perjantai 31. tammikuuta 2014

Täällä minä bloggailen


Blogeissa on kiertänyt haaste, jossa esitellään bloggauspaikka. Tätä haastetta on ollut hauska seurata muissa blogeissa, koska aika moni minun tavallani bloggailee vähän siellä ja täällä. On näkynyt upeita työpöytiä, pehmoisia sohvan nurkkia sekä keittiön pöytiä. Sain haasteen Susannalta, Jennalta sekä Niinalta, kiitos kovasti haasteesta 

Minun bloggauspaikkani vaihtelee tilanteen mukaan, mutta useimmat postaukset syntyvät keittiön pöydällä tai sohvan nurkalla. Meidän vanha kannettava jaksaa vielä toimia luottokoneenani ja sen kanssa olemme tälläkin hetkellä reissussa. Olen nimittäin Helsingissä kolmen päivän koulutuksessa. Tänään saankin tämän koulutuksen valmiiksi, jee!!! Olen siis (ehkä) hieman pätevämpi palatessani takaisin työelämään.


Keittiön pöydän nurkka on siis yksi vakipaikoistani, ei siis mitenkään erikoinen paikka. Tässä kone saa olla rauhassa perheen pieniltä tutkijoilta, koska ihan parastahan on repiä koneesta johto irti, painella nappeja tai laittaa kansi kiinni. 

Viiviltä sain hyvän vinkin mistä saa ladattua tosi kivan kellonäytönsäästäjän. Tästä tykkään tosi paljon, yksinkertaisen kiva! Näytönsäästäjä on ladattu täältä.


Minulla on tapana kirjoitella muistikirjaan ideoita joita minulle vähän väliä tulee. Osan niistä toteutan ja osa jää toteuttamatta. Muistikirjaan tulee kirjattua myös kivat ideat muista blogeista sekä tällä hetkellä myös vinkit hyvistä kameroista ja objektiiveista. Kirjanen ja kynä ovat Tigerista.


Täällä tutussa sohvan nurkkauksessa bloggailen myös mielelläni. Varsinkin kun lapset ovat nukkumassa ja saan sitä omaa aikaa.


Otin kuvan myös makuuhuoneemme pienen pienestä työnurkkauksesta, joka on mieheni valtakunta. Laajempi kuva oli kuitenkin niin pimeä ja rakeinen, että päätin kuvan nyt jättää julkaisematta. Työpisteestä voit lukea aiemman jutun täältä. Työpiste on siis täysin mieheni toiveiden mukaan toteutettu, mutta siellä käyn kirjoittelemassa silloin kun mies tarvitsee läppäriä. 

Seinälle on kuitenkin nyt teipattu rennosti kuukausikalenteri, joka on tulostettu ilmaiseksi täältä. Ihastuin noihin tulevien kuukausien kuvioihin ja väreihin. Mukavaa kun kuukausi pian vaihtuu :)

Olen seinälle teipannut kalenterin lisäksi pienemmän kalenterin, josta on kaikki kuukaudet valmiina nippuna. Meidän 3vee on tehnyt tuon kalenterin äidille kerhossa ♥ Vieressä onkin meidän neidin piirros, joka oli myös pakko saada seinälle.



Tässä vielä kuvia tulevista kalenterikuukausista, jos joku vielä kaipailee kalenteria tälle vuodelle. Kuvat ovat täältä.

Tänään onkin tiedossa todella mukava ilta!




Mukavaa perjantaita kaikille!



28 kommenttia:

  1. Ihana postaus :-) näitä on ollut todellakin mukava seurata :-) jaksan aina ihailla olkkarin tapettia ♡

    Viikonloppua ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä postauksia on kyllä ollut niin mukava seurata. Pitää yrittää käydä blogeja läpi, kuka ei olisi vielä haastetta tehnyt. Vielä en ehtinyt laittaa tätä eteenpäin...

      Ihana kuulla tapetista :)

      Oikein ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. Kiva seurata, miten muut bloggailee. Läppärityylillä voinet bloggailla ihan missä vaan, et ole riippuvainen paikasta ja se on hyvä juttu sekin.

    Mie bloggailen kiinteän pöytätietokoneen ääressä, niin kutsutussa meidän perheen "virikekeskuksessa", jossa harjoitetaan sorminäppäryyttä haitarin koskettimilla ja nokkahuilulla sekä avataan äänihuulia yhteistä musiikkihetkeä varten. Kun saan omaa aikaa, keskityn luovaan kirjoittamiseen ja ompeleisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läppäri on kyllä tosi kätevä :) sen voi ottaa mihin vain mukaan.

