torstai 10. maaliskuuta 2016

Tähän talossa ihastuinNyt paljastan teille mikä oli se juttu mihin talossa aivan ensimmäisenä ihastuin. Se tunne vain vahvistui kun pääsin katsomaan taloa paikan päälle. Nimittäin nämä karut betoniportaat veivät minun sydämeni. Harmillisesti portaat ovat varaston puolella, eikä niin kauniisti esillä talossa kuin toivoisin. Voisin helposti kiikuttaa nämä taloon sisälle ja vain ihastella niitä. Ja vaikka portaat ovat noin ihanat, ne eivät koskaan pääse omaan elementtiinsä meillä, koska yläpuolella oleva tila on tarkoitus saada lämpimämmäksi tai jopa täysin lämpimäksi. Portaiden yläpuolella oleva aukko on siis pakko jossain vaiheessa sulkea. 

Olen kuitenkin esittänyt pienen toiveen... Haluan säilyttää tämän karun alueen minun stailauspaikkana. Tulette siis näkemään paikkaa jossain muodossa vielä myöhemminkin. Vaikka ympärillä olisi varastomainen kaaos, tämä paikka jää tyhjäksi! 

Mies ei tietenkään ymmärrä ihastumistani, mutta se ei vain ymmärrä hyvän päälle ;)

40 kommenttia:

 1. Oisin minäkin noihin ihastunut! Ja epäilen vahvasti, että mieheni olisi ollut tasan toista mieltä... :D Kauniit ovat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten ole tässä asiassa ainoa. Miehet ei vain ymmärrä ;) heh..

   Poista
 2. Oi että, kuinka nää ihanuudet on varastoon lsitettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Portaat ovat talon kylmällä puolella. En sitten tiedä oliko tila kuitenkin tarkoitus laittaa joskus lämpimäksi.

   Poista
 3. Upeat! Ymmärrän hyvin ihastuksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että joku ymmärtää minua tässä asiassa :D

   Poista
 4. No on kyllä kaunis kohta! :) Ei ne miehet vaan ymmärrä. ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hienot! Mies tiesi kyllä heti, että ihastun portaisiin, mutta silti jaksoi sitä ihmetellä :D

   Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 5. Hih, ei aina tarvi ymmärtää, kunhan toimii ohjeiden mukaan. Ihanat portaat, mää ymmärrän!

  VastaaPoista
 6. Ymmärrän ihastumisesi portaisiin, ihanat. Ja, voi harmi kun eivät ole ns sisällä talossa. Kun aukaisin tekstisi, näin kuvan ja ajattelin että, wau mikä eteisaula. Harmi, tästä ei ollut kyse. Uskon että keksit kyllä jotakin kaunista näiden rappujen ympärille. Mukavaa viikonlooppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kyllä harmittaa ettei nuo ole talossa sisällä... toivottavasti kuitenkin saan pitää nämä jollakin tavalla omassa käytössäni :) ja saan sitten sisälle ihanat portaat <3

   Poista
 7. En yhtään ihmettele, että noihin ihastuit. Jännityksellä odotellaan lisää kuvia.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, onneksi te täällä ymmärrätte minua <3 Talolla on koko ajan niin vauhti päällä, etten ole kameran kanssa aivan samassa ajassa :) Pitäisi käydä nyt kuvailemassa ensimmäisiä muutoksia. Tosin mitään valmista ei vielä ole.

   Poista
 8. Hyvin ymmärrettävä ihastuminen! Upeat portaat ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin <3 Jotenkin noissa on vain jotakin kaunista!

   Poista
 9. Mitä mulla onkaan mennyt ohi, äkkiä lukemaan edellisiä päivityksiä! Onnea uuteen kotiin!! Siitä tulee varmaan niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo me mentiin ja ostettiin meille uusi talo, joka on kyllä jo ikää hyvin nähnyt.
   Kirjoittelen talosta tässä piakkoin lisää, paljosta et siis ole vielä jäänyt paitsi!

   Poista
 10. En yhtään ihmettele! Love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Mahtavaa, että ymmärrät mun ihastumisen <3

   Poista
 11. Ihanat portaat ja vielä ihanempi kaide, kyllä ymmärrän täysin miksi tämä teki sinuun vaikutuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppas muuta, nuo rautakaiteet on tosi kauniit. Toivon tosissaan, että saan nämä pitää omana alueenani :D

   Poista
 12. Ihanat portaat! Aikuiset lapseni muistavat aina nauraa haaveelleni portaista, jotka eivät johda minnekään ;) Sinä saat siis sellaiset - olen kateellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa.... en tuota olekaan ajatellut ja sellaiset minä tosiaan taidan saada, jos vain kaikki suunnitelmat menevät näiden olemassa olevien ajatusten mukaan :)

   Poista
 13. Aivan mielettömät <3 Ymmärrän täysin ihastumisen! Mitäpä ne miehet muutenkaan ymmärtää meidän sisustushullujen touhuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo on todella kauniit <3 Miehet joutuu kyllä kärsimään meidän sisustushulluuden vuoksi :D onneksi ne on kiltin ymmärtäviä :)

   Poista
 14. Kerrassaan upeat portaat ♡ Vau! Ymmärrän hyvin :) Meillä on betoniportaat etu- ja takaovella, mutta eivät näin näyttävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että tykkäät. Olispa vain ihana saada betoniportat itsellekin ulos. Tuosta sainkin idean... hmm.. Me ehkä tullaan tarvimaan pieniä portaita terassille.

   Poista
 15. Ei ihmetytä ollenkaan, upeat rosoista kauneutta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihanat, juuri tuollainen hieman kolkko, mutta silti jotenkin niin kaunis :)

   Poista
 16. Aivan upeat! Ah ja voih kunpa nuo saisi sisälle, mutta onneksi tosiaan noissa voi sentään stailailla upeita kuvia. :) onnea vielä kodin ostosta, siitä tulee varmasti vimpan päälle hieno <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin antaa mitä vain jos saisin nuo portaat kiikutettua sisälle... harmi kun se ei taida koskaan olla mahdollista. Onneksi voin tosiaan pitää tämän stailauspaikkana ja kuvitella siten portaat meille sisälle :) Kiitos <3 vielä on hurjasti työtä ennen kuin talo näyttää kodilta.

   Poista
 17. No on aihetta ollaki ihastunu noihin, niin on kauniit!!! :) Huippua jos saat hyödyntää niitä edes pienesti jossain muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä kauniis, huoh! Yritän pitää alueen minulle varattuna :D Kaaos on varmasti rajattu aina kuvien ulkopuolelle. Siinä olen kyllä tosi taitava ;)

   Poista
 18. Totta mooses jätät nämä edes siksi stailauspaikaksi !!! Upeat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Nuo on jotenkin niin kauniit, että varmaan niitä silittelen jatkossakin ja raahaan tavaroita portaikkoon kuvattavaksi :) Tosin nyt matka vain pidentyy kun portaat sulketaan.

   Poista
 19. Siis AIVAN IHANAT!!!! Juurikin sillä karuudellaan ja yksinkertaisuudellaan. Mikä yksityiskohta. Täydelliset! Oon kade.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihanat. Nyt parit putket ovat tosin vähän sekoittaneet minun kuvauspaikkaa, mutta enköhän vielä hyödynnä tilaa :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...