tiistai 28. huhtikuuta 2015

Upea Torni!


Mukavaa viikonloppua Helsingissä vauhditti yöpyminen Sokos Hotelli Tornissa. Torni tarjosi Viiville, Sannalle ja minulle yöpymispaikan hotellin kuudennesta kerroksesta. Upea hotelli Helsingin ytimessä on täynnä yksilöllisiä huoneita, persoonallisella otteella. Meidän hieno oranssin sävyinen hotellihuone tarjosi luksusta lasitetulla, ammeellisella kylpyhuoneella sekä suihkullisella kylpyhuoneella. Huoneessa oli parivuode sekä lisäksi oleskelutila, johon meidän kolmas vuode oli sijoitettu. 


Meillä oli aihetta naisten kanssa aihetta nostaa malja kivalle viikonlopulle ja huippuseuralle. Tällaiset irtiotot arjesta tekee kyllä aina enemmän kuin hyvää. 


Hotellin aamiainen on kerrassaan loistava. Olen sen verran paljon yöpynyt hotelleissa ympäri maailmaa, joten voin sanoa, että Tornin aamiainen oli erittäin positiivinen yllätys. Aamiaiselta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. 
Hotelli Tornin 14. kerroksessa sijaitseva Ateljee Bar ulkoterasseineen on paikka mikä täytyy nähdä ja kokea. Ateljee Barista on upeat maisemat Helsingin ylle. Sateinen ja utuinen Helsinki näytti korkealta katsottuna todella kauniilta. Voisin hyvin kuvitella itseni istuskelemaan ulkoterasille lämpiminä kesäiltoina.Taiteen ystäville Torni tarjoaa usein vaihtuvaa taidetta hienoissa puitteissa, sillä pelkästään  jo Ateljee Barin seinillä on kuukausittain vaihtuva taidenäyttely.Torni tarjosi rentouttavan viikonlopun upeissa puitteissa. Erinomainen palvelu takasi onnistuneen lomailun ja en olisi voinut yöpymiseltä enempää toivoakaan. Iso kiitos siis Sokos Hotelli Tornille!


Mukavaa tiistai-iltaa!12 kommenttia:

 1. Ihana pitsipaita :) <3 Ja saattaisi itsestä tuntua melko orvolta olla noin avonaisessa pesuhuoneessa :)

  VastaaPoista
 2. Oi että, kuulostaa ihanalta ja näyttää hyvältä. Olipa ihana nähdä pitkästä aikaa! <3 <3

  VastaaPoista
 3. Torni on kyllä hieno hotelli! Tosi huippuja kuvia; ihana huomata, miten erilaisia ja eri kuvakulmista otettuja kuvia jokainen ottaa, vaikka täysin samoissa paikoissa kuvailtiin:)!!

  VastaaPoista
 4. Onpa teillä ollut aivan ihana yöpymispaikka :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia ja varsinkin tuo ensimmäin kuva oli tosi kiva <3

  See you soon!!

  VastaaPoista
 6. Kuullostaa niin ihanalta viikonlopulta!

  VastaaPoista
 7. Tosi hienon näköistä, taatusti saitte hyvät unet! :)

  VastaaPoista
 8. Upea viikonloppu teillä <3 ja hienoja kuvia olet ottanut taitavasti :)

  Iloista vappua <3

  VastaaPoista
 9. Voi hotelli oli varmasti mieletön, ihana reissu muutenkin ollut <3 Irtiotot arjesta tekee niin hyvää!

  VastaaPoista
 10. Onpa ihanat kattomaisemat ! Kyllä tuolla kelpaa :)

  VastaaPoista
 11. Ihana pitsipaita sulla. Varmasti mahtava hotelli ja upeaa, ainoastaan oranssi väri ei tee vaikutusta.

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia ja hotelli näyttää kyllä todella viihtyisältä. Tuota voisi harkita, kun joskus taas tuohon suuntaan Suomea matka käy :) Hotelleissa itse arvostan eniten pehmeitä tyynyjä ja hyvää aamupalaa :) Mukavaa vappua!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...