keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Juhlien suosikki


Nyt se on varmistettu, nimittäin lastenjuhlien suosikki. Muistatte ehkä viime vuodelta kun tein meidän pojan 5-vuotissynttäreille Batman -pinjatan. Pinjata oli synttäreiden ehdottomasti paras ohjelmanumero ja sitä se oli tänäkin vuonna neidin 8-vuotissynttäreillä. Tein nimittäin tytölle Frozen -teemalla sinisen pinjatan.Viime kerran spray-maalauksesta poiketen liimasin pallon pintaan sinisiä silkkipapereita. Jos olisin halunnut sanomalehtien tekstit täysin piiloon, olisi silkkipaperia pitänyt laittaa useampi kerros päällekäin. Frozen -kuvan tulostin netistä ja liimasin pinjatan kylkeen. Kuvan liimaamisessa meinasi tulla kiire, mutta eipäs se kauan tuossa katossa ehtinyt killumaan. 

Jos pinjatan tekeminen kiinnostaa tässä vielä ohjeet sen tekemiseen.Lupasin laittaa postauksen heti seuraavana päivänä, mutta en millään eilen ehtinyt koko koneelle. Siivoilin remonttisotkuja pitkälle iltaan ja näin postauksen kirjoittaminen jäi. Onneksi asia oli korjattavissa näin nopeasti. 

8 kommenttia:

 1. Tätä voisi kokeilla toukokuun synttäreillä, kiitos ohjeista! <3

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea, kiitos jakamisesta :)Usa:sta näitä löytyy joka kaupasta, eipä oo tullut vielä Suomessa vastaan. Jos tekee itse, saa pinjatasta tyylikkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jenkeistä näitä löytyy kaupastakin valmiina. Suomesta lähinnä vain sellaisia narusta vedettäviä. Ja tällä tekniikalla ainakin pinjatan teko onnistuu helposti ja suhteellisen nopeasti ilman suurempia kikkailuja :)

   Poista
 3. Hauska idea! Täytyykin muistaa, kun kuopuksen synttäreitä juhlitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ainakin meillä lapset tykkää joka kerta tosi paljon :)

   Poista
 4. Mukavaa pääsiäistä sinne pohjoiseen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa pääsiäistä myös sinne vahoille kotikonnuille!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...