sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivä


Aamulla herättiin aikaisin tekemään aamupalaa, koska kaikki piti saada valmiiksi ennen isin töihin lähtöä. Perinteisen sänkyaamiaisen sijaan nautittiin koko perhe aamiainen pöydän ääressä. Sänkyaamiainen olisi vienyt oman aikansa ja iskä olisi takuulla myöhästynyt töistä. Vaikka istuttiin ruokapöydän äärellä, tarjoiltiin isin aamupala silti tarjottimelta :) 




Lapset olivat tehneet isille ihanat lahjat hoidossa. Isompien paketeissa oli isille viesti "Mennään iskä laavulle ja otetaan makkarat mukaan". Paketista paljastui kaksi sytykeruusua ja pieniä itse sahattuja polttopuita. Loistava idea! Isin ihaillessa isompien lahjoja, työnsi pienin isille itse tekemänsä kravattikortin. <3

Oma lahjani ei ollut se koskettavin, koska päätin vihdoin viimein laittaa lähes kaikki paistinpannut pois ja ostin Ikeasta kasan uusia. Meidän kotikokki on jo tovin toivonut hävitystä vanhoille, joten nyt se aika koitti. Merkkipannut eivät kestäneet meidän käytössä kauan, joten mielenkiinnolla kokeillaan Ikean versioita. Ainakin tuolla takuulla pärjätään seuraavat viisi vuotta.


 Lopuksi herkuteltiin valkosuklaajuustokakulla, jonka päälle ripottelin huolettomasti mustikoita. Kovasti suunnittelin tekeväni kakun päälle sokerimassasta kravatin, mutta valmiiksi ostettu massa olikin ikävästi kovettunut. Onneksi plan B oli ihan toimiva.



Onnea vielä kaikille isille!


Laura

27 kommenttia:

  1. Ihastuttavat lahjat. Ja se pienten ilo ja hymy, kun niitä tohkeissaan antavat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin tuo hetki oli ihana ♡ näki niin hyvin kuinka mies nautti lasten huomiosta, ilosta ja innosta ♡

      Poista
  2. Ihania muistamisia ♥ Joskus pienempänä sitä ihmetteli, kun vanhemmat sanoivat, että lasten tekemät lahjat ja kortit ovat niitä parhaimpia muistamisia, mutta nyt en enää ihmettele mitä he tarkoittivat. Noinhan se on. Tuo sytykeruusulahjaidea kokonaisuudessaan on ihan loistava! Teillä taitaa olla siellä laavukin aika lähellä - samoin meillä täällä naapurikaupungissa jos haluatte lähteä hiukan "kauemmas" retkeilemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta ♥ Lasten askartelut on kyllä niin suloisia, aivan sama mitä ne olis tehnyt. Nuo sytykeruusut ja polttopuut olivat loistavia. Alettiin heti miettimään missä olis lähin laavu. Ei siis edes tiedetä :) Ehkä siis vinkkaat mulle sen naapurikaupungin paikan koska siellähän me aika paljon aikaa vietetään ;) Tuollainen makkaranpaisto hetki olis kyllä tosi paikallaan ♥

      Poista
  3. Ihanat lahjat :) Mukavaa isänpäivän iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä jälleen niin suloisia ♥ Toivottavasti teilläkin oli ihana isänpäivä!

      Poista
  4. <3

    (Kiitos, että aikoinaan olet postannut niistä Turkin matkoista. Ne sai minut kiinnostumaan maasta - aiemmin en ollut kovin innostunut. Matka tehty ja "mikään ei ole enää entisellään" :))

    VastaaPoista
    Vastaukset


    1. Niin ihana kuulla, että vinkeistä ja aiemmista postauksista oli apua ja ennen kaikkea uskalsit lähteä uudelleen kokeilemaan. Mulla ihan ällöttää ajatus siitä -80 - 90 -luvun menosta siellä. Onneksi meno on muuttunut ja maa on nykyään todella kiva paikka. Ei ole kyllä negatiivia kokemuksia. Mukava kun teilläkin oli onnistunut loma ♥

      Poista
  5. Ihania lahjoja pieniltä ❤ Meillä oli tehty taulu päiväkodissa, jossa oli omakuva ja käden ja jalan jäljet painettuna. En raaskinut kuvan takia blogiin postailla, kun neidin kasvoja olen vielä blogissa säästellyt =) Kiva olisi muuten kuulla IKEA pannujen kokmuksia. Meillä ei myöskään kestä merkkipannut vuottakaan ja olen ajatellut itse samaa. Olisi se iso säästö jokatapauksessa, kun parhaimillaan saa sataa euroa pulittaa pannuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen lahja on aivan ihana ja siitä jää tosi ihana muisto myöhemmäksi. Mullahan on tunnetusti jokin viehätys juurikin painettuihin jalanjälkiin :) :) Ei ole meidänkään neidin kasvoja blogissa näkynyt. Ehkä sivusuunnasta, mutta suoria kasvokuvia säästelen :)

