lauantai 29. marraskuuta 2014

Uusien taitojen oppiminen


Jotkut ehkä muistaa, että olen ollut jo jonkin aikaa Buzzadorina ja välillä innostun lähtemään mukaan testailemaan erilaisia tuotteita. Tällä kertaa pääsimme testaamaan Stabilon EASYergonomics experts-kyniä. Ajankohta on kyllä loistava, sillä meidän neiti on oppinut vasta lukemaan ja kirjoittamaan. Kyllä tuota onnenpäivää olikin mukava seurata, kun ekarilaiselle sai ahaa-elämyksen pitkän yrittämisen jälkeen. Olin kyllä äitinä todella ylpeä, koska kaikki opittu on lähtenyt neidistä itsestään. Itse olen oppinut lukemaan sekä kirjoittamaan vasta koulussa ja tästä syystä en kokenut mitään paineita lähteä näitä etukäteen opettamaan omille lapsillekaan.Nyt siis neidin lempipuuhaa on lukea satuja,tienvarsimainoksia, siis lähes kaikkea mitä ympärillään näkee (vink vink kaikille tontuille, ei lähettäjän nimeä enää paketteihin). Kirjeitä ystäville syntyy useita päivässä. 

Meillähän lapset ovat aina rakastaneet piirtää, askarrella ja maalailla. Kyniä ja askarteluvälineitä kuluu todella paljon, joten tämä kynäsetti oli enemmän kuin tervetullut. Paketista löytyi testattavaksi EASYcolor-värikynät, EASYergo-lyijykynät sekä EASYergo-lyijytäytekynät. Testikyniä tuli sekä oikea- että vasenkätisille. Ja vaikka meidän lapset ovat oikeakätisiä, eivät he tietysti malttaneet olla avaamatta kaikkia pakkauksia (keskimmäinen väitti kivenkovaa olevansa vasenkätinen :) turhaa yritin selittää antavani kynät mielelläni vasenkätiselle ystävälle). Ensituntumalta kynät vaikuttavat kyllä oikeasti ergonomisilta ja onhan Stabilon kynät jo useaan kertaa todettu muutenkin loistaviksi. Ei siitä vaan mihinkään pääse.Jos sinuakin kiinnostaa lähteä Buzzadoriksi, niin laita minulle mailiosoitteesi tulemaan. Voin laittaa sinulle kutsua tulemaan :)


Mukava saada ajatukset hetkeksi pois joulujutuista. Huomenna taas tohistaan joulujuttujen parissa. Olen ollut niin kiireinen lasten kanssa miehen ollessa työmatkalla, että kaikki on tietenkin jäänyt aivan viimetippaan. Täällä vielä pohdin lähdenkö tänä vuonna pitämään joulukalenteria täällä blogin puolella, vai kirjoittelenko vain normaaliin tapaan. Eihän tässä ole vielä kiirekkään tehdä päätöksiä :)


Ihanaa marraskuun viimeistä viikonloppua!


Laura


27 kommenttia:

 1. Olen lukenut buzzauksia näistä kynistä useampia ja yritinkin etsiä kaikista mahdollisista kaupoista Ideaparkissa näitä mutta en löytänyt. Onko sinulla tietoa onko näitä jo jossain myynnissä? Pukin kontissa olisi juuri näiden kynien mentävä kolo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi jos et ole löytänyt. Ymmärsin, että näitä pitäisi löytyä Prismasta ja hyvin varustetuista kirjakaupoista. Ehkä siis Suomalaisesta?? Toivottavasti löydät, koska jossain näitä nyt pitäisi olla myynnissä näin buzzauksen aikana.

   Poista
 2. Ihanaa sunnuntaita!! Must joulukaltsut on ihania mut ei valitettavasti ehdi tehdä sellaista :). Katotaa ens vuonna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on täällä kuumeinen miettiminen ehdinkö tekemään, mutta toisaalta sehän voi olla ihan oman näköinen ja toteutuskin sen mukainen :)

   Poista
 3. Ollaan Emman kanssa vasureita molemmat,vink vink ;). Sanna

  VastaaPoista
 4. Nuo on varmasti ihan mainiot, itse olen kanssa tykästynyt Stabilon kyniin. :) Kivaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä hyviä kyniä, eikä terät mene heti poikki. Aika kovassa käytössä oli tuo lyijytäytekynäkin ja terä on kestänyt sen. Toki se on normaalia paksumpi. Ihanaa sunnuntaita ♡

   Poista
 5. Varmasti hyvät, pitäis meidänkin neidille ostaa :) Ihanaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunkin neidille nämä olis hyviä kyniä, eikös hänkin oo eskarilainen :)

   Poista
 6. Enpä olekaan ennen kuullut vasureiden kynistä, täytyy varmaan töihin eskariin noita hommata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olis varmasti hyviä juurikin vasureille kun heille harvoin tällaisia suunnitellaan. Meidän eskarilainen on ainakim tykännyt ja kehunut.

