sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kaunis koti


Ihana viikonloppua Helsingissä on takana ja paluu arkeen on edessä. Vietin viikonlopun upeiden naisten seurassa Indiedaysin päivätapahtumassa sekä illan gaalajuhlassa. Lauantaina heti aamulla suuntasimme Viivin ja Sannan kanssa kohti brunssia ravintola Sunn:in Hannan, Heinin ja Mintun kanssa, oli mukava aloittaa päivä rupatellen niitä näitä ja hetkeksi istua alas ennen päivän hulinoita. Brunssin jälkeen menimmekin heti päivätapahtumaan Maximeen, jossa oli hurjan paljon blogiystäviä. Otin kameran kyllä mukaan tilaisuuteen, mutta siinä kaikkien kanssa rupatellessa unohdin ottaa kuvia. Päivätapahtuman jälkeen menimmekin Sokos Hotelli Torniin laittautumaan ja seuraamme liittyi Sally ja Syhi. Minä ehdin siinä jo tuskastella asun kanssa, koska korkkarit unohtui kätevästi kotiin, joten asu vaihtui lennossa rennompaan. Onneksi pukukoodina oli Inspiration :) Ilta menikin mukavasti isommalla porukalla Club Cabitalissa, jossa gaala-ilta järjestettiin.

Viikonloppuun mahtui paljon ihania ihmisiä. Tuntuu kuin olisin tuntenut nämä mahtavat naiset aina. Iso kiitos siis jokaiselle loistavasta seurasta, posket ovat edelleen kipeät kaikesta nauramisesta! 




Lähdin tosiaan perjantaina Sannan luo ja nappasin hänen kauniista kodista muutaman kuvan. Kaunis koti täynnä upeita huonekaluja ja kivoja yksityiskohtia. Käykäähän kurkkaamassa paremmin täältä.

Nyt tämä nainen alkaa taas päivittelemään ahkerammin. Monen asian vuoksi blogissa on ollut vähän hiljaisempaa. Hiljaisuuteen on syynsä ja ne selviää tässä kevään aikana. Monen monta postausta on jonossa ja ideaa päässä. Pari toivepostaustakin on pian tiedossa.


Nyt toivottelenkin teille ihanaa alkavaa viikkoa!

30 kommenttia:

  1. Olipa ihana nähdä taas! <3 Ja Sannalla on kyllä niin kuvauksellinen koti, ihanalta näyttää!
    Tsemppiä uusiin kuvioihin! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin ihanaa nähdä <3 Sannan koti on todella kaunis ja siellä paljon kauniita yksityiskohtia. Kiitos tsempeistä <3

      Poista
  2. Kaunis koti todella, varmasti hauskaa päästä tapaamaan ihan oikeasti :) Iloista vappuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva taas nähdä Sannaa. Ollaan nyt treffailtu jo useamman kerran samalla poppoolla ja aina on yhtä mukavaa <3

      Poista
  3. Kaunis koti todella, varmasti hauskaa päästä tapaamaan ihan oikeasti :) Iloista vappuviikkoa <3

    VastaaPoista
  4. Kauniilta näyttää Sannan koti sinunkin kuvissa! Kuulostaa olleen onnistunut viikonloppu kaikin puolin :)

    Oli vähän väsy eilen, joten urvahdin sohvan pohjalle, eikä tullut pirautettua sinun kotimatkan aikana...mutta jutellaan taas pian <3
    Mukavaa uutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Olisin voinut heilua kodissa enemmänkin kameran kanssa, mutta aikaa oli sille nyt tällä kertaa hiukan liian vähän. Viikonloppu oli taas tosi mukava, aina nuo blogitapaamiset on niin kivoja. Saa tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä jo entuudesta tuttuja <3 Blogien takana on niin mukavia ihmisiä, saa kasvot blogeille ja tuntuu, että blogin pitämisen mukavuus vaan lisääntyy.

