sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Suunnittelusta toimintaan


Moikka! Kiireinen viikonloppu takana ja vihdoin on aikaa istahtaa koneen äärelle. Olemme jo aika pitkälle suunnitellut tulevan kotimme muutokset ja ne on nyt käyty läpi myös työmiesten ja talkooporukan kanssa. Olemme realisteja, joten palkkaamme ammatilaisia apuun jotta kaikki saadaan oikeasti tehtyä ajallaan ja hyvin. Emme kuitenkaan teetä kaikkea työmiehillä, koska tavoitteena on tehdä paljon myös itse.


Purkutyöt on nyt aloitettu ja ensi viikolla minä pääsen töiden jälkeen kuluttamaan illat paikkojen siivoamiseen. Mies innostui viikonloppuna purkamaan keittiön, takkahuoneen katon ja vessan. joten paikat alkaa olla purkutavaraa pullollaan. 
Olemme asuneet useammassa kodissa ja saanut hyvän kuvan siitä millainen keittiö olisi meille se täydellisin. Nykyisen kotimme keittiöstä löytyy paljon juttuja, jotka haluan "viedä mukanani" uuteen kotiin. Keittiö tulee kuitenkin olemaan kooltaan isompi. joten yläkaappeja tuskin tarvitsemme. 


Ensi viikolla on tarkoitus käynnistää keittiön suunnittelu. Olen yrittänyt kirjata paperille kaikki toiveet ja pohtinut materiaalivaihtoehtoja jo valmiiksi. Tiedän ettei kaikki toiveet varmasti ikinä tule toteutumaan, mutta uskon meidän kuitenkin saavan upean keittiön ja lopulta koko kodin. Ennen sitä pistettä töitä kuitenkin riittää :)


13 kommenttia:

 1. Oi miten kutkuttavaa onkaan tuo vaihe, kun kaikki on vielä mahdollista! Nautinnollisia suunnittelu- ja remppahetkiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ihanaa suunnitella kaikkea, vaikka onkin vaikea tehdä niitä lopullisia päätöksiä :)

   Poista
 2. Onpas jännä alkaa seurailemaan teidän remppaa ja innolla toki odotellaan että uusi koti valmistuu! Kova muuttokuume olisi täälläkin...ehkä kesän korvalla pitää alkaa katselemaan sillä silmällä asuntomarkkinoita... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 vielä ollaa tosi alkuvaiheessa. Purettu paljon tavaraa pois ja vielä riittää purkuhommia. Saa nähdä kauan tässä menee :)

   Poista
  2. Niin unohdin sanoa tuohon sun asuntokuumeeseen :) sitä tuntuj olevan nyt tosi paljon liikkeellä. Mutta kevät taitaa myös lisätä intoa laittaa kotia <3

   Poista
 3. Jänniä aikoja! Ja tsemppiä siivoustyöhön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jännittäviä aikoja :) remonttikaaos on nyt valloillaan ja nopeita päätöksiä pitäisi osata tehdä!

   Poista
 4. Oi, tuo suunnittelu on kyllä mukavaa puuhaa. Ja, on kyllä hyvä että on asunut erilaisissa kodeissa, tietää mitä itse tarvitsee. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa puuhaa on kyllä, valinnanvaikeus vain meinaa iskeä! Ihania materiaaleja maailma pullollaan <3

   Ihanaa pääsiäistä!

   Poista
 5. Sit vaa ennen ja jälkeen kuvia tänne :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitä pitää sitten näyttää kun koti alkaa valmistua. Siihen menee vain hetki, koska kaikki pistetään uusiksi. Talolla vallitsee nyt järjetön kaaos!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, mukava huomata täällä uusia lukijoita tai ainakin kommentoijia :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...