maanantai 27. tammikuuta 2014

Ihanat puolikuut, mutta...


Olen ihan ihastunut puolikuujuttuihin.  Ferm Livingin ihanuudet ovat niin mieleeni, mutta en halunnut tällä kertaa lähteä tapetoimaan seiniä, joten matto olisi kiva. Löysinkin tämän ihanan puolikuumaton Elloksen kevään mallistosta. Tilaus oli pakko tehdä pienen harkinnan jälkeen.


Olin niin innoissani tänään kun hain Ellokselta tulleen paketin postista. Kerroin, että tilasin maton ja myyjä lähti pakettia hakemaan. Tuodessaan paketin hän tokaisi minulle, että matto ei vielä ole tullut, että paketti sisältää jotain muuta. Väitin kovasti tilanneeni kaksi metrisen maton ja imettelin lituskaista neliön mallista pakettia.

No voihan kökkö! Paketista paljastui odottamani ihanan näköinen matto, mutta ei se kyllä ihan mattoa muistuttanut. Enemmänkin viltti. Matto oli kyllä ohuin ikinä näkemäni matto.


Levittelin maton poikien huoneeseen ja kuinka hyvältä se näyttääkään. Kerrassaan ihana.


Kunnes meidän nuorin tuli konttaamalla perässä ihmettelemään äidin touhuja. Matto oli yhtenä myttynä lapsen jaloissa. Kuviin suoristelin sitä, olisi ehkä pitänyt kuitenkin ottaa kuvia oikeasta tilanteesta...


Mietin auttaisiko liukuestematto, mutta en oikein usko. Täytyisi maton olla edes himpun verran raskaampi.
Nyt harmittaa tosi paljon!!! Tahtoisin niin pitää tämän kauniin näköisen maton, mutta ei tämä nyt oikein taida meillä toimia. Mitä sanotte??? Laitanko paketin vaan menemään takaisin? Lähdenkö uuden maton etsintään? Vai yritänkö vielä pelastaa tilannetta?


Mutta pieni miinus vielä... viimeisestä kuvasta paljastuu, ettei matto ole edes priimakunnossa. Eli joutuisin sen kuitenkin vaihtamaan. Reunassa on on kolme tummempaa aluetta, jotka näkyvät kyllä liiankin selvästi. 


Minulla oli toinen postaus tälle päivälle, mutta en pystynyt jättää tätä kirjoittamatta. Olisin niin halunnut tämän olevan älyttömän ihana, virheetkin olisin hyväksynyt, mutta... voih...

Mielipiteet olisi nyt kyllä paikallaan. Auttaisiko liukuestematto?
Voisiko tällaista mattoa jostain löytää vai alanko painamaan mattoa perunalla?
Apuva!



39 kommenttia:

  1. Uskon, että liukueste auttaisi ja toi matto on kyllä kaunis, kuten koko huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä kokeilla liukuestettä! Toivottavasti auttaisi!

      Poista
  2. Ihana matto. Liukueste maton alla auttaa tosi hyvin.
    Mukavaa loppu viikkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti auttaisi, matto on nimittäin tosi luru ja super ohut...

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  3. Voi ihana mikä matto, niin hyvän näköinen viimeisen päälle :-) mutta tosi kurja kun oli niin ohut. Meillä keittiössä on suht kevyt matto ja vaikka liukueste alla niin melkein päivittäin rytyssä kun kissat juoksee. Ja se kuitenkin on ihan matto vaikkakin suht kevyt.

    Tosi kaunis huone ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään niin paljon ulkonäöstä ja sopii tuonne tosi hyvin. Meilläkin on keittiössä ohut muovinen tähtimatto, mutta tuo on siitäkin vielä puolet ohuempi... Hmm liukuestemattoa pitää vielä kokeilla!

      Poista
  4. Minä palauttaisin ja etisin uuden maton. Ensinnäkin hermot siinä menee jos joutuu koko ajan suorimaan tuota mattoa ja kyllähän liukuesteestä on jonkilainen hyöty, mutta kokemuksesta voin sanoa ettei sekään aina toimi.
    Kaunis tuo matto on ja huone kokonaisuudessaan, toivottavasti kunnon matto löytyisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että joudun palauttamaan... tykkään niin kovasti, mutta jotenkin epäilen ettei liukueste sitä pidä paikoillaan. Pitää vielä kokeilla. Jos ei toimi niin pakko etsiä uusi matto! Oot niin oikeassa että hermot kyllä saattaa mennä jos on koko ajan rytyssä...

