torstai 16. huhtikuuta 2015

Keväinen makuuhuoneen stailaus


Innostuin taas stailaamaan makkaria uudelleen ja samalla vaihdoin puhtaat lakanat vuoteeseen. Testissä ollut Artekin jakkara palautettiin ja sen myötä mies on kaipaillut itselleen yöpöytää (läppärille paikkaa), joten ei auttanut muuta kuin keksiä ongelmaan ratkaisu.


Nappasin keittiössä olleen vanhan pinnatuolin makkariin ja se sopii kuin nakutettu ajamaan yöpöydän virkaa. Tuoli raukka ei ole enää parhaimmassa terässä, sillä joku nimeltä mainitsematon pitkä tyyppi istui siihen rennosti ja yksi jaloista meni poikki. Toki tuolilla voi vielä istua, mutta parempi antaa tuolin nyt suorittaa toisenlaista tehtävää, koska mitään takuita ei ole jalan pitävyydestä. Olen super onnellinen saadessani tehdä yhteistyötä Slovenialaisen Ooh noon kanssa, jonka pehmoiset vuodevaatteet on tehty kestämään ja tuntumaan ihoa vasten erittäin mielyttäviltä. Suorastaan koen vaikeutta aamulla nousta ylös juurikin tuon tunteen vuoksi. Ja se tunne iltaisin kun saa kömpiä puhtaisiin lakanoihin, ah sanon minä!

Petasin vuoteeseen Star in morning -pussilakanat ja tyynyliinat, jotka ovat 50% pellavaa ja 50% puuvillaa. Isompiin tyynyihin laitoin Starry night -tyynyliinat, joka on 100% pellavaa. Niiden myötä sain kaipaamani keväisen ja kesäisen ilmeen meidän makkariin. Lisäksi isommilla tyynyillä sain vuoteeseen muhkeutta ja ryhdikkyyttä.
Jaksan muuten edelleen ihastella tuota minun Belidin valaisinta, jonka löysin tosi edullisesti kirpparilta. Hintaa sillä muistaakseni taisi olla 7€. Kaunis ja yksinkertainen valaisin. Sudenkorento taulu on ostettu Kodin1:stä. En vain voinut olla hankkimatta sitä. Mies vain ihmetteli miten olen voinut ostaa ötökän kuvan meidän makkariin, koska hän varsin hyvin tietää minun pelon ja inhon kaikkia ötököitä kohtaan. 

Viimeksi viikonloppuna meidän neiti urheasti pelasti minut hämähäkin äkkinäiseltä hyökkäykseltä. Ajelin rauhassa autoa, kun tämä kahdeksan jalkainen otus laskeutui suoraan eteeni. Auto pysähtyi hyvin nopeasti, ovi avautui rivakkaasti ja minä taisin siinä hieman kiljuen juosta ulos. Siinä vaiheessa taisin kuulla älytöntä kikatusta autosta (en ymmärrä miksi :)) Sitten neiti saatteli hämähäkin ojan penkareelle ja toivotti sille hyvää matkaa. Ja minä pystyin palaamaan rohkeana esikuvana lapsilleni takaisin autoon.Näiden ötökkäpuheiden myötä toivottelen teille pehmoisia unia <3


10 kommenttia:

 1. Onpa todella seesteinen ja kaunis makuuhuone :)

  Mitäs se mies höpäjää, eihän tuossa taulussa ole edes oikea ötökkä, ei korennot ole niin pelottavia kuin ne inhokki hämikset! Meillä oli kerran olkkarin lattialla melkein kissan kokoinen hämis ( no, ehkä pieni lapinlisä tuli ) ja me tytöt kiljuttiin kuorossa sohvalla...poika oli ainoana "miehenä" talossa ja konttasi äkkiä ötökän kiinni ja läppäsi kämmenellä kuoliaaksi! Hah, alle yksivuotias pelasti pulassa olevat naiset ja sen jälkeen J onkin ollut meidän perheen rohkea ötökkävastaava :)

  Kauniita unia <3 ( ötökkävapaita )

  VastaaPoista
 2. Raikasta, tuolla takuulla näkee kauniita unia <3
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Raikas ja ihana makkari, niin kauniit lakanatkin :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit lakanat ja ihana rauhallinen tunnelma makkarissa. ..täällä myös ötökkäkammoinen ;).

  VastaaPoista
 5. Näyttää ihanan raikkaalta! Bongasin sun instagramin kautta Ooh noon superkivat lastentuotteet. Pitääkin tehdä tilausta :)

  VastaaPoista
 6. Todella sievät tekstiilit! Nauroin ihan vedet silmissä ötökkä-jutulle :D

  VastaaPoista
 7. Ihana tunnelma teidän makkarissa! Munkin suosikki oli tuo mainitsemasi lamppu. Ja muuten, meidänkin makkarissa yöpöydän virkaa toimittaa pinnatuolit. Just postasin kanssa makkarista.:)

  VastaaPoista
 8. Tuoli sopii oikein hyvin yöpöydäksi, kaunis on! Ja ihanat lakanat!! :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Teillä on tosi kaunis makuuhuone ja Ooh noon petivaatteet on superkauniita!

  VastaaPoista
 10. Haha, kuulostaa niin tutulta! Tosin toistaiseksi vaikuttaa pahasti siltä, että olen tartuttanut kammoni myös tyttöömme. :)

  Kauniilta näyttää!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...