keskiviikko 31. elokuuta 2016

Neidin valtakunta


Meidän perheessä asuu tokaluokkalainen neiti, joka on nyt määrätietoisesti ilmoittanut haluavansa nätisti sisustetun huoneen. Neiti kun ei kuitenkaan ole siisteimmästä päästä, huoneessa oleva vaatehuone on aivan loistava kaaoksen hallitsija. Tavarat ovat nimittäin pysyneet yllättävän hyvin kasassa. Tai ehkä uuden oman huoneen viehätys riittää siihen, että huone siistiytyy helpommin.


Huoneen sisustaminen on kuitenkin vielä täysin kesken ja tästä syystä se näyttääkin vielä aika autiolta. Tarkoituksena on pian tuoda huoneeseen minun vanha koulupöytä vanhempieni kellarin uumenista sekä muutenkin pyöräyttää järjestystä. Valkoisen romanttisen kaapiston kohtalo on vielä epäselvää, koska se ei enää tyylillisesti kovin miellytä. Toki olen ehtinyt miettiä sen ilmeen muutosta kahvojen ja taustatapetin vaihtamisella, mutta saa vielä nähdä mihin tulokseen päädytään. Kuvista ulkopuolelle jää pitkä Ikean lokerohyllykkö, joka pitää sisällään kirjat ja lelut. Sekään ei luultavasti tule enää huoneeseen jäämään. Mutta remontin ollessa vielä kesken, sisustaminenkaan ei etene haluamallani tavalla. Arvaatte varmaan, että rahalle on vähän parempaakin käyttöä :)


Tarkoituksena on laittaa seinälle kivoja tauluja ja ehkä jotain hyllyjä. Löysinkin Torista vanhan heikossa kunnossa olevan Artekin hyllyn, jonka ajattelin laittaa takaisin vanhaan loistoonsa. Se luultavasti päätyy neidin huoneeseen. 

Ja pakko vielä kertoa, että huoneen matto on "roskalavalta". Nimittäin joku halusi luopua matosta ja minä kotiutin sen mielelläni meille. En kuitenkaan mennyt tonkimaan lähialueiden roskiksia, vaan bongasin sen Facebookin kautta. Tästä sivustosta onkin tullut minulle yksi oiva tava sisustaa kotia ja tehdä löytöjä, mutta myös laittaa omia vanhoja tavaroista eteenpäin niitä enemmän tarvitseville.


Mitäs sanotte meidän prinsessan valtakunnasta? Täällä vallitsee hempeä värimaailma, joka selkeästi miellyttää huoneen asukasta. Itse olen erityisen tyytyväinen huoneen harmaisiin seiniin.

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja ihanan hempeä! Mitenhän mä saisin ylipuhuttua minin vaihtamaan norsukuvioisen päiväppeiton yksiväriseen?? Hahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämän huoneen värimaailma on kyllä niin meidän neidin näköinen. Minusta se minin päiväpeitto on todella kaunis, älä vaan vaihda sitä! :)

   Poista
 2. Ihana huone <3
  Meillä on tuota samaa tyhjyyttä havaittavissa, mutta pikkuhiljaa ja kivoilla löydöillä sisustetaan :)
  Ja noi roskislavaryhmät on ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa <3 Huone on kyllä todellakin autio vielä ja kaipaa muutosta. Haluaisinkin panostaa siihen heti, nyt, heti, mutta se vain ei ole vielä mahdollista. Toivottavasti kuitenkin pian. Meilläkin siis pikkuhiljaa ja juurikin noilla kivoilla löydöillä :)
   Roskislavaryhmät ovat kyllä loistavia. Pitää alkaa enemmänkin nyt kaivelemaan omia kaappeja ja laittaa tavaraa isommalla kädellä kiertoon.

   Poista
 3. Kaunis ja niin hempeä huone!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...