sunnuntai 30. marraskuuta 2014

1. adventti - DIY adventtikynttelikkö


Tänään on ollut ensimmäisen adventti ja joulunaika alkaa virallisesti. Voimme siis luvan kanssa alkaa hössöttämään joulusta. Tai voidaan jättää hössöttäminen tänä vuonna väliin ja yritetään nauttia joulusta ja sen tuomasta ilosta. Vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa, nautitaan arjen pienistä hetkistä, tunnelmoidaan ja luodaan joulu välillä vaikka ihan pienin jutuin. Aina ei tarvitse kaikkea ostaa, välillä voi tehdä jotain itse tai antaa lahjaksi vaikka vain aikaa itseltään. Sekin on tärkeää.


Haaveilin kauniista kyntteliköistä, mutta päädyin tekemään pikaisen adventtikyttelikön ihan kotoa löytyvistä jutuista. Toteutus oli nopea ja tulos hyvinkin pelkistetty. Vanhoista mehupulloista tuli kynttilänjalat, sisälle kaadoin merisuolaa ja kylkin leikkasin numerot kotoa löytyneestä liitutaulutarrasta. Lopuksi laitoin kynttilät pulloihin ja hain ulkoa havunoksan. Numerot voi helposti korvata myös paperille tulostetuilla numeroilla ja laput voi kiinnittää pullon kylkeen vaikka ihan tavallisella langalla.



Täältä voit käydä lukemassa viime vuoden DIY adventtikynttelikön, joka toteutui myös kierrätystä kunnioittaen. Postauksesta huomaa hyvin, kuinka olen (ehkä) parantunut kuvaajana ja kuinka blogin  sekä sisustuksen ilme on muuttunut vuoden aikana.


Oikein ihanaa 1. adventtisunnuntai-iltaa! 


Laura



p.s. Onneksi Movember viimein loppui, mies on jälleen ilman kauheita viiksiään <3 Hyvän asian puolesta, mutta mutta... :)

22 kommenttia:

  1. Tulipa kaunista. Hyvää ensimmäistä adventtia!

    VastaaPoista
  2. Kaunista♥
    Samantyylinen oli minunkin versioni tänä vuonna:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pitääpäs tulla kurkkimaan millaisen olet tehnyt :) Monella näkyy olevan erilaisia pulloja käytössä :)

      Poista
  3. Kaunista olet sinäkin askarrellut! Adventtiploja vilahtelee siellä täällä...minulla jäi tänä vuonna kynttelikkö tekemättä.
    Olen samaa mieltä noista viiksistä... rujon näköisiä miehiä on tullu vastaan salilla, töissä, kaupassa jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Adventtipulloja on tuntuu olevan vähän joka toisella, en kyllä yhtään ihmette. Niin käteviä ja nopeita toteuttaa.
      Viikset ei oikein ole minun juttu, ehkä ne jollekin sopii. Mies onneksi totesi, että saattaa ensi vuonna jättää viiksien kasvatuksen väliin :) (tok hän on aina komea, ilman viiksiä sekä viiksien kanssa <3)

      Poista
  4. Todella hieno toteutus! Hienoa oivallusta ja perheen äidin kekseliäisyyttä ♥ Tunnelmallista alkavaa joulukuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Välillä näistä pikatoteutuksistakin tulee ihan kivoja :) Ihanan jouluaikaa sinullekin <3

      Poista
  5. Tykkään! Omani vaatii vielä vähän totuttelua... http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/2014/11/ensimmainen-adventti-ja.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Sinunkin adventtikynttilät oli ihanat :)

      Poista
  6. Kaunis ja pelkistetty toteutus, näyttää tosi ihanalta teidän adventtikynttelikkö. <3
    Mukavaa joulukuun alkua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo on todellakin pelkistetty :) Usein nopeat toteutukset voi olla yksinkertaisuudessaan nättejä :) Ihanaa joulunaikaa Jenni <3

      Poista
  7. Todella ihanat! Minkä sortin mehupulloja nuo ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maisamiisa <3 Mehupullot olen eräästä kahvilasta saanut, niissä taisi olla ihan appelsiini/omenamehua. Olisko merkki ollut joku Rauch...?

      Poista
  8. Hih, pitäiskö tähän sanoa jotain tyyliin "great minds think alike"..;). Postasin juuri omista adventtikynttilöistäni, ja kun selailin blogeja, niin törmäsin sinun askarteluun, joka hyvin samanhenkinen. Tämä siis todistaa, että joskus parhaat askartelumatskut löytyy tosiaan kotoa, ilman sen kummempaa askartelua :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä menee kyllä niin tuurilla monikin juttu samalla tavalla, aika hauska :) Pitääkin tulla sun versio katsoman ellen sitä jo tuolla instan puolella nähnyt, miten mulla on sellainen kuva. Tämä tuli toteutettua kyllä nopeasti ja todellakin siitä mitä kaapista löytyi :) Ihana kn monista blogeissa on toteutettu toinen toistaan ihanampia adventtikynttelikköjä ja moni on tehnyt ne juurikin kierättäen. Tykkään <3

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...