keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Juhlaviikonloppu


Olimme tosiaan viikonloppuna Tampereella juhlistamassa miehen mummia. Kaunis talo järven rannalla ei kuulostanut alkuunkaan yhtään pahalta paikalta viettää juhlia miehen suvun kanssa. Paikka lunasti lupaukset ja saimme ikimuistoisen viikonlopun.


Lapset odottivat useamman viikon serkkujen ja pikkuserkun näkemistä. Ja olihan se minustakin ihanaa nauttia kummipoikien seurasta. Mainioita vesseleitä <3

Hyvin 18 aikuista ja 6 lasta mahtui saman katon alle. Ja onneksi talosta löytyi useita makuuhuoneita sekä yksi iso ruokailutila, johon saimme mahdutettua juuri ja juuri koko porukan samaan aikaan syömään.  Kiitos vain ihanista juhlista järjestäjille ja itse sankarille. Onneksi paluumatka kotiin onnistui hyvin ja säästyttiin tulomatkan "ongelmilta", mistä taisinkin mainita edellisessä postauksessa. Tietenkin heti matkan jälkeen onnistuttiin sairastumaan, mutta nyt perhe on taas voimissaan ja normaaliarjessa kiinni. Ehkä siis onnistun pian saamaan postaustahdin normaaliksi. Nyt blogi on ollut mielestäni vähän turhan hiljainen.


 Nautitaan vielä hetki marraskuusta <3


Psst... jos joku kiinnostuu postauksen huvilasta, laita vaikka mailia niin kyselen paikan nimeä. En nyt saanut sitä mieleen :)


11 kommenttia:

 1. Mahtava paikka! Ja tosi kiva idea juhlia isolla porukalla yön yli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva paikka. Minustakin oli mukava, että oltiin tuolla koko viikonloppu. Muuten olis jäänyt juhlat vähän liian lyhyeksi. Nyt ei ollut kiire mihinkään.

   Poista
 2. Ihanassa paikassa olette viettäneet juhlia ja teillä ollut siellä kivasti porukkaa. Varmaan kiva nähdä sukulaisia ja yhdessä viettää aikaa. Ihanalla paikkaa rantasauna, kiva pulahtaa uimaan saunasta :). Onneksi me lukijata ei kadota täältä, vaikka on pitempään poissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli ihana ja mukava nähdä kaikkia miehen puolen sukulaisia. Mukava kuulla että pysytte vaikka itsellä on ollut kiireistä aikaa :) muutaman päivän poissaolokin jo tuntuu.

   Poista
 3. Wau miten kaunis paikka!
  Valoisaa loppuviikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kaunis minustakin :) ihanaa loppuviikkoa ja viikonloppua sinullekin!

   Poista
 4. Oi, aivan mahtava paikka! Ja kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en voinut vastella, pakko oli hakea kamera kaulaan ja ottaa vähän kuvia <3

   Poista
 5. Ihana juhlapaikka upealla ympäristöllä! Sielu ja silmä lepäsi varmasti! Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuollainen viikonloppu ihanien ihmisten kanssa tekee vain hyvää. Ja kun puitteet olivat noin mukavat. Oikein mukavaa viikonloppua!

   Poista
 6. Tuli teillekin tarpeeseen tuollainen viikonloppu :) Onneksi kotimatka sujui paremmin! Nähdään pian <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...