keskiviikko 1. tammikuuta 2014

★ Uusi Vuosi 2014 ★


Hurjaa, vuosi vaihtui ja elämme vuotta 2014. Viime vuosi meni hurjan nopeaa ja kaikkea ihanaa tapahtui. Suurimpana asiana tietenkin meidän pienimmän murun syntyminen. Yksi merkittävä asia oli mieheni työjutut, ihanaa seurata vierestä kun toinen saa tehdä juuri sitä mitä rakastaa kaikista eniten. Vuoteen kuului myös ihania kummilapsia, ystäviä, matkoja. Yksi merkittävä asia on myös tämän blogin aloittaminen. Mukavaa on ollut ja toivottavasti viihdytte seurassani myös jatkossakin.


Meidän uusi vuosi vaihtui tänä vuonna perheen kesken, miehen vanhempien ollessa meillä.
Lautaset ovat Villeroy & Bochin Casa Azul ja aterimet saman merkin Serenot. Servettirenkaita minulla ei ollutkaan, joten hyödynsin tekemiäni tähtikoristeita.Teimme porukalla sushia. Jokainen sai kokeilla omia versioita ja niistä tuli juuri meidän meidän näköisiä.


Jälkkäriksi tein toffeesuklaamuffinseja Kinuskikissan ohjeella. Muuntelin ohjetta kyllä hiukan. Päälle laitoin vaniljavaahtoa fariinisokerilla.


Meidän asuinalueelle on perustettu kylätoimikunta, joka järjestää grillijuhlia, silloin tällöin erilaisia tapahtumia sekä uutena vuotena yhteisen ilotuksen. Jokainen perhe saa räjäytellä omia raketteja ja vaihtaa kuulumisia naapureiden kanssa. Pääsimme itse ensimmäistä kertaa osallistumaan uuden vuoden tapahtumaan ja se oli kyllä mukava. Pienellä vaivalla saa kivan tapahtuman aikaiseksi. Paikalla oli paljon porukkaa, niin naapureita, lähialueen ihmisiä kuin heidän ystäviäänkin. Lapsille jäi tästä kyllä mukava muisto.


Uusi vuosi vaihtui, oli kyllä mukavaa, ei kiirettä eikä hoppua. Pelkkää yhdessä oloa!


Ihanaa uutta vuotta 2014 kaikille lukijoilleni! Mukavaa kun teitä on jo niin monta, myös anonyymeja tuntuu olevan paljon kävijämääristä päätellen. Ehkä joskus innostutte kirjaitumaan ihan lukijoiksi :)10 kommenttia:

 1. Hei sinä! Oikein ihanaa uutta vuotta ja kaikkea hyvää ja kaunista!! Halein Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinäkin! Oikein ihanaa uutta vuotta teillekin! Ja haleja!!!

   Poista
 2. Ihanan tunnelmalliset kuvat! Hyvää Uutta Vuotta!! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun teidänkin asuinalueella on toimikunta - kaikkea mukavaa tapahtumaa porukalla :)
  MUKAVAA ALKANUTTA VUOTTA 2014 koko perheelle!!

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihana kun toimikunta on niin aktiivinen!!! Hyvää Uutta Vuotta Sanna <3

   Poista
 4. Ihania kuvia ja herkkuja! :) onnea tähän vuoteen! <3

  VastaaPoista
 5. Ai että mitä herkkuja ja tunnelmia! <3 Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...