sunnuntai 7. elokuuta 2016

Loma Tukholman saaristossa
Aiemmassa lomapostauksessa näytinkin kuvia meidän lomalta Tukholman saaristosta. Pääsimme lomalla Tukholman saaristossa nauttimaan purjehtimisen lisäksi upeista saarista, joiden satamissa riitti nähtävää ja myös paljon tekemistä. Useammassa paikassa kävimme kävelen tutkimissa saarta ja se oli minulle mieluisinta puuhaa. Erityisesti jaksoin ihailla kauniita auringonlaskuja. Myös lapsille riitti tekemistä ja kohteissa olisi viihtynyt pidempiäkin aikoja.

Aloitimme matkan Waxholman satamasta, jonne pääsee Tukholman keskustasta bussilla tai veneellä. Waxholman jälkeen purjehdimme ensin Finnhamniiin, jonka jälkeen matka jatkui suosittuun Sandhamnin satamaan, jossa pääsi näkemään paljon toinen toistaan isompia veneitä. Sandhamnin jälkeen purjehdimme Grindaan, josta tämän postauksen auringonlaskukuvat ovat otettu. Jokaiseen näistä kohteista pääsee yhteisaluksella, joten matkan tekeminen ilman omaa venettä onnistuu helposti. Jokaisesta näistä kohteista löytyy erilaisia yöpymismahdollisuuksia. Myös telttaileminen on useissa saarissa mahdollista. Meidän matka päättyi Waxholmaan, koska jätimme auton sataman lähellä olevaan edulliseen parkkiin. Tästä pääset vielä näkemään mihin kaikkiin kohteisiin pääsee erilaisilla venekyydeillä Waxholman satamasta.

Haaveissa on joskus päästä uudelleen samanlaiselle lomalle. Tämä tietenkin riippuu paljon appivanhemmista. Onhan se varmaan aika erilaista ottaa kyytiin viisihenkinen perhe, joiden kanssa ei hiljaista hetkeä tule eikä vauhti lopu. Iso kiitos siis sinne suuntaan <3

12 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat teidän matkalta, varsinkin nuo auringon kultaamat. Olen käynyt katselemassa teidän kotinne remontoitia. Niin ihana koti teille tulossa, minun makuuni. Takkahuoneesta tuli ihanan valoisa.

  Saana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla, että tykkäät. Tulee hyvä mieli kun kuulee muiden mielipiteitä remontin tuloksista, projekti kun on ollut yllättävän rankka <3 Tuo auringonlasku oli todella kaunis, olisin voinut katsella sitä kauemminkin!

   Poista
 2. Tukholman saaristo on ihana. Serkkuni asuvat siellä, ja olen lapsuudesta saakka kiertänyt heidän kanssaan näitä paikkoja. Täytyy pian viedä myös omat lapset.
  Toivottavasti pian nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oot saanut kyllä kauniissa maisemissa viettää aikaa. Mulle kokemus oli ensimmäinen, toivottavasti ei viimeinen. Niin mukavaa siellä oli ja ennenkaikkea kaunista. Suosittelen kyllä viemään lapsia tuonne.

   Toivottavasti nähdään pian <3

   Poista
 3. VOi miten upeatmaisemat/kuvat! Varmasti ihana reissu, sääkin näytti suosivan lomalaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma oli kyllä mitä ihanin, maisemat kohdillaan ja seurakin mitä parhain :) Sää todellakin suosi, nyt ei olekaan enää yhtään niin lämmin.

   Poista
 4. Kyllä appivanhemmatkin nautti reissusta😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla <3 me ainakin nautittiin, kiitos <3

   Poista
 5. Ihania kuvia. Täytyykin vinkata kipparilleni, tuonne minäkin haluan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vinkkaa ihmeessä, voin vain suositella. Ja onhan tuolta lyhyt matka Tukholman keskustaankin ;)

   Poista
 6. Upeita kuvia :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...