      Poista
  5. Voihan hitto :/ ihan superihana matto onkin. Mullekkin tuli keväällä vilin huoneen matto samalla lailla paketoituna mut kyllä se lattialla kuitenkin pysyy ihan hyvin.
    Harmittaa sun puolesta, matto sopis ihan superhyvin tuohon, koklaa sitä liukuestettä?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!!! Superihana onkin! Onko Vilin huoneen matto tosi ohut? Tuo on siis ohuempi kuin esim Askon muovinen tähtimatto, joka on myös ohut mutta pysyy kyllä lattiassa.
      Liukuestettä on pakko kokeilla! En anna periksi :D

      Poista
    2. Ei se kyllä oo kovin ohut, ihan puuvillamatto mutta yllätyin pakettia hakiessa ettei ollut rullalla.
      Toivotaan että liukueste auttaa!:)

      Poista
    3. Minusta se on kyllä aika ohut, mutta voi olla etten oo vaan tämän tyyppisiä mattoja aiemmin kokeillut. Pitää kyllä kokeilla tuota liukuestemattoa :) Ilmeisesti teillekin tuli sama matto :)

      Poista
  6. Auttaa liukueste kun se on koko maton kokoinen.Kiva matto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!! Pakko kyllä kokeilla ja tosiaan jos liukeste on täysin maton kokoinen niin ehkä toimisi. Raportoin kun tulokset selviää :D

      Poista
  7. Kokeile ensin sitä liukuestemattoa, mut jos ei sillä suoristu ni ehkä se sillon kannattaa palauttaa.. On kyllä harmillista ettei ollut ihan sellainen kuin kuvittelit. Kaunis se kyllä on ja sopii huoneeseen, mut joskus käytännöllisyys menee edelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä kokeilla. Tiesin, että matto on puuvillaa, mutta en uskonut sitä ihan noin ohueksi. Harmi... luin jostakin muualtakin näin jälkikäteen samat arvostelut :/ Toivottavasti saisin liukuesteellä maton pysymään paikoillaan...

      Poista
  8. O-ouu.. Olen itsekin tilannut samaisen maton ja sen pitäisi huomenna viimeistään saapua postissa.
    Katsotaan miten minulle käy maton suhteen..:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan näköinen tää on kyllä! Just sellanen kuin kuvittelin muuten, mutta en tiennyt että on ihan noin ohut. Jos vaan pystyt niin tule kertomaan sun mielipiteesi ja jos sulla onnistuu maton pysyminen lattialla. Ja onko sulla noita läiskiä?

      Poista
  9. Voi kurjuus, kun matto ei ollutkaan ihan sellainen kuin maton ehkä kuuluisi olla:/ Minustakin mattojen (yleensäkin) pitäisi olla himppusen paksumpaa materiaalia ja ei liatkaan mikään kiva juttu ole, höh. Kaunishan se on ulkonäöllisesti, tosi kaunis:)! Auttaisikohan se liukueste?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjuus, niinpä! Harmittaa kyllä jos nyt ei liukuestekään mattoa pidä yhtään paikoillaan. Tahrat ovat kyllä aika ikävät, mutta ei ne niin paljon häiritse kuin tuo ohut olemus... pitää mennä liukuestetä hakemaan!!!

      Poista
  10. Jostain syystä meidän lattiassa liukuesteet eivät juuri auta. Voi olla, että menetät hermot maton kanssa :) Tai sitten et, ja liukuesteet auttavat. Auttaisiko ajatus, että onko hintansa väärti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä sen sanoit... mietin ihan samaa... Mies ei oikein nyt innostunut tuosta, koska hän ei jaksa mattoa suoristella. Illalla löysin maton isomman pojan leikkimisen jäljiltä yhtenä pienenä myttynä/kasana. Pitää vielä kokeilla liukuestettä (jos vaikka joku paksumpi versio löytyisi ja se ryhdittäisi mattoa).

      Poista
  11. Voi ei, harmi homma! :/ Meiltäkin löytyy yksi ohuempi matto, eikä sitä kyllä oikeaksi matoksi voi sanoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi! Ei tuotakaan matoksi minusta voi kutsua. Vitsit... pakko kokeilla vielä liukuestettä ja laittaa testaajat töihin matolle. Ehkä sitten selviää jääkö se meille.