      Pitääpäs tehdä postaus noista pannuista, laitan itselle ylös, että muistan aiheesta myöhemmin kirjoitella. Meillä on ollut tosi monen merkkisiä pannuja ja aina ollaan petytty. Kovasti niitä käytetään ja pestään ne aina käsin. Silti ei ole pinnat pysynyt hyvninä. Aika iso säästö tuli kun ostin pannut Ikeasta.

      Poista
  6. Tosi kauniita kuvia Laura! Niin ja ihania tunnelmia tietty. :) suloinen isänpäivän aamu teillä ollut! Mekin juhlistimme sitä aika pikaisesti, koska piti päästä lähtemään aikaisin remppahommiin ja äitinikin oli meillä yötä sitä varten, että päästään heti aamusta remppaamaan.. Aika alkaa käydä vähiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Katri ♥ Täällä jännitänkin teidän rempan edistymistä! Toivottavasti ehditte saada kaiken tehtyä, onneksi palkinto tulee olemaan mitä parhain. Tsemppiä!

      Poista
  7. Ihania lahjoja ja tunnelmakuvia :) Meillä käytetään nykyään vain IKEAn paistinpannuja ja hyviksi ovat osoittautuneet (ainakin 365+). Kalliit merkkipannut ovat jääneet kaapin perukoille pölyttymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hensku ♥ Loistavaa kuulla, että pannut on hyviä. Ostin juurikin tuota 365+ sarjaa eli toivo elää :) Viiden vuoden takuu on kyllä aika lupaava! Onneksi saan nyt laittaa vanhat pannut menemään, koska ainoastaan yksi on enää kunnossa. Siinä mielessä jopa ihanaa, ettei kaappiin jääkään pyörimään ylimääräisiä pölyttymään.

      Poista
  8. Voi kuin hyvä idea tuo laavupaketti! Noita ideoita kun pitää jo ammatinkin puolesta kerätä korvan taakse :). Meillä oli aika samat kuviot, vaikka ei miehen tarvinnutkaan töihin lähteä. Pitkä tovi kulutetiin siihen, kun lapset tohkeissaan kertoivat, kuinka monta päivää ovat lahjojen ja korttien tekemiseen käyttäneet ja mitä missäkin järjestyksessä on tehty. Niin hellyyttäviä ja tuntevat itsensä niin tärkeiksi :)! Mukavaa alkanutta viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Minusta ihan loistava idea, koska me ainakin alettiin heti miettimään koska ja minne mentäisiin. Oltais voitu pitää isi koko päivän kotona, mutta onneksi päästiin vähän osalliseksi työpäivään, joten nähtiin isiä kyllä vielä päivän aikana :)

      Poista
  9. Ihanat lahjat, ihanaa yhteistä aikaa <3 Sitä ei ikinä ole liikaa. (Kkjjjjjbknkjjjhhjjkkjhhjkhjjkkkhhhjkhhhjbvhjkhjjjhhhjlkjhggggtyioohggggcvhjklllkhggtrcjjkkkjjhhjgkjhjhhjhhjhhjgfgjghjgjh. T. Venla)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Venla ♥♥♥ Isänpäivä on kyllä tärkeä päivä ja nuo yhteiset hetket ♥

      Poista
  10. Ihanan näköiset isänpäivä kattaukset ja herkuttelut teillä! Ja eikös se ole pääasia, että lahja on saajalleen mieluinen. :)
    Mukavaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ♥ Lahja oli kyllä ajatuksella mietitty ja oli tosi mieluinen. Yksi pannu pääsikin heti illalla testiin ja mies totesi sen heti loistavaksi eli positiivisin mielin odottelen että kestääkö nämä meidän käytössä :)

      Oikein ihanaa viikkoa!

      Poista
  11. Ihania lahjoja ja tarjottavia on teidän perheen isukki saanut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥♥♥ Oli kyllä ihana aamuinen hetki ja muutenkin mukava viikonloppu perheen kesken.

      Poista
  12. Ihania lahjoja ja tunnelmallista isänpäivää on teillä vietetty! <3 Voi miten tuo kakku sai herkkuhampaan kolottamaan! ;D

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...