli viittaa johonkin perussairauteen.

   Kiitos!

   Poista
 10. Tsemppiä kaikkeen siellä! IHania kuvia!! Nyt vaan oikeesti ennen ja jälkeen kuvia tänne! Kiva nähdä sitten lopputuloksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä monestakin asiasta tsempit paikallaan. Aika haipakkaa ollut tämä koko kevät, mutta kesällä sitten helpottaa :) Ja tuut vaikka sitten kyläileen minin kanssa <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...