tiistai 7. tammikuuta 2014

Suklaamousse


Nyt on palattu arkeen ja vihdoin pääsin istahtamaan koneelle. Levin reissu oli kyllä niin mahtava. Lunta olin kaivannut ja sitä jäi ikävä. Pimeys ja vesisateet eivät ole minua varten, muuta pelkästään lumen näkemisellä uskon jaksavani pitkään.


Minunlainen makean ystävä etsii aina helppoa ja nopeaa jälkiruokaa. No lapset oikeastaan bongasivat Dr. Oetkerin suklaamoussen kaupan hyllyllä ja halusivat sitä kokeilla.

Tämä nopea jälkiruoka valmistuu hetkessä, kun pussin sisällön sekaan vatkaa 1dl kermaa ja 2dl maitoa tai pelkästään 2,5 dl maitoa. Me tehtiin mousse maitoon, koska en huomannut napata kermaa kaupasta mukaan.


Ja tulihan tästä kyllä hyvää. Voisin hyvin tarjoilla tätä vieraillekin, erityisesti silloin kun pitää valmistaa jotain nopeaa. Päälle lapset halusivat laittaa Lidlistä ostettuja talvisia koristeita.


Voitin ennen joulua Hopealusikka puussa -blogin arvonnasta ihanan Zelected by Houzen valkoisen kaitaliinan. Liina on kyllä ihana. Se onkin ollut meillä joulun aikana niin ruokapöydällä kuin olohuoneen pöydällä. Kerrankin minullakin oli arpaonnea!


Joulu on jo kotoa kerätty pois, mutta muutamat tähdet ja tunnelmavalot saavat vielä jäädä. Muuten on kyllä turhan pimeää. Meidän pienin kulkee nyt ihan joka paikassa ja vauhtia alkaa olla jo hurjan paljon. Tukea vasten otetaan pieniä askelia ja joka paikkaan kurotellaan. Yhden kukan olen piilottanut tältä tutkijalta sohvan taakse nauttimaan rauhasta ikkunasta tulevasta valosta. Tämä paikka on kuitenkin suosituin iskujen kohde. Aina kun meillä on hiljaista, on pieni mies levittänyt mullat ympäriinsä. Ja mikä ihana tunne onkaan jäädä kiinni lempipuuhastaan.


Hieman vielä fiilistelen uutta vuotta ja pyrin nauttimaan kotona olemisesta. Pian minullakin alkaa työt, mutta vain muutamana päivänä viikossa. Pienin on tuolloin isin kanssa kotona ja isommat ovat hoidossa. Töihin on kiva mennä, koska rakastan työtäni, mutta olisi ollut kyllä kiva olla kotona pidempään. Tällä suunnitelmalla kuitenkin mennään ainakin jonkun aikaa. Yritän tuon jouluisen bannerinkin tässä pian vaihtaa, ehkä olisi jo aika...


Tervetuloa uudet lukijat :)



16 kommenttia:

  1. Suklaamousse on niin hyvää :-) Olen itse tehnyt usein Blåbandin vastaavaa ja siitä tulee myös niin herkkua :-) Ja tosiaan niin nopea valmistaa :-)

    Mukavaa päivää! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas sarjassamme liian hyvää ja helppoa :D Kupit tyhjentyi hyvin nopeasti ja lisää kyseltiin!

      Ihanaa päivää myös sinulle Seija!

      Poista
  2. Herkullisen näköistä!
    Muistinkin, että minullahan on kaapissa pakkaus jotakin suklaamoussea. Täytyypä kokeilla näistä kuvista innostuneena;)
    Kauniin liinan olet voittanut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, en olis heti uskonut että se on noin hyvää. Viimeksi olen tainnut moussea tehdä silloin kun asuin vielä vamhempien luona... Tuo liina on kyllä kaunis, ihana yllätys voittaa jotain :)

      Poista
  3. nuo mousset on hirmuhyviä käyttää myös täytekakkujen välissä. tosin ite laitan sit pari liivatelehteä kaveriksi jotta on napakkaa kun jotain hedelmäsosetta siihen kylkiäisiksi vielä sekaan sotkee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kun vastaaminen kesti näin kauan... nämä kommentit ovat jääneet minulta huomaamatta...

      Kiitos mehtäemäntä vinkistä!!! Tuota pitää ehdottomasti kokeilla joskus! Niiin hyvää tuo mousse on.

      Poista
  4. Suklaamousse on kyllä hurjan hyvää. Kauniin liinan voitit, sopii hyvin teille, joskus se onni tosiaan potkaisee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä onni osuu kohdalle. harvemmin kyllä mitään voitan...

      Poista
  5. Suklaamousse on namia! Olen käyttänyt sitä leivonnaisten täytteenäkin, suklaahippuja sekaan ja avot!
    Todella kaunis tuo liina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ui tuo suklaahippujen laitto sekaan on varmasti hyvä idea. pitääkin kokeilla tuota kakun välissä :)

      Poista
  6. Tuo suklaamousse on helppo ja hyvää. Olen joskus heittänyt mukaan pakastevadelmia hieman kohmeisina, mutta empä ole tullut sitä koskaan tuolla tavalla koristelleeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua kun tulee kivoja vinkkejä... pitää ehdottomasti kokeilla tuotakin... taidan yhdistää näitä ideoita seuraavaan täytekakkuun, kiitos Marika!!!

      Poista
  7. Nuo lumiset koristeet kyllä kruunaavat kaiken.
    Voi kun sitä oikeaakin lunta tulisi valaisemaan tätä pimeyttä :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo koristeet ovat niin kivoja! Pienillä jutuilla perusherkut maistuukin paljon paremmalta :) Me saatiin oikeaa lunta eilen ja olin vähän innoissani aamulla kun ulos kurkkasin.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...