maanantai 10. marraskuuta 2014

Arvontamuistutus!


(kuva: Sonja)

Muistakaahan osallistua Docendon Digikamerakoulu -kirjan arvontaan. Kirjan on kirjoittanut Pekka Punkari. Kirja sisältää hyvää tietoa valokuvausta opetteleville ja myös piemmällä oleville, jotka tähtäävät kuvaamisella kohti parempia kuvia. Arvontaan pääset TÄSTÄ.

Kirja on kyllä itselle ollut juuri se mitä olen kaivannut. Sieltä saan vastauksia useisiin kysymyksiin ja tämän myötä olen vielä enemmän innostunut kameran käytöstä. Tällä hetkellä opettelussa on hämärässä kuvaaminen. Onneksi hyvä kamera antaa nykyään mahdollisuuden kokeilla kuvaamista ilman kokoaikaista suttua ja turhautumista. 

Hei ja toinen muistuttamisen arvoinen juttu, muistakaa hyödyntää -25% alennus kaikista Docendon kirjoista!!! Tuolla tarjouksella saa kirjat tosi edullisesti. Vink vink jos suunnittelet kirjoja joululahjaksi, niin nyt olisi oiva mahdollisuus saada kirjoja edullisesti. Esim. juurikin tämä hyvä valokuvauskirja. 

Alennuksen saat koodilla ÅBLOGI. Koodi on voimassa 31.11.2014 asti.


Pitääkin muistaa itsekin käydä hyödyntämässä tarjous ja kurkata mitä muita valokuvauskirjoja siellä on tarjolla. Ja vinkkinä muillekin kuvankäsittelyä opetteleville, huomasin Docendon sivuilla olevan myynnissä tosi hyvin myös eri kuvankäsittelyohjemien opaskirjoja.


Kuvausintoa teillekin!


Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...