lauantai 14. marraskuuta 2015

Sanaton


Maailma on järkyttynyt, erityisesti Ranska ja Pariisi. Sanaton suru on levinnyt ympäri maailmaa ja jokaisen ajatukset tuntuvat lipuvan noihin kauhun hetkiin. En voi käsittää, en voi ymmärtää, ei varmasti moni muukaan.

Tuntuu pahalta juhlistaa omaa viikonloppua kun toiset kärsivät ja suruaika on valloillaan. Yritän silti viedä ajatukset muualle ja toivon tällaisen pahuuden loppuvan. En voi auttaa, vaikka kuinka toivoisin. Kaivoin Deseniolta saamani kauniin Pariisi-julisteen esille ja laitoin sen ansaitusti kehyksiin. Taulun paikka tulee vielä vaihtumaan, mutta olkoon se nyt tuossa muistuttamassa meitä maailmalla tapahtuvista kauheuksista ja olemaan onnellinen ihan pienistäkin arkisista asioista.Hurjat kiireet on (ehkä) takana ja sain paperit koulutuksesta. En voisi olla itsestäni ylpeämpi. Kaikki eivät ikävä kyllä läpäisseet koulutusta, mutta onneksi sain päntättyä tarpeeksi ja pääsin jokaisen osion hyvin läpi. En kyllä tainnut tehdä tällä viikolla mitään muuta kuin lukea. Konetta en juurikaan avannut ja telkkukin pysyi kiinni. Onneksi koko rupeama on ohi ja saan nauttia kotielämästä. Hohto valmistumisesta on kyllä haihtunut perjantain kauheuksien myötä, mutta silti olen halunnut hieman nauttia ansaitusti tästä viikonlopusta. 

Miehen vanhemmat tulivat meille viikonlopun viettoon ja tänään olemmekin juhlistaneet anopin syntymäpäivää. Pojilla oli aamulla hoidon kanssa esitys kaupungilla ja se oli kyllä päivän paras juttu. Pienet ihmiset tonttupuvuissa laulamassa <3


Rauhallista viikonloppua! <3

#prayforparis


13 kommenttia:

 1. Tuo printti on valmistettu niin, että ihan kuin sekin itkisi... varsin osuvaa. <3 Ikävistä uutisista huolimatta paljon onnea valmistumisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, katsoin itsekin aivan samaa. Kiitos <3 olihan tuo vaan homma, mutta onneksi se on nyt tehty :)

   Poista
 2. Järkyttävä uutinen :(, ei voi käsitää. Ihana juliste,aivan kuin tornikin valuttais kyyneleitä ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin järkyttävä! Ei voi vaan käsittää. Tuo juliste on kyllä kaunis, nuo kyllä kieltämättä näyttää kyyneleiltä.

   Poista
 3. Todella osuva printti <3 Onnea vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 4. Todella surullista :( Hieno tuo juliste! Joka tapauksessa on ihanaa, kun sait opinnot valmiiksi, onnea ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monessa muussakin paikassa on noita kauheuksia tapahtunut, mutta aina kun ne tulevat näin lähelle, ne satuttavat vielä enemmän. Kai se on myös osaksi sitä pelkoa mikä noista aiheutuu.

   Juliste on kyllä kaunis. Pariisi kuuluu minun suosikkikaupungeihin. Niin ja kiitos <3

   Poista
 5. Järkyttävän surullisia uutisia kuullaan, mutta sitäki enemmän tarvitaan nyt iloa ympärille!
  Hienoa, että sun opinnot paketissa, onnea kovasti! :) Saako kysyä, että mitä oot opiskellu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Iloa tänne kyllä kaivataankin, uutiset on pullollaan kaikkea muuta kuin mukavaa.
   Kiitos, rankkaa mutta antoisaa opiskelua ja nyt se on ohi! Päätin jossain vaiheessa jättää ammatista puhumisen vähemmälle, koska se ei tunnu kuuluvan tänne vaikka työstä ja opiskelusta puhunkin. Ei mikään salaisuus, mutta jätän nyt mainitsematta :)

   Poista
  2. Ymmärrän täysin, jokainen saa tuntea vapauden tässä asiassa! :)

   Poista
 6. On ihan järkyttävää. Ihmiset, jotka ovat ulkona läheistensä kanssa, niin yhtäkkiä hyökätään. Surullista terroristien teot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkyttävää todellakin :/ Ei tuollaista vain ymmärrä.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...