torstai 19. marraskuuta 2015

Säihkettä kehyksillä


On aika palata ajassa muutama viikko taakse päin.  Kävimme nimittäin Indiedays Inspiration Day -tapahtumassa ihastastelemassa Instrumentariumin esittelypisteessä upeita Heritage Swarovski -malliston kehyksiä. Näistä laseista ei sitä the juttua puuttunut, sillä jokaisessa mallissa oli sitä jotakin. 
Pisteellä oli paljon innokkaita naisia kokeilemassa uutuuslaseja. Ammattitaitoisten myyjien avulla jokainen löysi sopivat lasit. Jopa minä, kapeilla kasvoilla ja leveällä nenän varrella. Ihan en päässyt suosikkejani laittamaan päähäni, sillä ne olivat harmikseni hieman liian isot.

En ehkä ole kertonut, mutta minulla kuuluisi oikeasti olla lasit. Olihan minulla sellaiset... hmm.. ehkä kahdeksan vuotta sitten. Sitten tuli koira ja puri ne piloille. Olen ollut asian suhteen saamaton, mutta en vain löytänyt useiden yritystenkään myötä itselleni sopivia laseja. Aika usein kuulin, että sinun täytyy alkaa katsomaan lasten malleja :D Mitä pidemmälle lasien hankkiminen siirtyi, sitä paremmin totuin elämään ilman laseja. En nimittäin ole koskaan käyttänyt niitä päivittäin. 

Opiskelun aikana kuitenkin totesin näköni huonontuneen, tihrustan, siirryn eteen päin, kysyn vierustoverilta ja lopulta kuulen lauseen; `Laura, pitäisiköhän sinun hankkia lasit`. Ehkä nyt tämän kokeilun myötä lähden viimein etsimään minulle sopivia laseja.
Valitsemiemme lasien kanssa suuntasimme kuvausseinälle. Otimme varman päälle ja menimme porukalla kuviin, ei tarvinnut yksin poseerata :) Vasemmalta kuvassa Jaana - At Home-blogista, Jaana - My Life -blogista, minä sekä T - Idis ja Interiööri-blogista.Täältä pääset vielä katsomaan kivan videon Intrumentariumin esittelypisteestä. Videolta voit bongata pari tuttuakin :)

Kuvat: Tim Kiukas


Huomenna meidän perhe lähtee taas reissuun. Suuntana Tampere ja synttärihulinat. 
Pian näkee taas rakkaita ihmisiä <3


5 kommenttia:

 1. Sullapa on hyvännäköiset kehykset päässä, ne on just hyvät hieman isompina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo siis isommat haluankin, mut kaikki ei pysy mulla päällä :D nuo kehykset kuvassa oli kyllä hyvät!

   Poista
 2. Itselle on tulossa uudet pokat ensi viikolla. Valinta vain on aina niin vaikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Jospa minäkin nyt vaan menisin ajan kanssa katseleen kehyksiä. Aika todennäköisesti menen katsoon näitä uudelleen, koska nuo oli sen verran kivoja!

   Poista
 3. Tän malliston kehykset on kyllä niin upeat!! Teille kaikille löytyi kivat mallit! Ja kuvatkin onnistui <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...