torstai 17. maaliskuuta 2016

Vanha keittiö veks!


Ostimme tosiaan pari viikkoa sitten meille uuden kodin, jonka remontointi on hyvässä vauhdissa. Talo on kaksikerroksinen 70-luvun loppupuolen talo, jossa on 208 neliötä lämmitettyä asuintilaa ja päälle vielä kylmätilaa. Nyt on aika paljastetaan uuden kodin sydän, joka löytyy talon toisesta kerroksesta. 

Talosta löytyy mäntyä siellä ja täällä, päälle vielä hieman keltaista ja vihreää. Keittiö ei ole tässä asiassa mikään poikkeus. Voitte siis varmaan kuvitella, että olin myyty asuntoesittelyssä. No en kyllä ihan... Tämä ei ollut paikka mihin talossa ihastuin, mutta tykkäsin keittiön ikkunoista, puulattiasta, sijainnista ja siitä mielikuvasta millainen keittiöstä tulisi.


Ihastuin lisäksi viiteen Artekin K65 tuoliin, jotka entinen omistaja oli meille jättänyt! Nämä kaunokaiset tulevat siis löytymään myös uudesta keittiöstä.Ilme tulee muuttumaan hyvin radikaalisti ja selkeästi modernimmaksi. Ikkunat tulevat jäämään, samoin myös hellan ja liesituuletimen sekä hanan paikat. Puulattia hiotaan ja maalataan. Myös katto tullaan maalaamaan.


Kaapit ovat tällä hetkellä jo historiaa. Keittö on nimittäin purettu. Yksi seinä tullaan vielä purkamaan ja laittamaan uusiksi, jotta saamme putket vaihdettua keittiöön sekä kylpyhuoneen puolelle. Keittöstä on myös poistettu kaksi seinää, jotta tilaan saadaan lisää valoa ja avaruutta.Kaikessa tuossa keltaisuudessa, iltahämärässä, keittiön kuvaaminen käsipelillä oli hankalaa. En myöskään kestänyt tilan todellista keltaisuutta ja muutin väritasapainoa hieman vaaleammaksi näihin kuviin. Joten säästytte pahimmalta...


Tänään saatiin ensimmäinen keittiötarjous <3
36 kommenttia:

 1. Pystyn kanssa näkemään keittiön potentiaalin, joten varmasti on luvassa uusi upea keittiö! Tsemppiä remppahommiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että muutkin näkee tässä potentiaalia. Näen jo mielessäni ihana uuden keittiön <3 Kiitos!

   Poista
 2. Onpas retroa kerrakseen! Remontilla tuosta saa varmasti hurjan upean ja valoisan/avaran. Jään innolla odottamaan lopputulosta. Aika hienoa, että edelliset asukit jättivät noin kivat tuolit teille!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin, aivan ihana ;) heh... Remonttia keittiö kaipaa kipeästi ja sillä saralla onkin jo asiat edennyt kivasti :) Nuo tuolit on kyllä todella ihanat, mukava yllätys oli löytää ne avaimien saamisen jälkeen asunnosta <3

   Poista
 3. Tsemppiä remonttiin ! Talosta tulee varmasti hieno.
  T. Riitta

  VastaaPoista
 4. Näyttää kyllä todella 70-luvulta ;) Innolla jään odottamaan millainen keittiöstä tulee. Meillä vuoden päästä sama homma edessä. Meidän keittiömme -80 luvulta kerran uusittuine ovineen, sen kanssa voi elää, mutta ei se mikään ihanuus ole.

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö oli todella 70-lukua. Onneksi keittiön pohjasta saa loihdittua mitä vain... Ja oma ajatus alkaa olla aika selkeä. Kerrohan sitten kun teidän keittiö on remontin alla, olisi mukavaa nähdä ennen ja jälkeen -kuvia :)

   Poista
 5. Oi vitsit, näissä remppakohteissa on just parasta se muutos, kun se voi olla joskus ihan huikean isokin! Melkeinhän tässä iskee remppakuume :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tässä keittiöss muutos tulee olemaan aikamoinen :D Ainakaan mitään vanhaa ei tule jäämään. Sulla taitaa olla remppakuume aina päällä! ;)