      Poista
  12. Voi hitsit. Tuo matto näyttää kyllä tosi kauniilta ja jo näin mielessäni meilläkin tällaisen. Mutta jos on tosi ohut niin ei varmaan lapsi- ja koiraperheen sovi. Varmaan kantsiin kokeilla sitä liukuestemattoa alle. Harmi olisi näin kauniista luopuakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis matto on kyllä! Se olisi niin täydellinen poikien huoneeseen. Mietin jo että mihin sitä käyttäisin jos ei matoksi sovellukaan, mutta en kyllä nopeasti keksi mitään. Liukuestematto lähtee kuitenkin ensin kokeiluun ja sitä ennen matto odottelee kiltisti kaapissa.

      Poista
  13. Hyvä kun kirjoitit tästä, ihastelin ihan samaa mattoa. Noh, saisihan tuosta päiväpeiton, tai jälleen kerran yhden torkkupeiton.... Mutta kun tarvisi sen maton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes yleensä valita, mutta nyt kyllä harmitti... mutta yritän saada maton vielä toimimaan liukuesteen kanssa. Mietin kans muita vaihtoehtoja, mutta mattoa kun tarvitaan. Ehkä muut voi tykätä ohuesta olemuksesta, mutta en oikein nyt tiedä...

      Poista
  14. Mä eilen just lykkäsin saman maton ostoskoriin! Mut taidan jättää tilaamatta, ehkä... Jos päädyt pitämään tän, niin suosittelen huopamaista liukuestettä! tosi kaunis tää kyllä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huopamainen liukueste vois ehkä toimiakin. Sillä ei ole kaikki meidän aiemmat matot pysyneet paikoillaan, mutta vois ehkä jämäköittää tämän. Harmillinen juttu. Tää on kylä aika liru, mutta elättelen tosiaan toivoa, että pysyis paikoillaan ja vois näin jäädä poikien huoneeseen...

      Poista
  15. Ihana matto, ei voi muuta sanoa! Niin tärkeää kuin se onkin, käytännöllisyys lasten kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin tosi kiva! Liukuesteen laitan heti kokeiluun kun kotiudun. Matto odottelee vielä kaapissa :)

      Poista
  16. Kiva matto!:) kannattaa kokeilla liukuesteitä. Itse palauttaisin nuitten väriläiskien takia. Toivottavasti löydät jonkun keinon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin, että laitan maton vaihtoon läiskien puolesta, mutta muuten kokeilen liukuestettä. Sen verran kaunis että toivon saavani maton pysymään paikoillaan poikien menossa. Lattiamateriaalikin voi vaikuttaa mut tuossa huoneessa ne ainakin pysyy jos maton kanssa vaan toimii.

      Poista
  17. Ihailin tätä mattoa myös, mutta minusta se näytti kuvissa jo omituisen ohuelta. Nyt ainakin varmistui, ettei kannata tilata. Harmi kyllä, koska todella kaunis se on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätin pitää maton tahroineen kaikkineen koska on niin kiva muuten. Tietty vähän haasteellinen lasten kanssa eli kannataa hieman miettiä missä sitä pitäisi :)

      Poista
    2. Laita mattoa vähäsen tuon poikien huoneessa olevan lipaston jalkojen alle. Suosittelen kokeilemaan! Näin meillä, ja kyllä pysyy matto paikallaan lasten leikeistä huolimatta (tosin samanlaista mattoa ei meillä ole, mutta iso ja ohuehko räsymatto lastenhuoneessa).

      Poista
    3. Kiitos loistavasta vinkistä!!! Miten en ole tuota aiemmin edes huomannut. Pitää kyllä ehdottomasti kokeilla! Kiitos!!!

      Poista
  18. Hei! Löysin hakusanalla puolikuu blogiisi. Tämä matto näyttää olevan edelleen elloksella myynnissä, ihastuin kuosiin :) Mitkä sulla oli lopulta käyttäjäkokemukset matosta? Auttoiko liukuestematto mitään? Aika kallis liian liruksi matoksi :/ Kiitos jos viitsit vastata, vaikka blogipostauksestasi aikaa jo onkin :)

    terkuin Sanna

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...