tiistai 17. marraskuuta 2015

Perusmenoa


Arki - mikä ihanuus <3

Aamujen kiireet, päivän askareet, työntouhut, illan harrastukset. Vauhdikkuus on taas palannut arkeeni, sitä jo kaipasinkin. Opiskelut toivat omat kiireensä, mutta niin tuo arkikin. Tämä on kuitenkin sitä mihin olen tottunut ja mistä nautin. Tämän illan huristelin taksikuskin lailla lapsia harrastuksiin ja sieltä kotiin. Varmaan aika tuttua puuhaa useille vanhemmille. Illat ovat tiukasti aikataulutettuja (kuskille), mutta mitä sitä ei rakkaittensa vuoksi tekisi, vielä erittäin mielellään.


Onneksi illalla meilläkin rauhoitutaan ja ollaan hetki perheen kesken leppoisissa tunnelmissa. Meidän iltoihin kuuluu tällä hetkellä erilaiset lautapelit, joita lapset nyt mielellään pelaavat. Kynttilöitä kuluu ja takassa on usein tuli. Hiljaista meillä ei kuitenkaan koskaan taida olla :)

Miten teillä rauhoitutaan arkikiireiden keskellä?Huomenna käynnistyy kiva arvonta. Pysykää kuulolla :)


6 kommenttia:

 1. Arki on sitä ihanuutta <3 täten kaikki ekstra tuntuukin oikeasti todella ihanalta ja odotetulta :)

  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat kiireen keskeltä <3 Meillä rentoudutaan kirjojen tai elokuvien parissa ja pelit ovat täälläkin pop. :)

  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! Meillä arki on aina yhtä kiirettä....Viikonloppuna istutaan alas jutteleen, tehdään hyvää ruokaa ja syödään yhdessä. Juodaan päiväkahvit sun muuta. Pikkupoikien kans joskus pelaillaan yms. Mukavaa päivää ♡

  VastaaPoista
 4. Meillä myös koitetaan hetkeksi rauhoittua illalla koko perheellä kotosalla. Noh.. yksivuotiaan rauhoittuminen on mitä on :D Yhteinen hetki on kuitenkin se pääasia.
  Ja nyt menee aivan ohi aiheen, mutta teidän lattia on ihastuttava! Mitä materiaalia se mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat ♥ Meillä on ihan samat iltatoimet, eilenkin takassa tuli, lautapelit ennen iltapalaa jne :D

  VastaaPoista
 6. Meillä arki harrastuksiin kuskaamista ja vanhin jo täys ikäinen, joten menee omia menojaan. Nuorimmalla loppuu melkein aina klo.16.00 koulu, kun käy Ruotsin puolelle kielikoulua eli ilta on monesti lyhyt, ettei yhteistä aikaa arkena kauheasti ole.
  Yleensä on televison katsomista tai pientä puuhastelua, leipomista yms. Viikonloppuisin pyrimme syömään kaikki yhdessä ja tekemään jotain kivaa ainakin vähän aikaa. Nuorimmainenkin siinä iässä, että vanhemmat on ihan kalkkiksia :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...