   Poista
 7. Varmasti oikein mainiot :) tuo lasten ilo on kyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten ilo on kyllä parasta ja tuo pojun vasenkätisyys oli ehkä hellyttävintä. Totesi hetken uurastuksen jälkeen olevansakin oikeakätinen ♡

   Poista
 8. Olen itsekin rekisteröitynyt Buzzadoriksi , mutta yhtään "buzzattavaa" ei vain ole kuulunut. Ymmärsin, että he lähettävät sitten sähköpostia, kun minulle sopiva tuote löytyy. Rupean epäilemään, että tämä(kin) on tarkoitettu vain nuoremmille. Harmi, kun tahtoa ja aikaa olisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus. Oothan laittanut varmasti kaikki oikein sinne? Alkuun mullekaannei tullut mitään tai en onnistunut saamaan mitään. Sit välillä unohdinkin koko jutun enkä tarkistanut mailista tai buzzaussivuista olenko mahdollisesti pääsemässä johonkin (jos siis vain valitsevat), mutta kyllä niitä nyt on taas alkanut tulla ja valitsenkin nyt tarkkaan mitä oikeasti haluan testata ennen kuin haen mukaan. Toivottavasti pääsisit myös näihin mukaan. Tämä taisi olla nimenomaan juuri eskarilaisille :)

   Poista
 9. Ihana paketti neidille <3
  Mukavaa ensimmäistä adventtia ystäväni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä mieluinen yllätys kovalle piirtelijälle ♡

   Poista
  2. Niin ja ihanaa 1. adventtia sinullekin ♡♡

   Poista
 10. Mulla oli kans vankka ajatus pitää tänäkin vuonna blogijoulukalenteria, mutta kyllä nyt jää auttamatta.. Puolitoista viikkoa muuttoon, joten aika haipakkaa on! Kiva olisi kuitenkin laittaa vähän joulua kotiin. Perjantaina otin joulukoristelaatikot esille ajatuksena ripustaa joulukalenteri ja vähän jotain muuta, niin isompi neitihän on nyt koristellut tosi tyylillä koko kodin jouluun!! :D kaikki kuusenkoristeetkin ovenkahvoissa jne.. Jottei vaan tulisi tämä muutto liian helpoksi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa nähdä miten minulle käy, päätin laittaa kalenterin pystyyn ja toivon pystyväni sen toteuttamaan :) Viime vuonne tein sen samalla viime hetken päätöksellä ja jokainen päivä oli itsellenikin yllätys :D Eli samalla rennolla otteella se toteutaan tänäkin vuonna. Eihän kalenterin sisältöä kukaan määritä. Se siis toteutaan omaan tapaan <3 Lähde sinäkin sitten ens vuonna mukaan. Teillä on nyt vähän muutakin ajateltavaa joten don´t worry :) Tärkeintä on saada uusi koti nyt kuntoon. Teilläkin kuulostaan asuvan siis näppärä neiti :)

   Poista
 11. En minäkään ole kuullut vasurin kynistä ym., mutta loistavaa että sellaiset löytyvät. Juurikin etsiskelin mustaa tussia, johon teini totesi, että sitä Stabiloako ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin vasurin sakset on tutut, mutta kynät ei ja noissa on kyllä erot oikeakätisiin :) Meillä on ainakin aina kaikki mustat tussit hukassa :)

   Poista
 12. Hei mikä toi buzzari-juttu on? T. kiinnostunut ja utelias :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buzzadorina jokaisella on mahdollisuus saada erilaisia tuotteita testattavaksi, omien kiinnostusten mukaan. Tietenkin ne vielä valitsee hakijoiden joukosta, ketkä pääsee tuotteita buzzaamaan. Mutta jos sinulla on esim. facebook/instagram ym niin siellä voi hyvin buzzata. Laita minulla sähköpostia niin laitan sulle tietoa tulemaan ja kutsun :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...