keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

5vee juhlat


Lauantaina vietettiin rakkaan pojun 5vee juhlia. Juhlat järjestettiin talonyhtiön pommisuojassa/kerhotilassa, joka on asukkaiden käytettävissä. Miten loistava tila juurikin tällaisille juhlille. Lapset saivat tilassa juhlia aivan rauhassa, ei tullut huolta paikkojen hajottamisesta tai siitä mahtuisiko kaikki syömään yhtäaikaa. Tilassa on pari pirttipöytää tuoleineen ja niiden ympärille lapset mahtuivat oikein mainiosti. Tila koristeltiin suhteellisen musta-valkoisesti, ripauksella vaaleansinistä. 

Minulla oli jälleen hurjat suunnitelmat juhlien varalle, mutta en ole vielä tähän ikään mennessä oppinut, etten ikinä ehdi kaikkea tekemään ajallaan ellen aloita hyvissä ajoin. No, kolmen lapsen äitinä se on helpommin sanottu kuin tehty. Tällä kertaa koko juhlien saaminen kokoon oli hieman vaakalaudalla, mutta onneksi minun rakkaat ystävät tulivat ja pelastivat minut tilanteesta. Ei mennyt kuin hetki ja koristeet olivat paikoillaan sekä pöydät katettu. Iso kiitos teille leidit!!! <3


Kyselin pojulta toiveita tarjottavien suhteen ja ainoat toiveet olivat karkit ja nakkirullat, joten etten lähtenyt tällä kertaa ajan puutteen vuoksi edes yrittämään kakun leipomista. Pöytä täytettiin lasten herkuilla ja mukaan leivottiin kotitekoisesti vain muffinsit ja nakkirullat. Pullatkin paistoin ihan pussista. Hyvin näytti kaikki maistuvan ja sehän oli tärkeintä.


Juhlien teemana oli Batman, joka tuntuu olevan nyt aika kova juttu. Yritin etsiä pojulle batman-asua, mutta se oli joka paikasta loppunut. Onneksi vanha Spiderman asu kelpasi ja mikä parasta, useammilla ystävilläkin oli samaiset asut päällä.
Synttäreitä varten suunnittelin kivoja lapsille sopivia ohjelmanumeroita ja tilanteen mukaan keksin niitä lennosta lisää. Meidän lasten mukaan parasta juhlissa oli pinjatan rikkominen. Tein pinjatan itse ja se valmistui juuri ennen synttäreitä. Pinjatasta sai näin tehtyä helposti aiheeseen sopivan ja tarpeeksi tukevan, jotta jokainen lapsi pääsi kokeilemaan sen hajoittamista. Otin valmistusvaiheista kuvia, joten voin tehdä valmistuksesta vielä erillisen postauksen.


Kaiken kaikkiaan kemut olivat onnistuneet ja sankari tyytyväinen. Nyt voin taas huokaista helpotuksesta ja todeta, että vasta vuoden päästä tämä lasten synttärirumpa pitää taas uusia.

Juhlien ihanat paperipillit, muffinivuokat sekä Pom-pomit on saatu Sisustus- ja lahjatavaraliike Sesongista. Sesongin tuotevalikoimiin pääsee tutustumaan helposti nettipuodin kautta ja lisäkyselyistä voi kätevästi tehdä liikkeen facebook-sivujen kautta. Kiitos vielä kerran kaikille juhlijoille ja taustajoukoille <3


30 kommenttia:

 1. Vau, vauhdikkaat juhlat teillä takana, onnea viisivuotiaalle! <3 Ja aivan mahtava tuollainen yhteinen tila, jota voi käyttää juhlien järkkäämiseen, säästyypä monta vaivaa tuolla. :)

  Mukavaa torstaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 5vee kiittää <3 vauhtia ei kyllä näistä synttäreistä uupunut. Tila on kyllä loistava, siellä voi huoletta järjest kemut. Saa lapset huolettaa rouhuakin :D

   Poista
 2. Oi vitsi, tulee hymy huulille näitä kuvia katsoessa! <3 Mahtavasti olet saanut taas pippalot järjestettyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistavaa kuulla, että kuvista tulee hyvälle tuulelle! Synttärit on aina mukavia, vaikkakin aina uuvuttavia :)

   Poista
 3. Mahtavat synttärit olit järjestänyt. Niin
  ikimuistoiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ehdin järjestämään juhlat, lapset aina nauttik näistä. Ja mukava ettei tarvi vielä järjestää synttäreitä muualla, vaan tällaiset "kotikemut" riittää :)

   Poista
 4. Ihanat juhlat teillä! :-) Kaikki näyttää todella kivalta! :-) Onnea kovasti sankarille! :-)

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kaikki meni onneksi loppujen lopuksi ihan nappiin ja lapset tykkäsivät!

