lauantai 22. marraskuuta 2014

Herkuttelua herkuttelun perään


 Voi ei joulu taitaa tosiaankin olla tuloillaan. Sen verran paljon me ollaan (minä) nyt herkuteltu. Laitoinkin instaan kuvan yllätyksellisestä herkusta, joka löytyi ihan Lidlistä. Tämä tiramisu ansaitsi paikan tänne bloginkin puolelle, koska minusta on kiva jakaa vinkkejä hyvistä jutuista, joita löytyy helposti ja käteävästi.

Olen ennenkin törmännyt näihin Lidlin Deluxe -sarjan herkkuihin, mutta nyt viimein kokeiltiin mieheni kanssa tätä jälkiruokaa. Nams sanon minä. Kauniin ulkonäön lisäksi tykkäsin mausta. Bonusta oli myös tämä kiva lasipurkki.



Kun tälle herkuttelu linjalle ollaan lähdetty, niin pakko oli ottaa kokeiluun myös tämä Hasselpähkinäkahvi. Vaikuttaa hyvältä. Juon aika harvoin kahvia, mutta tykkään erilaisista makukahveista, joten uskoisin tämänkin olevan hyvää. Vielä en ole keittänyt tästä kahveja, mutta huomenna pitää kyllä jo testata.


Onko teille jo nämä tuotteet tuttuja? (tämä ei ole yhteistyöpostaus, omia testailuja vain :))

Mies on ollut koko viikon töiden perässä reissun päällä, joten olen ollut lasten kanssa yksin. Ollaan tehty kaikkea kivaa yhdessä, paistettu pipareita, kyläilty ystävillä, käyty pulkkailemassa, mutta yritetty myös laittaa kotona vähän joulua. Koristeet ja valot tosin ovat edelleen varaston uumenissa.Toivottavasti ne löytyy sieltä huomenna.


Oikein mukavaa lauantai-iltaa!


Laura

11 kommenttia:

  1. Näyttääpä aika herkulliselta tuo Tiramisu, pitää ehkä testata. En ole oikein koskaan osannut käydä Lidlissä, nyt on ollut välillä pakko, kun vain sieltä näyttää löytyvät tyttären suosikkirahkaa;) Pitänee testata valikoimaa vähän laajemminkin, tuo kahvikin kuulostaa aika makoisalta;)
    Ihanaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan nyt muuton myötä käyty aika usein Lidlissä kun se tuossa niin lähellä on. En olekaan rahkaa sieltä koskaan ostanut :) pitäis varmaan maistaa.

      Rentoa sunnuntaita!

      Poista
  2. Mä tein just pari päivää sitten juttua blogiin tuosta kaffesta! :D Se on ihan mielettömän herkullista. :) <3

    VastaaPoista
  3. Nam, kiitos herkkuvinkeistä:P Ei ole entuudestaan nämä tuttuja, mutta täytyypä ehdottomasti testailla! Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  4. Näitä ei olla kokeiltu, mutta muita saman sarjan tuotteita ollaan osteltu. Paketitikin niin kauniita että kivoja antaa lahjaksi esimerkiksi suklaat.

    VastaaPoista
  5. Ihan uusia tuttavuuksia minulle, mutta täytyypä kokeilla :) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  6. Näyttää tosi herkulliselta! Itse maistelin jo jotain suklaaherkkua samantyylisessä kipossa, täytyykin seuraavaksi testata tuota tiramisua. :)

    Leppoisaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
  7. Kiitos vinkeistä! Minullakin nämä ovat vielä maistamatta, mutta aikaisemmin olen saman sarjan herkkuja testannut ja ne ovat olleet hyviä. Tuota kahvia pitääkin käydä hetikohta hakemassa. Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Tuota jälkkäriherkkua on pakko kokeilla, tiramisu on yksi jälkkärisuosikeistani!

    VastaaPoista
  9. Namii!!! Siis aivan ihanan näköistä! Nams! Täällä todellakin herkuteltu!!!

    VastaaPoista
  10. Täytyy varmaan testata tuota tiramisuherkkua. Näyttää kyllä hyvältä :)

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...