torstai 2. huhtikuuta 2015

Niin parasta


Täällä sitä lomaillaan.  Eilen siirryttiin askeleen pohjoisemmas ja ollaan nyt Levillä. Kamera on tosin pysynyt laukussa. Minulle iski älytön flunssa, jota olen yrittänyt nyt parhaan mukaan parannella, jotta pääsisin loppuviikosta itsekin laskemaan. Ehkä sitten saan myös kameran kaivettua esille. 

Niin parasta oli, että mieheni pääsi yllättäen liittymäänkin meidän seuraan ja tuli tänään tänne. Lähdenkin kohta katsomaan Stigiä ja viettämään laatuaikaa rakkaan kanssa. Aikasta mukavaa siis.Nappasin muutamista oksista kuvan ennen matkalle lähtöä, koska lapset koristelivat oksat sillä tarkoituksella, että ne otettaisiin mukaan ja virvottaisiin sitten perillä. Lapset kävivätkin virpomassa muutamassa paikassa, joten oksillekin oli käyttöä.Ihanaa pääsiäistä!


21 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa kotilomaa sinulle Laura. Kerro vanhemmillesi terveisiä. On niin ihana lukea sinun elämästäsi kun muistan niin sen herraisen Pikku-Lauran joka kävi mummia ja ukkia katsomassa...oispa niin kiva nähdä piiiitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis herrainen =herttaisen

   Poista
  2. Kiitos Kaisa <3 Lomailu kotimaisemissa ja mökillä tekee kyllä niin hyvää. Mukava kun olet löytänyt blogiini ja vielä tunnistanut minut täältä tekstien lomasta :) Minullakin on sinusta monen monta mukavaa muistoa! Olis niin kiva nähdä joku päivä, ehkä e tehdään treffit kesälle :)

   Poista
 2. Ihanaa lomaa, kuulostaa jo nyt niin mukavalta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri <3 Täällä nautitaan lumisista maisemista ja kohta suunnataan rinteisiin. Lapset nauttii kyllä suunnattomasti ja oma flunssakin alkaa helpottaa niin pääsee itsekin paremmin ulkoilemaan :) Ihanaa pääsiäistä!

   Poista
 3. Oih, nauttikaa :)). Loma tulee täälläkin tarpeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S <3 Täällä lomaillaan täysin rinnoin, vielä kun tuo rakas liittyi seuraan. Mikäs sen mukavampaa! Mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 4. Pikaista paranemista ja ihanaa lomaa, sekä pääsiäisenaikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Flunssa alkaa jo hieman helpottamaan. Ehkä tuo eilinen keikka helpotti tätä, heh :) Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa sinullekin!

   Poista
 5. Paranemisia ja mukavaa lomaa ja pääsiäistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda <3 Oikein ihanaa pääsiäistä sinullekin!!!

   Poista
 6. Mukavia pääsiäisvapaita teille! Ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä on ollut kullä niin mukavaa ja flunssakin alkaa olla jo taisteltu ohi <3 mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 7. Mukavaa pääsiäistä ja peukkuja, että pääset myös rinteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati <3 tänään pääsin rinteeseen ja olipas vaan ihana taas lautailla! Huomenna taas uudestaan! Ihanaa pääsiäistä!

   Poista
 8. Koitahan toipua ja nauti lomailusta ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hiukan tuo flunssa vielä vaivaa, mutta ei ole menoa onneksi haitannut :)

   Poista
 9. Kivaa ja rentouttavaa lomaa sinulle! <3 Ilmoittele, jos ehtisitte kotimatkalla piipahtaa meillä kylässä!
  Ihania pääsiäispyhiä teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli <3 Voi olispa vaan ihana tulla teillä piipahtamaan. Mies on paluumatkalla mukana eli jos se on ok, niin voitais hyvin tulla piipahtamaan :) Ollaan yhteydessä! Hyvää pääsiäistä <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...