tiistai 11. marraskuuta 2014

Ajatukset jouluun

Hiljalleen alkaa ajatukset kääntymään jouluun ja mietin jo milloin alan virittelemään jouluvaloja. Hieman olen jo jouluista fiilistiä hakenut pienillä yksityiskohdilla, mutta mitään koviin suurta ei ole vielä ilmaantunut. Nautin tästä hiljalleen kodin laittamisesta.

Joskus jokin näin pieni ja kaunis saa mielen enemmän jouluiseksi ja ajatukset omiin jouluisiin askarteluihin. Päässä on monen monta ideaa, mutta niiden toteutus on vielä ihan toinen asia. Paljon on nyt meneillään ja ensi viikolla alan enemmän kääntämään katsetta jouluun, koska marraskuu kuluu pikapikavauhtia. Yleensä olen aina ensimmäinen valojeni kanssa, mutta nyt en olekaan... ainakaan meidän perällä. No onneksi ei ole vielä kiire (tai ehkä kohta on jo :)).


Jokos teillä on laitettu joulua?


Laura


22 kommenttia:

 1. En ole vielä suuresti laittanut joulua esille, mutta varmasti ihan kohta! Joulu pyörii mielessä nyt kovasti, ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
 2. Minäkään en ole vielä laittanut jouluvaloja, mutta kohta taidan kaivaa joy-kynttelikön esiin :) Kaunis asetelma kuvissasi.

  VastaaPoista
 3. Ihana asetelma ja kaunis koriste! <3 Täällä laitellaan hiljalleen joulua esille. :)

  VastaaPoista
 4. Voi tuo koriste... Se on aivan valtavan kaunis kuten koko asetelmakin. Vielä olen pidätellyt joulua mutta eiköhän tästä pian voi jo päästää itsensä pienesti irti ;-) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Pikku hiljaa on joulua laitettu, lähinnä valoilla ja kynttiläasetelmilla. Vielä odotan pari viikkoa ennen kuin päästän joulun valloilleen :)

  VastaaPoista
 6. Täälläkin pikku hiljaa ollaan joulua alettu laittamaan, aika kuluu niin pian ja kohta ollaan puolivälissä marraskuuta!
  Itse tykkään myös hiljalleen joulua laittaa ja fiilistely siinä on se juttu!
  Yksi iso tähti on jo keittiön ikkunaa koristamassa ja kuistilla on Mailegin tontut ja pikku kuusi, viikonloppuna ehkä ilmestyy tähtösiä lisää?;)
  Kivoja joulunajan fiilistelyjä sullekin Laura<3

  VastaaPoista
 7. Ei vielä mutta maistellaan ja miettitään kovasti!

  VastaaPoista
 8. Oho, tulipa pientä kirjoitusvirhettä...

  VastaaPoista
 9. Joulua ajattelin itsekin tänä vuonna laittaa asteittain 😊 ei kaikkea kerralla 😊

  Kaunista 💗

  VastaaPoista
 10. Kauniit talviset kuvat ♥ Juu, joulua jo hissukseen laitellaan :D

  VastaaPoista
 11. Eipä oo sitten tippaakaan joulufiilistä. Ehkäpä se tästä. Meillä siis joulujutut vielä saa odotella :) Kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
 12. Täällä tuli joulu mieleen jo lokakuun puolella ensi lumen ja -16C pakkasten myötä, en vaan viitsinyt kenellekään tunnustaa ;). Ajatuksissa myös ja jotain pientä talvista myös meillä hiipinyt asetelmiin sekä taljat sain tilatuksi olkkariin. Tunnelma tulee kivasti jo kynttilöillä ja havuilla ja niillä koitan selvitä pitkälle tänä vuonna. Kaunis koriste sulla Kählerissä ja risuissa!

  VastaaPoista
 13. Oih, ihania kuvia!! Mulla on pari kertaa paniikinomaisesti käynyt joulu mielessä, koska mä en tiedä missä vaiheessa pystyn edes kasaamaan ajatukset joulun suhteen! Huoh! Noh, en ole mitenkään hirveän jouluinen ihminen muutenkaan, joten ihan chillistii mennään!! :))

  Täällä paistaa aurinko <3 Ihanaa.

  VastaaPoista
 14. On joulutähdet ikkunassa ja kattokiskosta roikkuu vaikka kuinka monta joulukoristetta, mutta koska joulun värimaailma on musta ja vaneri, niin ei kuitenkaan ole liian jouluinen.

  VastaaPoista
 15. Monia joulusuunnitelmia on mutta pikkuhiljaa hyvä tulee ! Kynttilöitä palaa tasaiseen tahtiin tunnelmaa tuoden ♥

  VastaaPoista
 16. Mä olen odottanut, että tulisi lunta yleensä se tuo joulufiiliksen tullessaan! Ulko-oveen askarelin kranssin joulupalloista, siitä tulossa postaus lähiaikoina ;)

  VastaaPoista
 17. Sormet vähän syyhyää jo täälläkin joulun laittoon! :) Viime viikonloppuna tuli laitettua ensimmäiset valot yhteen lyhtyyn luomaan tunnelmaa. Tämä on ihanaa aikaa, kun saa laittaa vähitellen kotia juhlakuntoon <3

  VastaaPoista
 18. Täällä juuri puran yhtä joulukuormaa taas esille :) eli aatokset joulussa on, vaikka nietokset puuttuvat ♥

  VastaaPoista
 19. Kaunis asetelma!
  Mun kotiin on viritelty jouluisempaa tunnelmaa jo parilla valotahdellä ja yksillä jouluvaloilla. Kovin paljon en haluaisi tänä jouluna laittaakaan ettei pieni asunto mene kovin levottomaksi.

  VastaaPoista
 20. Meilläkin on valotähti ja parit valot pihalla. Ihan paikallaan tässä pimeydessä. Ja ajatukset suuntautuvat pikkuisen joulunaikaan. Tunnelman virittelyä ja parit lahjatkin olen jo ostanut.

  VastaaPoista
 21. Meillä on ollut täysi sirkus jo pari viikkoa :D Paperitähdet, ulkovalot, sisävalot ja jouluisia somisteita...

  VastaaPoista
 22. Tuo koriste sopii tuohon niin kauniisti.. ♥ Olen sellainen jouluhullu, että on pitänyt toppuutella, etten vielä joka ikkunaan laita tähtiä ja tuiketta. :D etukuistilla komeilee jo kaksi tuijaa valoineen päivineen. Harmauden keskellä pitää tehdä töitä, että joulufiilis pysyy, ja pidettiin viimeiseksi illalla glögihetki kynttilöiden tuikkeessa. Jotenkin on vaan ihana fiilistellä ajan kanssa, kun Joulun jälkeen on kuitenkin kyllästynyt tonttuihin ja punaiseen..

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...