   Poista
 5. Onnea sankarille ♥ Tosi kivan näköiset juhlat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 mukava, jos saan tunnelmaa välitettyä teillekin!

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Mahtavat juhlat ja mitä ihanin 5vee 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kerran <3 suuri apu ja ihana ystävä!

   Poista
 8. Kivan näköiset juhlat olet järjestänyt ja kiva paikka :) Mieki eka lapsille järjestelin vaikka minkälaisia kekkereitä ja toiselle aluksi tuli järjestettyä, mutta nyt on iskenyt laiskuus eli viimeiset pari vuotta on vietetty synkkärit lasten peuhapaikassa ja viimeksi keilahallilla. Kaksi vika synkkäriä olen todennut niin helpoksi, että varmaan jatkossakin mennään lasten kans muualle.TäytkKakut olen myös jättänyt pois juhlista. Jäätelö, karkit ja naksut uppoa ja vähän pientä suolasta. Monesti huomannut, että liikaa laittaa syömistä ja puolet jää sitten syömättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset helpot synttärit on varmasti ihan loistavat meillekin jossain vaiheessa. Vielä on mukava kun lapset tykkää "kotisynttäreistä", mutta jossain vaiheessa voi alkaa tämä kolmen lapsen peräkkäinen synttärirumpa väsyttämään (nyt jo vähän väsymystä ilmoilla :)) kakkua ei tosiaan kukaan kaipaa, vaikka meillä lapset sitä aina toivoo. Se jää kuitenkin syömättä.

   Poista
 9. Mahtista, että on tuollainen tila käytössä! Ja tosi kivan näköiset juhlat olet loihtinut! 5 vee on melkoinen söpis <3

  Kyllä me äidit ollaan aika pakkauksia, kiireenkin keskellä kuitenkin ehditään jotain vääntää. Meidän kaksi nuorimmaista ovat syntyneet kesällä ja olemme pitäneet yhteissynttärit nyt kahtena kesänä peräkkäin Ruotsin puolella maauimalassa. Sitä saa vuokrata omaan käyttöön iltaisin, kun se menee yleisöltä kiinni. Aivan huippupaikka ja toimii hyvin vähän isompien lasten kanssa. Sinne vaan herkut ja juomat altaan reunalle ja vanhemmat voi samalla syöpötellä ja seurustella kun vahditaan pulikoijia :) Ongelmana tosin on saada muksut pois altaasta...

  Mukavaa torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tuo kerhotila on kyllä ollut aivan loistava ja just hyvän kokoinenkin. Siellä on pöytien viemän tilan lisäksi oivasto tilaa myös leikeille ja muulle ohjelmalle.

   Tuo maauimala kuulostaa niin hyvältä! Voisin kuvitella, että lapset olis tuollaisista synttäreistä ihan innoissaan, eikä varmasti olis helppo saada niitä vedestä pois. Kesä on kyllä ihanaa synttäriaikaa!

   Poista
 10. Voi tuo lasten ilo, ihan korvaamattoman kaunista ja ihanaa!
  Valoisaa loppuviikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Micu kauniista sanoista! Lasten ilo on kyllä parasta, monessa kuvassa lapsilla näkyy naurua ja iloa. Oli ilmeisesti mukavaa :)

   Oikein ihanaa tulevaa viikonloppua!!!

   Poista
 11. Hienot poikien bileet! Onnittelut sankarille!

  VastaaPoista
 12. Wautsi mitkä bileet! Tuo Pinjata on kyllä hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S <3 Pinjata oli kyllä ihan huippu! Lapset tykkäs ja itsekin olin tuosta tosi innoissani :)

   Poista
 13. Onnea sankarille! Olet järjestänyt tosi kivan näköiset juhlat. Ihan mahtavaa myös että teillä on mahdollisuus tuollaisen paikan käyttämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 juhlat onneksi onnistuivat hyvin. Tuollainen iso tila juhlien järjestämiseen on kyllä loistava.

   Poista
 14. Onpas hurjan hauskat synttärit olleet pienellä sankarilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivat synttärit! Lapset tuntuivat tykkäävän tosi paljon :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...