      Olisi kuitenkin kiva saada kunnon työpiste jossa vois työskennellä hyvin ja kaikki tarvittava olisi lähellä. Makuuhuoneen työpiste on tosiaan minimaalinen, mutta onneksi se saatiin toteutettua. Mies kuitenkin tarvii pöytäkonetta ja tekee paljon koneell töitä.

      Kuulostaa ihanalta tuo teidän virikekeskus ja se että teillä soitetaan instrumenttejä ja lauletaan ♡ oma käsityöhuone on minun haave ♡

      Poista
  3. Kivat bloggauspaikat sinulla!

    VastaaPoista
  4. Oikein mukavaa perjantaita sinulle :)

    VastaaPoista
  5. Sulla on tosi kaunis bloggauspaikka. Mä en jotenkin osaa käyttää konetta ollenkaan sohvalla. Aina on kädet huonosti ja ei saa kunnon asentoa. Tosi eipä tässä keittiön tuolissakaan ergonomiselta kannalta kehumista ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sohvalla ollessa ergonomia ihan huipussa ole, mutta sohvan nurkka usein houkuttelee... vilukissaa varsinkin.

      Totta tuo keittiön tuolilla istuminen. Ei aina niin kehumista :)

      Poista
  6. Kiva bloggauspaikka. Täällä paikka vähän vaihtelee. Ennen naputtelin vilinän keskellä, mutta nykyisin etsiydyn vähän rauhallisempaan paikkaan, jos vain mahdollista. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin vaihtelee, ei ole mitenkään ihan vakivaki paikkaa :) ihanahan olisi saada kunnon työhuone ja samalla askartelut ja ompelut onnistuis siellä. Mutta en tiedä pysyisinkö siltikään paikoillaan :)

      Poista
  7. Ihania bloggauspaikkoja :) Onnea erikoistumisen johdosta ja huippu kivaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ♥ Oli kyllä mukava päivä!

      Poista
  8. Mukava bloggauspaikka.
    Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Ihanaa viikonloppua sullekin!

      Poista
  9. Kaunis bloggauspaikka! Ja tuo tapetti on ihana<3
    ps. blogissani on jotain sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin heti kurkkimassa mitä olit laittanut.... iso kiitos, tunnustukset ovat aina tosi kivoja!

      Poista
  10. Läppäri on kyllä niin kätevä kun voi vaihtaa bloggailu paikkaa ja asentoa aina fiiliksen mukaan :) Ihanat paikat sinulla postailla :) Ja hei, miten mä en oo edes ajatellut tuollaista kirjasta!!! IHAN LOISTAVA!! Mulla on aina ideoita post it lapuilla ja sit ne on hukassa ja pyörii ties missä. En oo edes ajatellut pientä kirjasta - Daa! :D Nyt kyllä lähtee tämä idea mukaan ❤ Ihanaa viikonloppua!! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt otat jonkun kivan vihkosen tai kirjasen käyttöön ja siihen laitat ylös kaikki kivat ideat ja päähänpistot :)
      Sieltä on sitten helppo etsiä asioita kun kaikki on samoissa kansissa. Pääset sitten eroon niistä post it lapuista, vaikka ne tuovatkin kivan värikkään ilmeen sisustukseen :)

      Ihanaa viikonloppua ♥

      Poista
  11. Mukava bloggailupaikka. Kannettava on kätevä. Kesällä voi bloggailla jopa puutarhassa. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itseasiassa otinkin aika usein läppärin kesällä ulos terassille ja matkoille. Nyt raukka alkaa vaan vetelemään viimeisiä eli ilman koko aikaista virtaa ei kauaa jaksa pysyä päällä.

      Oikein mukavaa viikonloppua!

      Poista
  12. Ihana bloggailupaikka! Tosi kiva tuo kuukausikalenteri, täytyykin käydä katsastamassa linkittämäsi sivut! :) Ihanaa viikkoa sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin tuohon kuukausikalenteriin ihan täysin! Tammikuu ei ihan niin paljon iskenyt kuin nuo muut, mutta se menikin nopeaa ohi :D Mustavalkoista katsoin alkuun, mutta tuossa oli sitä jotakin :)

      Poista
  13. Kyllä siinä kelpaa bloggailla! Nyt mun pitää lopultakin printata tuo kalenteri itsellekin, en voi enää vastustaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihana kalenteri! Tykästyin kovasti. Helille kirjoitinkin äsken, että suunnitelmissa oli alkuun etsiä simppeli mustavalkoinen kalenteri, mutta tuo oli jotenkin vaan niin kiva :)

      Poista
  14. Ihanan kotoisan näköinen nurkkaus! Kiva kun kävit kommentoimassa, jäin seurailemaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nurkkaus on nimenomaan kotoisa :) Olisipa vain kiva saada panostaa tuohon enemmän, tila käy vaan vähiin...

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...