keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ihanat naiset gaalatunnelmissa


Nyt on Indiedaysin sivuilla julkaistu kuvia lauantain gaalasta. Juhlatunnelmissa oli ennätysmäärä sisustusbloggaajia, joiden kanssa kyllä oli kyllä niin mukavaa. Naurua ja mukavaa menoa riitti koko päiväksi ja lopulta kaikki tiivistyi illan karkeloihin.


Tämän upean porukan kanssa on tullut kuvaseinällä käytyä jo useamman kerran, meidän upea tiimi <3 Perinnettä ei voinut tänäkään vuonna jättää välistä! Palkinnon napannut Koti kaupungin laidalla - Frida, Sisustus Coco - Sanna, Meidän harmoniaa - Minna, minä ja Beauty of life - S. 


Sally´s - Sally, Idis ja Interiööri - T,  My life and my style - Jaana, At Home - Jaana, Piirto - Anna-Reetta, Esmeralda´s - Essi, Heinässä heiluvassa - Laura, Beauty of Life - S, Maailman Paras Paikka -Jossu ja Muotoseikka - Vilja.


Coffee Table Diary - Giselda, Valkoista Harmoniaa - Heli, Lumimäellä - Hanna, Sisustus Coco - Sanna, Muotopuoli - Jutta ja Sally´s - Sally. 


 Talosta koti - Lyde ja Mintun mustaa - Silja.Kyllä meillä oli vain mukavaa. Näissä kuvissa taitaa näkyä kaikki Siljalla etkoilla pyörineet naiset. Käykäähän googlettamassa leidit, jos blogit eivät ole ennestään tuttuja.8 kommenttia:

 1. Ihanat naiset ja olet kyllä niin kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Kiitti vielä päivästä sullekin ♡ Kivoja kuvia! Mukavaa päivää ♡

  VastaaPoista
 3. Katselinkin näitä kuvia (kaihoisasti) jo eilen Indiedaysin linkistä, ihania naisia! Tuleekohan niitä päivätapahtumassa otettuja kuvia julkisuuteen ollenkaan?!

  VastaaPoista
 4. ♥♥♥♥♥♥♥ Oli niin kivaa! Toivottavasti ensi kerralla heti uudestaan :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat kuvat ja hauskoja muistoja :))! On kyl aikamoinen jengi <3

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja olit kyllä kaunis upean kampauksen kera ♡ Kivaa oli ♡

  VastaaPoista
 7. Tuli heti ikävä kaikkia <3 Olihan meillä niin hubaa koko reissun ajan !

  VastaaPoista
 8. Voih, meillä oli kyllä niin mukavata! Ikävä tulee teitä näitä kuvia katsellessa!! <3 Toivottavasti treffataan pian uudestaan! <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...