torstai 26. marraskuuta 2015

Missä olet joulufiilis? / Arvonnan voittaja


Niin missä se oikein viipyy? Olen normaalisti aina intoa täynnä joulun lähetyessä. Ripustan valot hyvissä ajoin, laitan tähdet ikkunaan, haen joulukukkia. Nyt koti on aika jouluton. Mitä nyt taljoja ja kynttilöitä löytyy... mutta nekin vaeltelee siellä täällä. Tämä ei ole minua. Niin kuin kuvasta näkyy... grillikin kököttää edelleen takapihalla. Apuva. Ja noin kivasti se näkyy meille sisälle :)


Ajattelin viikonloppuna tehdä asialle jotain ja loihtia meillekin joulun tai ainakin hieman jouluisempaa ilmettä. Olen kyllä onnistunut jo täyttämään koko viikonlopun kaikella kivalla, mutta ei kai sen jouluisen ilmeen tekemisessä nyt kauan aikaa mene, vai? Ainakin lähden sillä asenteella viikonloppun viettoon, että joulufiilis löytyy!

Tänään sähkömies piipahti meillä korjaamassa saunan valoja ja samalla kysyin häneltä vähän apua erään jutun kanssa. Meillä ei siis näytä enää aivan tältä... :)


Nyt on Orthex Groupin säilytysrasioiden arvonta päättynyt ja voittaja on selvillä. Kiitos kaikille osallistujille! Tällä kertaa arpaonni suosi My heart is here -nimimerkillä kommentin jättänyttä. 


Onnea voittajalle! 


12 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua -kyllä se joulumieli sieltä vielä tulee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikonloppua <3 Niin se varmaan tuleekin, vaikka aika hitaasti :)

   Poista
 2. Täällä myös joulufiilis aika kateissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä siis samat ongelmat. Onneksi elämässä on isompiakin ongelmia, mutta kiva täällä pohtia elämää vähän helpomman kautta :)

   Poista
 3. Tuntuu olevan monella nyt hakusessa, itse olen laitellut joulua esille, vaikka fiilis puuttuu ja siitä on kyllä saanut vähän joulumieltä itselle. :)

  Ihanaa perjantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana jos olet saanut sitä edes vähän löydettyä. Olen kyllä huomannut, että monella fiilis on kadoksissa. En edes tiedä mistä johtuu, koska maakin on ollut valkoisena ja ilma talvinen.

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Kyllä me joulumieli saadaan kaivettua esiin Laura :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Annan sen siis sulle haasteeksi sunnuntaille :)

   Poista
 5. Joulufiilis tuntuu olevan kateissa aika monella. Katselin edellisvuosien tunnelmia valokuvista ja tähän aikaan marraskuuta kotona on näyttänyt jo hyvinkin jouluiselta. Mutta ei nyt...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään katsoin ihan samalla tavalla omia kuvia... olin jo tässä vaiheessa tehnyt vaikka mitä itsekin. Ja kotikin näytti jo aivan eri tavalla jouluiselta. Kyllä tämä vielä tästä :)

   Mukavaa viikonloppua Anu <3

   Poista
 6. Kyllä se fiilis vielä löytyy! Kohta on kuule tähtiä killumassa ikkunassa ja niin edelleen :D

  Se hössötys-fiilis ei kyllä tarvitsekaan tarttua, minua ahdistaa jo joka tuutista tuleva jouluähky. Etsitään me sellainen rauhallinen slow-fiilis, eiköstä joo ? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä! Onneksi autat mua tässä ja saan ne tähdet killumaan ikkunaan. Siitä se sitten taas lähtee ja pian jo itketään, että minne se joulu katosi :D Onneksi välillä on vähän rauhallisempaa joulumenoa, en itsekään nyt kaipaa mitään punaista kaiken täyttävää joulua, vaikka ehkä vähän kaipaan sitä hössötystä :) Sovitaan et mennään slow-fiiliksellä :D

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...