tiistai 3. syyskuuta 2013

My Cinnamon Girl löytöjä

Jokin aika sitten meille tupsahti paketti Englannista, My Cinnamon Girlin sivuilla oli hurjat ale-myynnit. Joten päätin kokeilla tätä minulle uutta merkkiä, koska hinnat olivat ihan naurettavan vähäiset. Tilasin lähinnä lapsille, mutta oli ihan mielenkiinnosta pakko tilata muutama vaate myös itselle. Sain
Kristallin hohtoa -blogista vinkkiä mennä ostoksille :) Tässä teille muutama kuva vaatteista, anteeksi kuvien surkea laatu.

Ostin tytölle paljon erilaisia hempeitä hänen näköisiä vaatteita. Tässä yksi lemppareista. Juuri kuin meidän prinsessalle tehty. Harmi vain tilasin hieman isompaa kokoa (5veelle 6-7v kokoa), koska en ollut varma miten koot menevät. Tämänhän oli aika reilu vielä. No menee ainakin myöhemmin, eikä ole heti pieni.


Pakko oli itselle tilata tälläinen mekko/tunika. Hieman kesäinen näin syksyyn, mutta tuleehan noita kesiä. En ole yleensä juuri mitään näin romanttista ostanut ja nyt päätin kokeilla. Voi olla, etten osaa tätäkään pitää, mutta voin tästä sitten väkertää jotain kivaa tytölle.


Tämä valkoinen paita oli just kiva. Hieman jotain erityistä verrattuna normaali valkoisiin paitoihin.


Pakko laittaa tänne kuvaa mitä löysin facebookista. Ihania vanhoja puisia puolia. Vieläpä 1€/kpl. Tilasin heti kymmenen ja aloin suunnittelemaan näille telinettä. Vanhaa tai valmista en ole mistään löytänyt, joten pakko tehdä se itse. Katsotaan koska saan sellaisen aikaseksi. Nämä menee sitten sinne minun haaveilemaan käsityöhuoneeseen. 

Näiden myyjällä on omat käsityösivut facebookissa ja sieltä voi tilata ja ostaa itselleen Teijan tekemiä käsitöitä eli tästä Teijan tekeleet -sivulle.



Viime viikolla olin tosiaan koulutuksissa ja siitä johtuen en tännekään saanut mitään aikaseksi kirjoittaa. Aivan kauhea väsymys iski, enkä kyennyt tekemään mitään. Onneksi mies oli aktiivinen lasten kanssa ja minua odottikin heidän tekemät lihapullat ja perunamuusi sekä omenapiirakka. Lapset olivat ihan itse tehneet kaiken isin pienellä avustuksella. Ruokailemassa istuikin kaksi erittäin innokasta kokkaajaa. Junior Masterchef vaikuttaa meillä ainakin tähän kokkausintouteen.



Tähän ihanaan keijuun on mukava lopettaa tämän yön löpinät.



Psst... My Cinnamon Girlin sivuille näyttää tulleen taas uusia tuotteita -70 % - 80% alennukseen.




11 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä! Käyn katsomassa tarjontaa, jos sieltä löytyisi jotain mukavaa myös itselleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, en ole itsekkään tätä uusinta tarjousmallistoa katsonut. Ilmeisesti tullut uutta kivaa :)

      Poista
  2. Kauniita vaatteita, ja ihana tuo keijukaistaideteos!

    Bloggailussa on se huono puoli, että löytää tahtomattaankin uusia kivoja paikkoja, johon kuluttaa rahansa. :D En ollut ikinä kuullutkaan tuosta nettikaupasta, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itsekkin hurahdin tuolla shoppailemaan ja mitä kaikkea kivaa siellä olikaan. Tässä siis vain muutama vaate ;) heh... Meidän neidillä on nyt taiteilija päivät, uusia ihania piirustuksia tupsahtelee koko ajan <3 äiti tykkää

      Poista
  3. Hei,minäkin taisin saman blogin kautta sinne päätyä kuin sinäkin :-D Ihania vaatteita tytöille!! Harmikseni en löytänyt mitään kivaa pojalle silloinkaan..Naisten vaatteet ovat super romanttisia,ja löysinkin yhden ihanan mekon mutta koko vaan oli aivan liian iso..Harmitti! Ihana kauppa silti ..

    Ja voi kuinka suloinen taideteos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin romanttisia olivat naisten vaatteet just sillon. Päätin kuitenkin kokeilla. Ostin myös itselle yhden housut, jotka ovat nyt enemmän minun kotihousut. Älyttömillä alennuksilla kun sain itse nuo -90%. Poikien vaatetarjonta oli tosiaan heikompi, harmi. Se tuntuu olevan sama juttu joka paikassa. Eli jos löytyy joku kiva paikka niin saa vinkata :)

      Poista
  4. Aivan ihana postaus!!!!!!Kertakaikkiaan, aivan romanttisuuden huippua! Kiitos kun jaoit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla et oin hyötyä ja tykkäsit :) romantiikkaa huokuu noiden vaatteet :) Tervetuloa seuraileen höpötyksiäni :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  5. Hupsista..meni ensin väärään lokeroon :) vastaavatko aikuisten koot kokoaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mun normaali koko oli aika pieni eli ottaisin yhden koon isompaa jos nyt tilaisin.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...