keskiviikko 11. marraskuuta 2015

DIY - tyynyt


Täällä ahkeroidaan opintojen parissa. Tahti on hurja ja mitään muuta ei ole ehtinyt tekemään. Vielä muutama päivä pitäisi jaksaa puristaa ja sitten tämä on toivottavasti ohi. Meidän opiskeluporukka on ollut aivan älyttömän ihana, joten sen puolesta ei tekis mieli vielä päättää tätä rupeamaa, mutta omat voimavarat alkaa olla aika vähissä. Tietysti koti-ikäväkin alkaa olla jo aikamoinen.En ole pitkään aikaan hankkinut meille kotiin mitään uutta ja satuin kaupungilla käydessä piipahtamaan sisustuspuolella. En vain voinut vastustaa Annon kivaa kangasta, jossa on mustia nuolia. Kangas oli tosi hyvässä alessa, joten nappasin sitä matkaan alle metrin palasen ja ompelin siitä poikien huoneeseen 40x40 tyynyjä. Kankaan palalle ei tainnut montaa euroa jäädä hintaa ja sisätyynytkin löytyi kotoa. 
Helppo ja kiva piristys poikien huoneeseen. Tyynyjen teko ei paljon sivusaumoja ja reunoja kummempaa ompelua tarvinnut eli kyseessä eivät ole mitkään mullistavat DIY -tyynyt (väsyneenä en keksinyt muuta otsikkoa) :). Tyynyt pystyy helposti sulkemaan takana olevien neppareiden avulla (tästä ei harmi kyllä ole kuvaa), joita myös löysin kotoa. Tällä kertaa onneksi vältyin vetoketjujen ompelemiselta, joka ei kuulu minun lempipuuhiin.


Nyt pitääkin suunnata tunneille ja yrittää vielä tämä päivä päntätä ja kerrata asioita. Sitten edessä onkin kaksi päivää tenttejä. Perjantain osion tosin pitäisi olla helppo ja sen vuoksi me suunnitellaankin torstaille porukalla ravintolaan  menoa. Aika mukavaa :)


Mukavaa viikkoa teille <3


24 kommenttia:

 1. Kivat tuli! Usein pikainen päätös ja nopsa toteutus osuu just nappiin!

  Ja tsemppiä loppuviikkoon! <3

  VastaaPoista
 2. Tuo kangas on kyllä kaunis :-) Olen miettinyt itsekin tyynyjä, mutta ompelukoneettomana tälläiset DIY- projektit ei oikein onnistu.

  VastaaPoista
 3. Kivat tyynyt! Tsemppiä loppurutistukseen. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit tyynyt ja yksinkertainen kuvio on kovasti mieleeni.
  Tsemppiä opiskelujen kanssa ja mukavaa iltaa torstaina.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä hurjasti opiskelurutistukseen Laura <3! Kaunista kangasta oot löytänyt, mullakin on mielessä ollut jo kauan tehdä uusia tyynyjä, pitäis vaan saada aikaiseksi :).

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän hienot! Tosta kankaasta saisi muuten mageet verhotkin :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kuvio tyynyissä! Neppari-idea olisikin kätevä tyynyissä. En itsekkään tykkää kovin vetskarin ompelemisesta!

  VastaaPoista
 8. Mutta paras DIY juttu onkin aina helppo ja nopea, joten tämä on oikein mainio sellainen!!! Hieno kangas ja nepparikiinnitys kiinnostaa. Sellaista en ole nimittäin vielä kokeillut :) Joten jos jossain vaiheessa viitsit vilauttaa sitäkin niin olisin äärimmäisen iloinen :)

  VastaaPoista
 9. Ihan älyttömän kivat tyynyt! Kangas on tosi kiva ja hienoa, että jaksoit pusata itse.

  VastaaPoista
 10. Ooh, ihanat tyynyt!! <3 Tsemiä viimeisille opinnoille!

  VastaaPoista
 11. Niin kauniit DIy -tyynyt. Ihailen sun blogin selkeyttä ja kauneutta! Kiitos inspiroivista ideoista! <3

  VastaaPoista
 12. Tosi kiva kangas, joka on tavallaan jouluinen, mutta menee läpi vuoden :)

  VastaaPoista
 13. Kiva kangas ja hienosti onnistuneet tyynyt. Mun ompelukone on ollut hiljaa jo ainakin 1,5 vuotta...mitähän pientä ompelutyötä keksisin? :)

  VastaaPoista
 14. Voi miten raikasta!!!

  VastaaPoista
 15. Tulipa hienot tyynyt! Sopii hyvin tuonne :)Tsemppiä viimeiseen rutistukseen :)

  VastaaPoista
 16. No on kyllä tosi sievää kangasta <3

  VastaaPoista
 17. Tosi kiva kangas, piristävät tyynyt ja raikkaat! Tsemppii viimeisiin vetoihin opiskelujen parissa!

  VastaaPoista
 18. Wauu! Ihanat tuli! Kohta sulla onneksi kiireet helpottaa..

  VastaaPoista
 19. Kauniit! Ovatko puhtaanvalkoista kangasta? Voi kun ompelukone ei olis mulle se viimeinen paha, joka kaivetaan vasta hädässä kaapista.

  En tajua, missä pöpelikössä oon ollut kuukauden! Sulla on hieno uusi ilme blogissa, ja se söpö palleromattokin on tullut jo aikaa sitten! Kukkuu, sanon minä ja meen nyt nukkumaan ja virkistymään. ;)

  VastaaPoista
 20. Ihana kangas! Tosi kiva idea ja muistuttaa taas siitä, miten helposti voisi saada jotain uutta kotiin :) Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 21. Mistäs noi seinällä olevat printit on? Olis juuri hyvät meille<3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...