      Jutellaan taas pian uudestaan. Minäkin taisin matkan höpötellä kaverin kanssa :D

      Poista
  5. Viikonlopun jäljiltä taas hyvä mieli, ihana oli viettää aikaa yhdessä! Teittekö löytöjä vielä eilen? Aika ekstreemeä olis ollut lähteä vielä kaupoille :). Meillä meni ajellessa koko päivä. Kotona odotti kuumeinen potilas, joten liuku arkeen järjestyikin vähän pehmeämmäksi.
    Tsempit uusiin tuuliin ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan olikin mukavaa ja niin ihana oli sua taas nähdä. Jotain pieniä löytöjä tehtiin, Viivi huomattavasti enemmän kuin minä :) Ehkä teit ihan järkevän ratkaisun ettet lähtenyt kaupoille vaan menit kotiin <3 Kiitos tsempeistä!!!

      Poista
  6. Mukava lauantai-päivä ja ilta!! Kiitos kivasta seurasta kaunokainen! ♥ Hienosti ehdin junaan, jäi jopa 5 min ylimääräistä aikaa ;DD

    Reipasta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mukavaa oli ja niin mukavaa oli sinuunkin tutustua paremmin <3 olet kyllä huikea nainen!!! Sulla oli sit oikein reippasti aikaa, onneksi ehdit sinne ja vielä turvallisesti :)

      Poista
  7. Mukava että teillä oli mukava viikonloppu! :-) Jää ilo pitkäksi aikaa :-)

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavaa, toivottavasti sinäkin pääset joku kerta mukaan!

      Poista
  8. Olipa mahtava lauantai, oli niin mukava nähdä! Sannan kotona on kyllä kaunista sinunki kameran linssin läpi katseltuna. :)
    Mukavaa vappuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin mahtista! Kyllä noita pippaloita oikeastaan odottaa ihmisten takia, ei niinkän juhlien :) Sannan kotona on kyllä kaunista ja monen monta kivaa juttua!

      Poista
  9. Oli ihanaa nähdä taas ♥

    VastaaPoista
  10. Sannan koti♥ Vitsit mua naurattaa ne meidän selfiet edelleenkin ja mahtavat shoppailut hikihatussa:D Oli huippureissu♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Sannan koti on niin kaunis <3 Ne meidn selfiet oli kyllä ehkä surkeimpia ikinä :D me ei taideta osata koko hommaa!!!
      Oli kyllä huippureissu ja seura!

      Poista
  11. Kiitos ihanasta yhteisestä viikonlopusta ja kauniista kuvista kodistamme <3
    I love you :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ihanasta viikonlopusta ja siitä, että päästiin taas teille yöksi <3 <3

      Poista
  12. Sannan luona onkin todella kaunista.... Mukavaa oli treffata viikonloppuna! Ihanaa arkea sinulle, tai siis ainakin parin päivän arkea, ennenkuin tulee vappu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sannan luona on kyllä kaunista!

      Niin mukavaa oli treffailla ja nyt keskiviikkona erityisesti <3 Kyllä meillä oli vaan hauskaa :D

      Poista
  13. Mulla on vieläkin niin hyvä mieli kun nähtiin! :) :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, oli kyllä niin mukavaa nähdä sua <3

      Poista
  14. Sannan taulut ekassa kuvassa on ne mitkä haluaisin myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sannalla on monta kaunista taulua... moni niistä keikkuu munkin haavelistalla <3

      Poista
  15. Ihanalta tosiaan kuulostaa teidän viikonloppunne ja kaunis koti Sannalla :) Aivan mahtavaa tuollainen ystävystyminen täällä blogimaailmassa <3 Ihanaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta viikonlopussa oli tosiaan toisten näkeminen. Olis kyllä niin mukava sinuakin joskus nähdä :) Olen kyllä tosi onnellinen saadessani tututua moniin ihaniin ihmisiin ja vielä onnellisempi kun heistä tulee oikeasti ystäviä, joille voi puhua kaikesta.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...