keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Pienet jalat lämpimiksi


Täällä pähkäiltiin jokin aika sitten lasten talvikenkiä. Mietin pitkään millaiset kengät olisi lasten menoihin hyvät. Me kun asutaan täällä Etelä-Suomessa, kenkien tulee olla vedenkestävät. Monta vuotta ollaan testailtu monen montaa merkkiä, eikä sitä suosikkia ole tullut vastaan. Talvikengät lapsille on kuitenkin sen verran arvokkaita, ettei ohilyöntejä halua tehdä. Viime vuonna meidän 4vee herran kengät oli niin vaikeat laittaa jalkaan, ettei pojulla ollut mitään mahdollisuutta laittaa niitä itse. Joten nyt oli haussa kengät, jotka lapset saisivat itse jalkaan, pitäisivät jalat kuivina ja olisivat vielä lämpöiset. 

Anopin ja kälyn kanssa shoppailureissulla ne viimein löytyi, Crocsin lastenkengät. Nämä Kids´ Crocband Iridescent Gust Boot -kengät ovat kyllä loistavat. Ja lapsetkin ihastuivat näihin heti.Nyt kenkiä on testailtu niin lumella ja vesisateella. Ja nämähän toimivat. Lapsilta olen kysellyt mielipiteitä ja olen saanut pelkkää positiivista palautetta. Täytyy myöntää, että olen jopa yllättynyt ettei mitään negatiivista ole ilmaantunut, koska meidän poju on yleensä aika kranttu kenkien ja vaatteiden suhteen. Tällä kertaa kengät on hyväksytty ja niistä tykätään, jes!

Lapsilla on muuten kuvissa uudet kaupunkitakit Zaralta, jotka he saivat itse valita syksyllä. Niitä on nyt käytetty aina kun on pitänyt olla vähän siistimpää päällä. Erityisesti tykkään tuosta neidin takista.


Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille!


Laura


8 kommenttia:

 1. Suloisia retkeilijöitä, kivalta näyttää niin kengät kuin takitkin. :)
  Kivaa keskiviikkoa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Me tykätään kyllä noista kaikista.

   Mukavia päiviä!!! <3

   Poista
 2. Tosi kivan näköiset kengät! Olen noita ihaillut muissakin blogeissa!! Meillä m ahtui vielä viime vuoden kengät, joten ei tarvitse ostaa :))! Ehkä ensi vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta itsekin bongailin samat kengät muista blogeista. Nämä on kyllä niin hyvät lastenkengät etten yhtään ihmettele, että muutkin tykkää. Ja tietty parasta, että lapset itse tykkää näistä niin paljon.

   Poista
 3. Kivalta näyttää kyllä kengät! :) Oon näitä itsekkin kattonut Tomakselle, muttei ole tullut hankittua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella. Vastaisku peruskuomille :) Jalatkin pysyvät kuivina märemmillä keleillä. En saa edes lapsia käyttämään nyt kumppareita...

   Poista
 4. Voi miten suloisia kuvia, ja nuo kengät tosiaan on ihan huiput! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Huomasinkin, että teiltä löytyy samaiset kengät. Ruskeita ihailin neidille itsekin, mutta hän halusi nuo violetit ja ne kyllä sopii hyvin kaikkiin neidin vaatteisiin :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...