tiistai 9. elokuuta 2016

Uusi sohva

Nyt päästään vihdoin kurkkaamaan olohuoneeseen, jota olen jo hieman ehtinyt sisustamaan. Tilasin nimittäin jo heti talon ostamisen jälkeen meille sohvan. Kerroin miehelleni yhden ehdon talon ostamiselle, meille tulisi uusi sohva. Vanha sohva oli palvellut meitä jo monia monia vuosia, koska se on ostettu ensimmäiseen omaan kotiini. Vieläkään en päässyt vanhasta eroon, sillä tarvitsemme sitä väliaikaisesti alakerran takkahuoneessa. Tämä uusi sohva saapui meille siis jo huhtikuussa ja siitä lähtien se on pötkötellyt muoveissa varastossa odottelemassa talon valmistumista.


Siinä se nyt komeilee. Meidän uusi ihana sohva, Hakolan Cosy, jonka on suunnitellut Annaleena Hämäläinen. Niin kaunis ja niin mukava istuttava.


Ihastuin Hakolan upeaan osastoon vuosi sitten Habitare-messuilla, enkä ole enää niiden messujen jälkeen unohtanut kyseistä kotimaista perheyritystä. Hakolalla on toinen toistaan upeampia sohvia ja muita huonekaluja. Ja tästä syystä en yhtään ihmettele miksi perheyrityksen suosio on kasvanut viimeisen vuoden aikana ja myös moni muu on huomannut tämän kauniin sohvan. 


Sohvan valintaan vaikutti ulkonäön lisäksi myös se, että kankaiden piti olla ehdottomasti pestävät. Halusin kotimaisen sohvan, joka kestäisi kolmen lapsen sohvalla reuhkaamiset, koiran kuopimiset ja kahden aikuisen löhöilyt. Valitsin meille Cosyn vaaleanharmaalla stark-kankaalla ja puujaloilla. Jalat tuovat kotiimme lisää kaivattua vaaleaa puunsävyä, jota meiltä jo löytyykin. Muutenkin halusin kevyen oloisen, mutta ison sohvan, johon koko perhe mahtuu yhtä aikaa.Olemme erittäin tyytyväisiä sohvavalintaan ja niin näyttää olevan meidän koirakin, joka muutti uuteen kotiin vasta toissapäivänä. Sohvan valtausta odotinkin, vaikka en kyllä aivan näin nopeasti. Tarkoituksena on löytää olohuoneeseen vielä uusi matto sekä sohvapöytä.

Otan olohuoneesta myöhemmin parempia kuvia, koska näissä kuvissa kuvanlaatu on huono. En vieläkään pysty ottamaan kuvia omalla kamerallani, joten joudutte tyytymään näihin (pitkä tarina, liikaa kiireitä). En kuitenkaan malttanut olla enää näyttämättä teille yhtä talomme valmista nurkkausta. Muutenhan täällä ei ole vielä lainkaan valmista...

Pian näytänkin teille mitä muuta täältä olohuoneesta löytyy. Jotain sellaista mitä täällä ei pitäisi olla...


Turvallista matkaa kaikille koululaisille! Olkaahan varovaisia liikenteessä <3


16 kommenttia:

 1. Tosi tyylikäs sohva ja kaunis väri<3 Täälläkin kaivattaisiin uutta, ei vanhassa mitään vikaa ole, mutta väri alkaa olla väärä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin sohva on tyylikäs ja väri on kyllä meille aivan täydellinen. En nyt muistakaan minkä värinen sohva teillä on. Minä katsoin ihmeen kauan vanhaa sohvaa (n.13v!!!!! ellei enemmänkin), moni on tainnut tuossa ajassa vaihtaa sohvan jo moneen moneen kertaan :)

   Poista
 2. Onpas se kaunis :) Mä niin haluisin meille uuden sohvan, mutta....kun tuo edellinen on vielä ihan hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 minustakin tuo on todella kaunis sohva. Sinullakin on kaunis sohva, en tiennytkään että se on alkanut kyllästyttämään... :/

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja tyylikkään siro sohva.

  VastaaPoista
 4. Kaunis sohva ja ihana karvatassu siellä jo nautiskelemassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bumba päätti samantien koetestata sohvan. Vaikuttaa hyvältä :)

   Poista
 5. Aivan ihana tuo uusi sohva ja näyttää niin kauniilta valkoisella pohjalla <3
  Mukavaa päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olen kyllä innoissani uudesta sohvasta. Johan tuo vanha meitä hyvin palvelikin :)

   Poista
 6. Hakolan tuotteet on NIIN ihania! Ja teidän uusi sohvanne on upea <3 Itsekin haaveilen Hakolan sohvasta.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hakolalla on paljon ihania tuotteita. Laadukkaat kankaat ja sohvat on kauniita <3 tämän perusteella voin suositella!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...