   Poista
 6. Toimiva tila! Tuosta näkee, että mitään isoja rakenteellisia muutoksia ei tarvita, vaan kaapit ja pinnat uusimalla se on siinä. Voi että minä seuraan mielenkiinnolla teidän projektianne.
  Omat asuntokauppamme on laitettu kalenteriin, mutta koska olen jännittäjä, en vielä nuolaise. Meillä kohde on huomattavasti uudempi, mutta se ei tarkoita, etteikö laitettavaa silti löytyisi. Tsemppiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahtavaa, teilläkin on kohta uuden kodin laittamista edessä. Maa on kauniita koteja pullollaan, saa nähdä koska tämän jälkeen tekee taas mieli remontoida jotakin :D

   Onneksi ei tosiaan tarvita mitään suuria rakenteellisia muutoksia, mutta toki osa seinistä tulee kaatumaan :)

   Poista
 7. Keittiöstä tulee varmasti hieno! Ja nuo K65 tuolit...miten jättkin edellinen asukas ne pois muuttokuormasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti <3 En kyllä itsekään ymmärrä, mutta onneksi sain nuo kaunokaiset itselle!

   Poista
 8. Erittäin potentiaalinen kohde, jatkoa odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että muutkin on tätä mieltä :)

   Poista
 9. Keittiön malli on tosi kiva jo nyt, joten uusittuna siitä tulee takuulla upea! On kyllä aika huikea tuo puun määrä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on kiva, vaikka me sit vähän muutetaankin. Puun määrä on talossa aivan älytön! Sitä on joka puolella :D

   Poista
 10. Siitä tulee varmasti ihana. Innolla seuraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon kyllä, että tulee sellainen kuin sen ajatuksissani näen :) Mukavaa kuulla, että jäät seurailemaan.

   Poista
 11. Seurailen innolla! Tästä tulee varmasti tosi upea puulattioineen ja Artekin tuoleineen. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vähän jo jänskättää, että millainen lopputuloksesta tulee!

   Poista
 12. Odotan mielenkiinnolla lopputulosta, tiedän että siitä tulee upea!!

  VastaaPoista
 13. Hei!
  Meillä viellä -70 luvun keittiö kaapit paiti että ne on vihreitä,entinen omistaja remppanut -70 luvulla.Meillä keittiö L-muotoinen.Eli toisella puolella syödään toisellä tehdään ruokaa.L puolella on korkeat kaapit josta en halua luopua ,niistä vaihdetiin ovet,mutta kokailu puoli vielä vanhat.Ei olisi suuri asia vaihtaa ne toiset koska on vain tiskiallas kaappi ja kuivakaappi ja tiskikaappi ja vastapäätä taso missä laatikostot,mutta niihen on jo totunut..
  Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapas mielenkiintoiselta. Uskon, että monikin tykkää vanhoista keittiöistä. Itse huomaan tykkääväni keittiöissä hyvin modernista ilmeestä, mutta uskon, että tästä voisi saada kivan keittiön vaikka jonnekin mökille. Mukavaa pääisiäisviikkoa sinne!

   Poista
 14. Hyvä pohja lähtä muokkaamaan! Puulattia tulee varmastikin olemaan upea. Ja mitkä helmet nuo tuolit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on kyllä hyvä lähteä uutta muokkaamaan. Puulattian sävyä vielä täällä pohditaan... Mutta uskon, saavani keittiöstä tosi ihanan. Ja näen nuo tuolit niin hyvin siellä <3

   Poista
 15. Juuri viime kesänä männyllä kyllästetyn kotimme remontoineena toivotan tsemppiä remonttiin! Hieno siitä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivoa siis on jos te olette jo vastaavan tehnyt :D En kyllä ymmärrä mikä on saanut entiset omistajat käyttämään noin paljon mäntyä, sitä on joka paikassa!!!

   Poista
 16. Ooooiiii, mä niin haluan pian nähdä millainen keittiö teille tulee! Mulla alkoi oikeen sormet syyhyämään, kun olis ollut kiva päästä purkamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan pakkaat Saija laukut ja tuut tänne purkuhommiin :) tosin keittiö on jo purettu, saunassa on vielä vähän purkamista :) ja keksittiin yksi uusi kiva projekti talolla, joten purkamista on tiedossa jatkossakin.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...